- 14 Eylül 2015
- 1.342
- 1.349
- 133
Tamam canım haberleşelim mutlaka. Şuan var mı sende her hangi bir belirti :)İkimiz haberleselim ozaman belirtileri haberdar et hayırlısı olsun
Canim yapmaaaaa. Cok pisman olursun. Benden soylemesi.Kizlar oncelikle hayirli cumalar Allah hepimizin dualarini kabul etsin evlat istiyen herkese nasip etsin guzel mevlam bu cuma gunu yuzu suyu hurmetine bir sorum olacakti dun test yaptim yayinlamistim burda pozitifti esimin izin gununde gidip kan testinide vercez insallah kasiklarim ve belim cok agriyo yoruldugum zaman bacaklarima vuruyo agri evin temizligini yapmak zorundayim yaz temizligi yorucu oluyo malum bir sorun olurmu bebegime henuz kan testiyle onaylanmadi ama eminim var bebeim
Hm bakim artık erken test düşünmüyorumadetten 4 gun önce negatif verirse adetten 2 gun sonra hormon seviyesine gore degisior
Okey yok suan 1 gün önce ydi ilişki daha. Doğurganlık zamanım. Catladigini hemen anlaşanTamam canım haberleşelim mutlaka. Şuan var mı sende her hangi bir belirti :)
Canım mesajını okuyunca kalbim nasıl çarptı anlatamam böyle bir şeyi duymaya ne kadar ihtiyacım varmış Allahım ne olur doğru olsun
ben kontrastla oynadım oradakini söylüyorum yarın sabah tekrar yap ilk idrarla inşallah hamilesindir canımCanım mesajını okuyunca kalbim nasıl çarptı anlatamam böyle bir şeyi duymaya ne kadar ihtiyacım varmış Allahım ne olur doğru olsun
benim hiç bir tek çizgili testim beklese de 3 gün geçsede asla 2. çizgim oluşmadı bana göre hamilesin .ama kaptırma bekle bir daha yap beni etiketle yine bakarım ama kontrasta net çıktı .
Canım bir yanım o kadar mutlu oldu ki anlatamam sana... Bir yanım da bir hafta daha sabretmem gerektiğini söylüyor... 11 aydır böyle bir mucize bekliyorum. Allahım ne olur isteyen herkese hayırlısını nasip etsin...ben kontrastla oynadım oradakini söylüyorum yarın sabah tekrar yap ilk idrarla inşallah hamilesindir canım
Senin bugun adet günündü galiba hadi inşallah bebek gelsin
Hadi bakalım hayırlısı inşallah kırmızılar gelmezzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?