Canım beni düşündüren o çizgiyi çok çok geç görmem yani ilk yapınca o kadar dikkatli bakmamistim o sırada mı çıktı yoksa 24 saat sonra mı çıktı bilemedim dün sabah ilk idrarla yapmıştım bugün farkettimSilik çizgi varsa vardır bebisresmi varsa yükle de bakalım ,son adet tarihi ne zamandı? Hayirlisiyla insallah vardır ve sağlıcakla kavuş
Kızlar merabalarr bugün 24ncu gunumdeyim 30-35 arası adet olurum biliyorum çok erken ama dayanamıyorum test yapıyorum bi bakabilir misiniz ya hayalet bi çizgi görüyorum sanki ama psikolojik mi acaba
Canım beni düşündüren o çizgiyi çok çok geç görmem yani ilk yapınca o kadar dikkatli bakmamistim o sırada mı çıktı yoksa 24 saat sonra mı çıktı bilemedim dün sabah ilk idrarla yapmıştım
Sen sabahları tekrarla eğer böyle çıkmaya devam ederse ki insallah ederrahatlamis olursun. 11 aydır bekliyormussun Allah gönlünün muradını versin sağlıcakla canim
Ilk resimde var sanki belli belirsiz2.resimde göremedim ama.
Daha bu hafta varsa netlesir bugün yarın.
Seni umutlandırmak istemem ama eğer çok beklemeden ciktiysa var bebishayırlısı olsun hakkında
Ben test yapmaya bile ihtiyaç duymuyorum
O kadar eminimerkenden yapıp ta kendimi yormayayim çizgi kıpkırmızı falan olsun diyorum Ama sen tekrarla hergün sabah ilk idrar la bence var
Bende de çok halsizlik yapmaya başladı.Hep uyumak istiyorum ama maalesef uyumaya pek vakit yok.evde iki çocuk oluncaBende 3 ay bittikten sonra vitamine geçildiğini biliyorum ama hem folidece hemde decavit içiyorum doktoruma soramadım şehirdışında ve tel yok sağlık ocağındaki doktorum halsizsen iç tabi dedi zararı yok dedi mecbur kaldım çünkü başımı yataktan kaldıramıyordum ikisi fazla gelir mi acaba zamanla diye düşünmeye başladım neyseki 20 Mayıs randevum var
Neden oyle dedin canimCanim yapmaaaaa. Cok pisman olursun. Benden soylemesi.
Takviye şart canım bide 2 çocuk varsa Allah kolaylık versin daha öncekiler daha mı kolay dı hamilelik?Bende de çok halsizlik yapmaya başladı.Hep uyumak istiyorum ama maalesef uyumaya pek vakit yok.evde iki çocuk oluncapazartesi doktoruma söylicem bakalım o ne diyecek.şuan folik trio kullanıyorum
Ilk 3 ay riskli diye biliyorum. Ben gecen evi bastan asagi temizledim. Hafif kanamam basladi. Simdi is yapmaya tovbe ettim. Hafif isleri yapiyorumNeden oyle dedin canim
Gün aşırı ilişki oluyor zaten onu aksatmıyorum :))))) bakalım bu ay inşallah boşuna çıkmaz bu kadar şey :)
Bende 3 ay bittikten sonra vitamine geçildiğini biliyorum ama hem folidece hemde decavit içiyorum doktoruma soramadım şehirdışında ve tel yok sağlık ocağındaki doktorum halsizsen iç tabi dedi zararı yok dedi mecbur kaldım çünkü başımı yataktan kaldıramıyordum ikisi fazla gelir mi acaba zamanla diye düşünmeye başladım neyseki 20 Mayıs randevum var
? ? doktora mi gitsem acabaBen de çok fena gaz var ayıptır söylemesi. Ne yapabilirim bunun için az yemek yiyorum midem şişiyor sonra rahatsız ediyor gaz beni ... Aşırı derecede halsizlik var okuldan geldim mi yigilip kaliyorum
Kızlar gebeliğe hazırlık ta fln ben folik asit önerdiğni biliyorum doktorların başka birşey daha kullanan var mı
? ? doktora mi gitsem acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?