Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

haklisin canim en azindan durumumu ogrenene kadar temizlik beklesin ama yine mecbur ben yapcam

Canım öyle yapma ama bebeğinide etkiliyorsun. Saçma sapan bi doktor yüzünden kendini sıkma böyle dediğin gibi başka doktora gidersin bir dahaki sefere, bir sorun olsa söylemek zorunda olurdu demekki çok şükür yok.
Sen kalbini ferah tut, bak kızlarına erkek kardeş geliyor bunu düşün :)

Haklısın canımmm çooook teşekkür ederim

Haklısın canımmm çooook teşekkür ederim
rica ederim canım ne demek bu yola baş koyduysak her ihtimali düşünmemiz gerekiyor... keşke çok fazla bilgi sahibi olmadan hamile kalabilseydik ben 3 senelik evliyim 29 yaşındayım sanki 3-4 tane çocuk doğurmuş gibi bilgi birikimine sahibim yerine göre güzel ama bazı olasılıkları düşündükçe de strese giriyor insan. nasip böyleymiş inşallah bizlerin de nasibi olduğu vakit saat gelecek kucağımıza alacağız bebişlerimizi

Görmeyeli baya oldu canım seni :)
Benimde 8. haftam bittiğinde kayboldu bütün belirtilerim, endişe etmiştim :) Hiç korkma gayet normal.
Hatta şanslıyız
Öylemi sevindim o zaman canım
Rabbim hepimizin sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri göstersin
Bende çok iştahsızlık var canım bide bişeyi sorcam folidoce içiyorum halsizim diye decavit e başladım takviye sen bu haftalar da vitamin alıyor muydun?

Kızlar Merhaba. . İlişkiM tam yumurtlama günlerinde oldu. Gebelik ilk ne zaman anlaşılır ? İlk belirtiler veya test ne zaman yapabilirim sizce

Amin canım inşallah..
Sadece folikasit kullanıyordum, 3ay bittikten sonra folikasiti bıraktırdı. Elevit, balık yağı hapı ve demir ilacı verdi Canım.

Kızlar Merhaba. . İlişkiM tam yumurtlama günlerinde oldu. Gebelik ilk ne zaman anlaşılır ? İlk belirtiler veya test ne zaman yapabilirim sizce
regl tarihine yaklaşırken yavaş yavaş belirtiler başlar hormon değerlerin yükselir çünkü testi kimi 5 gün önce yapıp gebeliği görüyor kimi bir gün sonra kimi 1 hafta sonra ben 1 gün sonra yaptım bişi yoktu şimdi haftasonunuda geçircem regl olmazsam tekrar test yapıcam. senin ilk denemen mi?

Evet ilk sayılır merak ediyorum.. çok erken yapmayı istemiyorum belirtiler regl den önce çok olmaz heralde. 12 gün var Reg l e

Amin canım inşallah..
Sadece folikasit kullanıyordum, 3ay bittikten sonra folikasiti bıraktırdı. Elevit, balık yağı hapı ve demir ilacı verdi Canım.
Bende 3 ay bittikten sonra vitamine geçildiğini biliyorum ama hem folidece hemde decavit içiyorum doktoruma soramadım şehirdışında ve tel yok sağlık ocağındaki doktorum halsizsen iç tabi dedi zararı yok dedi mecbur kaldım çünkü başımı yataktan kaldıramıyordum ikisi fazla gelir mi acaba zamanla diye düşünmeye başladım neyseki 20 Mayıs randevum var

Evet ilk sayılır merak ediyorum.. çok erken yapmayı istemiyorum belirtiler regl den önce çok olmaz heralde. 12 gün var Reg l e
Bizde yumurtlama günlerini değerlendirdik benimde bata 11 gün var aynı zamanlara denk geliyo ikimizin çok heyecanlı valla inşallah bebişkolar olur

ben regl olucam galiba sol ayağım uyuşmaya başladı kasıklarımda batma başladı ay nasıl stresli bir dönem bu sene hiç gecikmedi adetim tam gününde olmuştum yoksa yoktu biliyordum ama böyle bekledikçe de stres oldum

1 tane 3-4 mm buyuklugunde. Ama poliplerin gebeligi engelledigine dair kesin bir bulgu yok diye okudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…