Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Silik çizgi varsa vardır bebisresmi varsa yükle de bakalım ,son adet tarihi ne zamandı? Hayirlisiyla insallah vardır ve sağlıcakla kavuş
Canım beni düşündüren o çizgiyi çok çok geç görmem yani ilk yapınca o kadar dikkatli bakmamistim o sırada mı çıktı yoksa 24 saat sonra mı çıktı bilemedim dün sabah ilk idrarla yapmıştım bugün farkettim

Kızlar merabalarr bugün 24ncu gunumdeyim 30-35 arası adet olurum biliyorum çok erken ama dayanamıyorum test yapıyorum bi bakabilir misiniz ya hayalet bi çizgi görüyorum sanki ama psikolojik mi acaba

Ilk resimde var sanki belli belirsiz2.resimde göremedim ama.
Daha bu hafta varsa netlesir bugün yarın.
Seni umutlandırmak istemem ama eğer çok beklemeden ciktiysa var bebishayırlısı olsun hakkında
Ben test yapmaya bile ihtiyaç duymuyorum
O kadar eminim erkenden yapıp ta kendimi yormayayim çizgi kıpkırmızı falan olsun diyorumAma sen tekrarla hergün sabah ilk idrar la bence var

Aminnnn inşallah canım Allahım hepimizin muradini versin inşallah hayırlısıyla
Sabah yine yaparım inşallah dayanamam ki ben sanırım

Bende de çok halsizlik yapmaya başladı.Hep uyumak istiyorum ama maalesef uyumaya pek vakit yok.evde iki çocuk olunca pazartesi doktoruma söylicem bakalım o ne diyecek.şuan folik trio kullanıyorum

Kızlar Merhaba. . Bende suan doğurganlık Günlerimi değerlendiriyorum hamile kalirmiyim nası artık sizde nasıl durumlar

merhaba kızlar cuma günü yani dün kan testi verdim 2.1 çıktı adetim de 3 gün geçti hala adet olmadım sizce var mıdır bebiş veya geç döllenme faln mı oldu

Bende de çok halsizlik yapmaya başladı.Hep uyumak istiyorum ama maalesef uyumaya pek vakit yok.evde iki çocuk olunca pazartesi doktoruma söylicem bakalım o ne diyecek.şuan folik trio kullanıyorum
Takviye şart canım bide 2 çocuk varsa Allah kolaylık versin daha öncekiler daha mı kolay dı hamilelik?

Hic bilmiorum canim ama sonucta vitaminin nasil bir zarari olabilir
Ayni seleri yasiyoruz, bende bulanti su bu cok cekmedimde uykusuzluk ve yorgunluk hissi beni mahfediyordu calistigim icinde cok zorlandim. Azalicak oda bir sure sonra sabret.

Umutyeniden canım inşallah hamilesindir de hayal kırıklığı olmaz :) ama sen yine de evrene mesajları kontrollü yolla

sekerli_seker canım vitaminin ne zararı olacak deme sakın.. Fazlası tehlikeli.. özellikle bilinçsiz alınan D vitamini eğer eksikliğin yoksa zehirleme yapıyor... Benim B12 eksikliğim vardı.. iğne verdi doktor. yüzümde sivilcelenme ama ucu olmayan zorla çıkmış acıyor kaşınıyordu.. öğrendim bünye kabul etmemiş ilacı. hamileyken vitamin kullanamadım mesela.. ne zaman içsem başım döndü baygınlık geçirdim. doktor vitamin sana fazla geliyor sakın kullanma dedi.. testlerde de hepsi normaldi vitamin değerlerim. demem ki doktora danışmadan vitamin bile olsa kullanmamak lazım..

Kızlar gebeliğe hazırlık ta fln ben folik asit önerdiğni biliyorum doktorların başka birşey daha kullanan var mı

GÜNAYDINNN CANLAR BENDE HİÇ BELİRTİ YOK BİRAZ ÜMİTLİYDİM AMA BUGUN TAMAMEN KAYBETTİM HİÇ BELİRTİ OLMAZMI YA HİÇ YOKKKKKKKKKK DÜNDE GİTTİ GİDİYORDAN GEBELİK TESTİ SİPARİŞ VERDİM HER GÜN YAPAR YAPAR DURURUM ARTIK......

günaydın kızlarrrr
benimde bugün halsizliğim sürüyor ama kasık ağrısı vs belirtilerim bir gidip bir geliyor anlamadım nedir bu.. böyle hiç olmamıştımpazartesiyi iple çekicem bugün test alayaım pazartesi sabahtan evden çıkmadan yaparım inşallah çift çizgiyi görürüm ama yoksada bir an önce regl olmak istiyorum bu duygu hali mafediyor beni

Kızlar gebeliğe hazırlık ta fln ben folik asit önerdiğni biliyorum doktorların başka birşey daha kullanan var mı

Kan tahlili yaptırdınmı? Yaptırmadıysan muhakkak yaptır bacım özellikle demir ve d vitamini eksikliği de hamileliğe engel olabiliyo ben şuan folik asit ile d vitamini kullanıyorum

merhaba arkadaslar bende bebek bekleyen anne adayi olarak bebis bekliyorum insallah hep beraber bebislerimizi kucagimiza aliriz.dun kan tahlili verdim insallah pazartesi sonuclar hayirli olur. bu arada sizi soluksuz takip ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…