Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Niye ağlıyorsunki İdrarda çıkmamış olabilir belki, 5 gün gecikti demişssin kan versen kesin sonuç olur.
Bilmiyorumki sebepsiz gözümden yaşlar öylece geliyo.evet 5 gün gecikti canım ama test negatif çıkınca ağrılarımda olunca ımutsuzluğa kapışdım sanırım

adetin duzenliyse kan testi yaptir belki yeni hamileysen bebek yeni dollenmestir benim bile 1 ay cikmadi hamileligim negatif verdi

karin agrisi olmadi bende kasik acisi batma bel agrisi kuyruk sokumu usume sık idrara cikma suan 1ay 2 gunlugun yeni basladi mide bulantim benim insallah seninde bebegin olur herkese nasip etsin

Kizzlar bana akil verin

Benimde su an oyle adet olacak gibi pozitif cikti ama kan testiyle teyit edicem sende durma icinde supheyle durcana git kesinlestir tatlim kan testini yaptir

karin agrisi olmadi bende kasik acisi batma bel agrisi kuyruk sokumu usume sık idrara cikma suan 1ay 2 gunlugun yeni basladi mide bulantim benim insallah seninde bebegin olur herkese nasip etsin
ALLAH razı olsun sizlerswn meleksiniz siz biraz olsun rahatladım

kan testi yaptırsan ya da doktora gidip muayene olsan başka bir neden de olabilir. bende pztsiye kadar olmazsam testimi tekrar edicem yine negatifse doktora gitcem

evinin temizliği beklesin tatlım kan testi yaptır değerini öğren haftasını falan hayırlısı olsun inşallah

1 aylik hamileyim dusun negatifti idrarda

ay bizde öyle oluruz inşallah testte negatif görsekte hamileyizdir

Başka nasıl bir neden olabilir canım.

Başka nasıl bir neden olabilir canım.
hormonel bir problem olabilir canım ben hipertroidi hastasıyım 2010 senesinden beri ve son 1 senedir değerlerim normal ve düzenli adet oluyorum. diğer senelerde 15gün bile olmadığım oluyordu hem test yapıyordum negatif görmekten sıkılmıştım. yine negatif görünce acaba değerlerim yine mi değişti diye düşünüyorum seninde illa olacak diye bir şey yok ama tedbiri elden bırakmamak lazım doktor kontrolünü ihmal etme...

Amin canim insallah bu aralar artik zorlaniyorum bunalima girdim rabbim sabir versin

Canım hayırdır ne oldu? Doktorlardan bi yüzün gülmedi seninde yaaa... Sinir oldum şimdi he.
Aynen canim ya ayni hastaneye gidiyorum bu defa yine bos gebelik diyen doktora denk geldim suc bastirdi adam bidakine bunu istemem kesinlikle kendim secicem doktoru cocuklar falan bu ara cok bunaldim rabbim feraha cikarsin atlatayim su durumu kendimi taniyamiyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…