tabi kolay değil hamilelik üstüne dış etkenlerde olunca Rabbimden bol bol sabır dile bizler içinde dua et hamilenin duası kabul olur
haklisin canim en azindan durumumu ogrenene kadar temizlik beklesin ama yine mecbur ben yapcamkan testi yaptırsan ya da doktora gidip muayene olsan başka bir neden de olabilir. bende pztsiye kadar olmazsam testimi tekrar edicem yine negatifse doktora gitcem
Haklisin canim en azindan durumumu ogrenene kadar beklesin temizlik ama sonra yine ben yapcam macburr
evinin temizliği beklesin tatlım kan testi yaptır değerini öğren haftasını falan hayırlısı olsun inşallah
ay bizde öyle oluruz inşallah testte negatif görsekte hamileyizdir
ah işte kadınların yükü gebede olsak hastada olsak iş biter mi gözümüzün içine içine bakarhaklisin canim en azindan durumumu ogrenene kadar temizlik beklesin ama yine mecbur ben yapcam
Hic sorma valla kadin olmak bu iste aman bebeime bsi olmasinda yavas yavas yaparim kendimi yormadanah işte kadınların yükü gebede olsak hastada olsak iş biter mi gözümüzün içine içine bakar
Aynen canim ya ayni hastaneye gidiyorum bu defa yine bos gebelik diyen doktora denk geldim suc bastirdi adam bidakine bunu istemem kesinlikle kendim secicem doktoru cocuklar falan bu ara cok bunaldim rabbim feraha cikarsin atlatayim su durumu kendimi taniyamiyorum(
Yok hiç olmadı gecikmem ilk defa oluyor canım.inşaALLAH hamileyimdir
Haklısın canımmm çooook teşekkür ederimhormonel bir problem olabilir canım ben hipertroidi hastasıyım 2010 senesinden beri ve son 1 senedir değerlerim normal ve düzenli adet oluyorum. diğer senelerde 15gün bile olmadığım oluyordu hem test yapıyordum negatif görmekten sıkılmıştım. yine negatif görünce acaba değerlerim yine mi değişti diye düşünüyorumseninde illa olacak diye bir şey yok ama tedbiri elden bırakmamak lazım doktor kontrolünü ihmal etme...
rica ederim canım ne demek bu yola baş koyduysak her ihtimali düşünmemiz gerekiyor... keşke çok fazla bilgi sahibi olmadan hamile kalabilseydik ben 3 senelik evliyim 29 yaşındayım sanki 3-4 tane çocuk doğurmuş gibi bilgi birikimine sahibimHaklısın canımmm çooook teşekkür ederim
Normal canım yavaş yavaş bulantı biter artıkAman iyi canım sevindim bende iyiyim çok şükür ama 9+3olduk 3 gündür bulantı kalmadı normal mi acaba bilemedim
Öylemi sevindim o zaman canımGörmeyeli baya oldu canım seni :)
Benimde 8. haftam bittiğinde kayboldu bütün belirtilerim, endişe etmiştim :) Hiç korkma gayet normal.
Hatta şanslıyız
Öylemi sevindim o zaman canım
Rabbim hepimizin sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri göstersin
Bende çok iştahsızlık var canım bide bişeyi sorcam folidoce içiyorum halsizim diye decavit e başladım takviye sen bu haftalar da vitamin alıyor muydun?
regl tarihine yaklaşırken yavaş yavaş belirtiler başlar hormon değerlerin yükselir çünkü testi kimi 5 gün önce yapıp gebeliği görüyor kimi bir gün sonra kimi 1 hafta sonra ben 1 gün sonra yaptım bişi yoktu şimdi haftasonunuda geçircem regl olmazsam tekrar test yapıcam. senin ilk denemen mi?Kızlar Merhaba. . İlişkiM tam yumurtlama günlerinde oldu. Gebelik ilk ne zaman anlaşılır ? İlk belirtiler veya test ne zaman yapabilirim sizce
Evet ilk sayılır merak ediyorum.. çok erken yapmayı istemiyorum belirtiler regl den önce çok olmaz heralde. 12 gün var Reg l eregl tarihine yaklaşırken yavaş yavaş belirtiler başlar hormon değerlerin yükselir çünkü testi kimi 5 gün önce yapıp gebeliği görüyor kimi bir gün sonra kimi 1 hafta sonra ben 1 gün sonra yaptım bişi yoktu şimdi haftasonunuda geçircem regl olmazsam tekrar test yapıcam. senin ilk denemen mi?
Bende 3 ay bittikten sonra vitamine geçildiğini biliyorum ama hem folidece hemde decavit içiyorum doktoruma soramadım şehirdışında ve tel yok sağlık ocağındaki doktorum halsizsen iç tabi dedi zararı yok dedi mecbur kaldım çünkü başımı yataktan kaldıramıyordum ikisi fazla gelir mi acaba zamanla diye düşünmeye başladım neyseki 20 Mayıs randevum varAmin canım inşallah..
Sadece folikasit kullanıyordum, 3ay bittikten sonra folikasiti bıraktırdı. Elevit, balık yağı hapı ve demir ilacı verdi Canım.
Bizde yumurtlama günlerini değerlendirdik benimde bata 11 gün var aynı zamanlara denk geliyo ikimizin çok heyecanlı valla inşallah bebişkolar olurEvet ilk sayılır merak ediyorum.. çok erken yapmayı istemiyorum belirtiler regl den önce çok olmaz heralde. 12 gün var Reg l e
İkimiz haberleselim ozaman belirtileri haberdar et hayırlısı olsunBizde yumurtlama günlerini değerlendirdik benimde bata 11 gün var aynı zamanlara denk geliyo ikimizin çok heyecanlı valla inşallah bebişkolar olur
adetten 4 gun önce negatif verirse adetten 2 gun sonra hormon seviyesine gore degisiorKızlar Merhaba. . İlişkiM tam yumurtlama günlerinde oldu. Gebelik ilk ne zaman anlaşılır ? İlk belirtiler veya test ne zaman yapabilirim sizce
1 tane 3-4 mm buyuklugunde. Ama poliplerin gebeligi engelledigine dair kesin bir bulgu yok diye okudum.umarım benimde öyle olur benim çok sayıda var bir iki tane değil seninde çok muydu ben hala regl olmadım hafta sonunu iple çekiyorum test yapmak için olmam gereken günün akşamı dayanamayıp yaptım negatif çıktı belki hormonum yüksek değildi falan diyorum umarım vardır ve haftasonu testte çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?