- 17 Şubat 2016
- 121
- 57
- 13
- 33
Canim adetin gectiyse bekleme kan testi yaptir bir an once belirtilerinde varsaİnşaALLAH hamilesindir.hep takip ediyorum sizleri yeniyim.benimde aynı karın ağrısı şikayetlerim var ama test negatif.beklicem biraz ama çok gerildim
Sağol cnm bnm inşallah dualarİnsallah canim rabbim nasip eder insallah hayirlisiyla sanada
Bilmiyorumki sebepsiz gözümden yaşlar öylece geliyo.evet 5 gün gecikti canım ama test negatif çıkınca ağrılarımda olunca ımutsuzluğa kapışdım sanırımNiye ağlıyorsunkiİdrarda çıkmamış olabilir belki, 5 gün gecikti demişssin kan versen kesin sonuç olur.
Belirti olarak karın ağrısını saymazsak çünkü adet olcam gibi sadece sık idrara çıkmak varCanim adetin gectiyse bekleme kan testi yaptir bir an once belirtilerinde varsa
İnşaALLAH benimde öyle olur.karın ağrılarım kafamı kurcalıyor.umutsuzluğa kapılıyorum.bugünde gelmezse yarın kan testi yaptırcam.1 aylik hamileyim dusun negatifti idrarda
Benimde su an oyle adet olacak gibi pozitif cikti ama kan testiyle teyit edicem sende durma icinde supheyle durcana git kesinlestir tatlim kan testini yaptirBelirti olarak karın ağrısını saymazsak çünkü adet olcam gibi sadece sık idrara çıkmak var
Kizzlar bana akil verinmerhaba arkadaslar 10 gun once yazmistim buraya bel agrisu sag kasikta batma acima mide bulantisi yok.... usume titreme gogusumun tek tarafi sisti acima beze oldu koltuk altima kadar 31 yasimdayim buzamana kadar hic adetimde gecikme olmadi kistim yok hormanlarim duzenli 3 korunmadik esimle 4 ayda hamile kaldim testlerinizi adet gecikmesinden sonra yapin idrar yada kan kesin sonuc verir benim hamilelik belirtilerim bunlardi allah herkese nasip etsin
kan testi guzelim en kesin net sonucKizzlar bana akil verin
Benimde su an oyle adet olacak gibi pozitif cikti ama kan testiyle teyit edicem sende durma icinde supheyle durcana git kesinlestir tatlim kan testini yaptir
ALLAH razı olsun sizlerswn meleksiniz sizkarin agrisi olmadi bende kasik acisi batma bel agrisi kuyruk sokumu usume sık idrara cikma suan 1ay 2 gunlugun yeni basladi mide bulantim benim insallah seninde bebegin olur herkese nasip etsin
Bilmiyorumki sebepsiz gözümden yaşlar öylece geliyo.evet 5 gün gecikti canım ama test negatif çıkınca ağrılarımda olunca ımutsuzluğa kapışdım sanırım
Kızlar neolur yardımmm!!!adetim 5 gün gecikti.çok şiddetli karın ağrım şeffaf sulu kokusuz akıntım var ve neredeyse lavaboda yaşıyorum.çok sık idrara çıkıyorum.test yaptım negatif.neden böyle oluyodur ağlamaktan içim çıktı.zaten panik bi kadınım.böyle şeyler yaşayanlar olumlu yada olumsuz bişeyler yazsın neolur
Kizlar oncelikle hayirli cumalar Allah hepimizin dualarini kabul etsin evlat istiyen herkese nasip etsin guzel mevlam bu cuma gunu yuzu suyu hurmetine bir sorum olacakti dun test yaptim yayinlamistim burda pozitifti esimin izin gununde gidip kan testinide vercez insallah kasiklarim ve belim cok agriyo yoruldugum zaman bacaklarima vuruyo agri evin temizligini yapmak zorundayim yaz temizligi yorucu oluyo malum bir sorun olurmu bebegime henuz kan testiyle onaylanmadi ama eminim var bebeim
1 aylik hamileyim dusun negatifti idrarda
Yok hiç olmadı gecikmem ilk defa oluyor canım.inşaALLAH hamileyimdirDaha önce 5 günlük bir gecikmen olmadıysa kan testi yaptırabilirsin canım.
Başka nasıl bir neden olabilir canım.kan testi yaptırsan ya da doktora gidip muayene olsan başka bir neden de olabilir. bende pztsiye kadar olmazsam testimi tekrar edicem yine negatifse doktora gitcem
evinin temizliği beklesin tatlım kan testi yaptır değerini öğren haftasını falan hayırlısı olsun inşallah
ay bizde öyle oluruz inşallah testte negatif görsekte hamileyizdir
hormonel bir problem olabilir canım ben hipertroidi hastasıyım 2010 senesinden beri ve son 1 senedir değerlerim normal ve düzenli adet oluyorum. diğer senelerde 15gün bile olmadığım oluyordu hem test yapıyordum negatif görmekten sıkılmıştım. yine negatif görünce acaba değerlerim yine mi değişti diye düşünüyorumBaşka nasıl bir neden olabilir canım.
Amin canim insallah bu aralar artik zorlaniyorum bunalima girdim rabbim sabir versinçok stres yapmamaya çalış ev işleri olduğu kadar yetiştiğin kadar olsun bebeğinden senden kıymetli değil kaç tane çocuğun var hem çocuk hem hamilelik yorar Allah yardımcın olsun sağ salim kucağına al bebeğini
tabi kolay değil hamilelik üstüne dış etkenlerde olunca Rabbimden bol bol sabır dile bizler içinde dua et hamilenin duası kabul olurAmin canim insallah bu aralar artik zorlaniyorum bunalima girdim rabbim sabir versin
Aynen canim ya ayni hastaneye gidiyorum bu defa yine bos gebelik diyen doktora denk geldim suc bastirdi adam bidakine bunu istemem kesinlikle kendim secicem doktoru cocuklar falan bu ara cok bunaldim rabbim feraha cikarsin atlatayim su durumu kendimi taniyamiyorumCanım hayırdır ne oldu? Doktorlardan bi yüzün gülmedi seninde yaaa... Sinir oldum şimdi he.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?