Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canim yapmaaaaa. Cok pisman olursun. Benden soylemesi.

Kızlar merabalarr bugün 24ncu gunumdeyim 30-35 arası adet olurum biliyorum çok erken ama dayanamıyorum test yapıyorum bi bakabilir misiniz ya hayalet bi çizgi görüyorum sanki ama psikolojik mi acaba

Eklentiler

• 20160513_185809-1.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 58
  • 20160513_185546-1.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 55
Canım test biraz bekledikten sonra fark ettim saatler sonra çıkan sonucun doğruluğu nedir acaba ilk başta yok dedim dikkatli bakmadım sonra baya dikkatli bakinca gördüm. Bir de göğüslerimin sadece uç kısımları acıyor dokununca ve yine sadece uc kısımda koyulasma var

benim hiç bir tek çizgili testim beklese de 3 gün geçsede asla 2. çizgim oluşmadı bana göre hamilesin .ama kaptırma bekle bir daha yap beni etiketle yine bakarım ama kontrasta net çıktı .

benim hiç bir tek çizgili testim beklese de 3 gün geçsede asla 2. çizgim oluşmadı bana göre hamilesin .ama kaptırma bekle bir daha yap beni etiketle yine bakarım ama kontrasta net çıktı .

ben kontrastla oynadım oradakini söylüyorum yarın sabah tekrar yap ilk idrarla inşallah hamilesindir canım
Canım bir yanım o kadar mutlu oldu ki anlatamam sana... Bir yanım da bir hafta daha sabretmem gerektiğini söylüyor... 11 aydır böyle bir mucize bekliyorum. Allahım ne olur isteyen herkese hayırlısını nasip etsin...

inşallah rabbim isteyene versin bebek tabiki bekle ben umutlandırmayım ama ben bu şekilde 6 gün kala öğrendim hayalet çizgiyle.ve 100 yakın test yaptım hiçbiri 2.çizgi oluşturmadı

Allahım inşallah hayırlısıyla kesin pozitif sonuç almayı da nasip eder, inşallah:)
Bir de arkadaşlar bu göğüs ucundaki dokununca acimasi ve hafif renk koyulugu gibi bir belirti de hamilelik belirtisi olabilir mi?

Senin bugun adet günündü galiba hadi inşallah bebek gelsin

evet canım hala gelmedi bakalım... bir ara yumurtalıklarıma iki taraflı sancı girdi... şişkinliğim vardı hafiften dün ama bugün yok şişkinlik falan

Hadi bakalım hayırlısı inşallah kırmızılar gelmezzzzz

hayırlısı canım inşallah.. aslında 10. günü test yaptırdım kanda yumurtlamanın negatif çıktı.. ama sonradan çıkar çıkmaz bilemem ... hissetmiyorum öyle.. hafiften çok hafif ama şeffaf akıntım var..

Her sey hem hamilelik belirtisi olabilir hem de olmayabilir. Benim tek belirtim adet gecikmesi ve adet sancilariydi.
Butun belirtiler hamile oldugumu ogrendikten 2 hafta sonra fln basladi.
O yuzden umudu kaybetmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…