- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Canim bende de olmustu yumurtaliklardan bacağa inen ağrılar. Adet olunca gecti yumurtaliklarda bir sorun oldugu icin falan degildir demi.yaptım canım yapmasına da kontrastta var ikinci çizgi normalde benden başka gören yokhala kırmızı kartı yemedim.. 1 saat kadar önce yumurtalıklarıma iki taraflı sancı girdi sonra geçti.. ama biliyorum.. göğüs şişkinliği dışında şişkinliğim de yok. haa bir de ateşim düşmedi.. günlerdir 36.7
Canim bu ay benim de yumurta aki hibi akintim oldugunda ovu testi cok koyu degildi ertesi gun t c den daha koyuydu senin de yarin koyu olur sanirim ve yumurtlama gerçekleşir ben sabah aksam test taptim ve yakaladim ama allah basip etmedi. Senin icin hayırlısı olsun.Kızlar bişi soracağım ben ovulasyonla takip ediyorum pkoluyum en koyu çizgi dündü ama c ile eş değildi. Az önce de lavabodayken o bahsettiğiniz yumurta akı kıvamı geldi, şuan nöbetteyim en erken ilişki yarın aksam yasanacak nasipse ne zaman ilişkiye girmeliyim peş peşe iki gün mü gireyim tutma ihtimali var mı
Canm şırınga ile hamile kalmayı araştır istersenCanım çok çok teşekkür ederim ben vajinusmusdum o yüzden doktorum anestezi olacak kesinlikle dedi bu sabah yaptı narkoz olduğu için hiç bir şey hissetmedim ve çok şükür ter temiz çıktı inşallah bi sonraki ay aşılama yapcaz hakkımızda hayırlısı artık
allah razı olsun canım su idrarı 4saat tutsam sonuca ulaşacağım da dunde testimi eklemiştim buraya, en koyu koyuluk oydu ama ben daha koyulaşır diye bekledim bide malum pkolu olunca ne zaman yumurtlayacağımı bilmediğim için önceki aylarda bu kıvama dikkat etmemiştim hiç az önce fark ettim lavabodayken hemde sevindim hemde üzüldüm işte yarın ve nasipse sonraki geceler de calışabilirsek tutarsa tutacak ama gelecek aya daha bilinçli gireceğim :) yumurta akının gelmiş olması catlamayı mı gösteriyor yoksa catlamaya yakın zamanı mı? işte onu ayırt edemedim :/Canim bu ay benim de yumurta aki hibi akintim oldugunda ovu testi cok koyu degildi ertesi gun t c den daha koyuydu senin de yarin koyu olur sanirim ve yumurtlama gerçekleşir ben sabah aksam test taptim ve yakaladim ama allah basip etmedi. Senin icin hayırlısı olsun.
Senin bugun adet günündü galiba hadi inşallah bebek gelsin
Canim bende de olmustu yumurtaliklardan bacağa inen ağrılar. Adet olunca gecti yumurtaliklarda bir sorun oldugu icin falan degildir demi.
İnsallah hamilesindir Canim Benimyaptım canım yapmasına da kontrastta var ikinci çizgi normalde benden başka gören yokhala kırmızı kartı yemedim.. 1 saat kadar önce yumurtalıklarıma iki taraflı sancı girdi sonra geçti.. ama biliyorum.. göğüs şişkinliği dışında şişkinliğim de yok. haa bir de ateşim düşmedi.. günlerdir 36.7
İnsallah hamilesindir Canim Benim
Gün aşırı ilişki oluyor zaten onu aksatmıyorum :))))) bakalım bu ay inşallah boşuna çıkmaz bu kadar şey :)Yumurtlama günü bence herkeste farklılık gösterir, programlar standarttır.
Kimisi reglden 10gün önce kimisi 12-14-16 günlerde yumurtluyor olabiliyoruz. Ovulasyon testleri var onlardan kullanabilirsin mesela.
Regln bitince gün aşırı ilişki bu durumda daha garanti gibi :)
Bende seninle aynı durumdayım canım daha en az bi hafta var dayanamadim gebelik testi yaptım çok silik hayalet bi çizgi varIyi akşamlar kizlar
Güzel güzel haberler alıp vermek nasip olsun dileklerimle başlayayım.
Adetin 20.günü bugün sanırım bat.a 7_8 günüm var
Garip bir şekilde hamilelik psikolojisine girdim,mide yanmalari, sol kasikta ara ara karincalanma hissi,dün yine belimin sol tarafina bicak saplanir gibi ağrı,aniden çöken yorgunluk...
Utanmasam test yapıcam
Ilk gebeligim olmayacak ilkini de çok bekledim psikolojik belirtilere kapılıp böyle inanmak ne garip,halbuki biliyorum ki bu kadar erken bu kadar belirti olmasi imkansiz
Hiç bilmedim ikinci gebeligi bu kadar istediğimi. ..
Psikolojik belirti derken bile içten içe Hayır değil hamileyim diyorum,çok kafaya taktım anlık bi sanci oluyo ve evet şimdi yerleşiyor diyorum
Bu ara evren e olumlu mesaj gonderip karşılığını almaya sardimsanırım o etkiledi
O gün geldiğinde yere çakilirim böyle yapmayayim diyorum,sonra zaten hamileyim niye çakılayim ki diyorum.
Allahım hayirlisiysa nasip et diyorum sonra zaten oldu bin sukur diyorum
Zor bir hafta beni bekliyo ve sonunda hayal kırıklığı yasamaktan korkuyorum.
Allah hepimize hayırlısı ni versin insallah
Bende seninle aynı durumdayım canım daha en az bi hafta var dayanamadim gebelik testi yaptım çok silik hayalet bi çizgi var
Benim buradan öğrendiğim kadariyla yumurta akı gibi akıntı yumurtlamanin yakin olduğunu gösteriyormuşallah razı olsun canım su idrarı 4saat tutsam sonuca ulaşacağım da dunde testimi eklemiştim buraya, en koyu koyuluk oydu ama ben daha koyulaşır diye bekledim bide malum pkolu olunca ne zaman yumurtlayacağımı bilmediğim için önceki aylarda bu kıvama dikkat etmemiştim hiç az önce fark ettim lavabodayken hemde sevindim hemde üzüldüm işte yarın ve nasipse sonraki geceler de calışabilirsek tutarsa tutacak ama gelecek aya daha bilinçli gireceğim :) yumurta akının gelmiş olması catlamayı mı gösteriyor yoksa catlamaya yakın zamanı mı? işte onu ayırt edemedim :/
Ben takiyorum galiba da o yüzden 2 aydir hep belirti yaşıyorum inşallah bu ay gercek olur belirtilerCanım yok öyle değil yumurtaıkta sancı oldu sadece o kadar.bacağıma falan inmiyor ağrısı.... Psikolojik geçmiş olabilir diyeceğim de öyle takıntı halinde değilim aslında..
17050nci sayfada canimSilik çizgi varsa vardır bebisresmi varsa yükle de bakalım ,son adet tarihi ne zamandı? Hayirlisiyla insallah vardır ve sağlıcakla kavuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?