- 13 Mayıs 2016
- 1.385
- 2.898
- 133
- 38
Allahın iznyle hiç bşy olmz cnm bnm dualarım sennle ben daha bebş tutturamadmSaol canim benim dua etsen yeter benim cocuklar ev isleri falan yoruyo kendimi yipratiyorum ister istemez insallah bebegimde etkilenmez Allahim korusun
ovu testiyle hamilelik öğrenenler var ama ben hiç anlamıyorum gebelik testi olsa var derdim ama hayırlısı olsun inşallah birde gebelik testi yap bakalım nasıl çıkacak sonuç? ben regl olmam gereken günün akşamı yaptım negatifti ve 3 gün geçti hala olmadı haftasonunu bekliyorum testi tekrarlamak içinyükledim
Ben altı haftada duydum7haftaliklAr kAlp atışıni duyan varmı ?? Doktor salı gününe çağırdı beni 7 +2 olucak
İnsallah canim rabbim nasip eder insallah hayirlisiyla sanadaAllahın iznyle hiç bşy olmz cnm bnm dualarım sennle ben daha bebş tutturamadm
çok stres yapmamaya çalış ev işleri olduğu kadar yetiştiğin kadar olsun bebeğinden senden kıymetli değil kaç tane çocuğun var hem çocuk hem hamilelik yorar Allah yardımcın olsun sağ salim kucağına al bebeğiniSaol canim benim dua etsen yeter benim cocuklar ev isleri falan yoruyo kendimi yipratiyorum ister istemez insallah bebegimde etkilenmez Allahim korusun
inşallah vardır senin canım. daha vakit var korkuyorum biraz daha bekleyim diyorum dayanamazsam yarın sabah yaparımovu testiyle hamilelik öğrenenler var ama ben hiç anlamıyorum gebelik testi olsa var derdim ama hayırlısı olsun inşallah birde gebelik testi yap bakalım nasıl çıkacak sonuç? ben regl olmam gereken günün akşamı yaptım negatifti ve 3 gün geçti hala olmadı haftasonunu bekliyorum testi tekrarlamak için
amin tatlım inşallah bebek istiyoruz ama tam anlamıyla ilişki olmadı yani bu ay rahmimdeki polipleri aldıracaktım ama nasip kısmetse eğer bebeğim inşallah benimledirinşallah vardır senin canım. daha vakit var korkuyorum biraz daha bekleyim diyorum dayanamazsam yarın sabah yaparımbaşka yorum yapacak var mı kızlar
sekerli_seker canim ben dun gittim kontrole haftaya cagirdi hic hosnut olmadim bu doktor hep azarladi beni sordugum sorulara cevap vermedi kac haftalik olmus tam onu bile soylemedi ciktim direk haftaya doktor degistiricem bakalim
Aman iyi canım sevindim bende iyiyim çok şükür ama 9+3olduk 3 gündür bulantı kalmadı normal mi acaba bilemedim
Kızlar Günaydın bende gelen yok henüz bakalım ne olacakkk
ALLAH ım kucağına almayı nasip etsin canım.oyyy benimde hiç gecikmezdi.bu ay 5 gecikti ama negatif sonuç.karın ağrın oldumu akıntın flan nasıldımerhaba arkadaslar 10 gun once yazmistim buraya bel agrisu sag kasikta batma acima mide bulantisi yok.... usume titreme gogusumun tek tarafi sisti acima beze oldu koltuk altima kadar 31 yasimdayim buzamana kadar hic adetimde gecikme olmadi kistim yok hormanlarim duzenli 3 korunmadik esimle 4 ayda hamile kaldim testlerinizi adet gecikmesinden sonra yapin idrar yada kan kesin sonuc verir benim hamilelik belirtilerim bunlardi allah herkese nasip etsin
İnşaALLAH hamilesindir.hep takip ediyorum sizleri yeniyim.benimde aynı karın ağrısı şikayetlerim var ama test negatif.beklicem biraz ama çok gerildimKizlar oncelikle hayirli cumalar Allah hepimizin dualarini kabul etsin evlat istiyen herkese nasip etsin guzel mevlam bu cuma gunu yuzu suyu hurmetine bir sorum olacakti dun test yaptim yayinlamistim burda pozitifti esimin izin gununde gidip kan testinide vercez insallah kasiklarim ve belim cok agriyo yoruldugum zaman bacaklarima vuruyo agri evin temizligini yapmak zorundayim yaz temizligi yorucu oluyo malum bir sorun olurmu bebegime henuz kan testiyle onaylanmadi ama eminim var bebeim
Kızlar neolur yardımmm!!!adetim 5 gün gecikti.çok şiddetli karın ağrım şeffaf sulu kokusuz akıntım var ve neredeyse lavaboda yaşıyorum.çok sık idrara çıkıyorum.test yaptım negatif.neden böyle oluyodur ağlamaktan içim çıktı.zaten panik bi kadınım.böyle şeyler yaşayanlar olumlu yada olumsuz bişeyler yazsın neolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?