Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

inşallah hamilesindir canım.. benim geciken 2. günüm bugün elimde testim bitti yapamıyorum ama bekleyeceğim belki olurum diye.. varsa çıksın yoksa regl olmak rahatlatıyor insanı..

merhaba arkadaslar bende bebek bekleyen anne adayi olarak bebis bekliyorum insallah hep beraber bebislerimizi kucagimiza aliriz.dun kan tahlili verdim insallah pazartesi sonuclar hayirli olur. bu arada sizi soluksuz takip ediyorum

canım gittiğin kurumun internet sitesinden sonucu alabilirsin şimdi bile sanırım aile hekiminde verdin kan .. hangi ildeysen halk sağlığı laboratuvarı ve kan verdiğin ili yaz arama motoruna sonra bak sonucuna

Takviye şart canım bide 2 çocuk varsa Allah kolaylık versin daha öncekiler daha mı kolay dı hamilelik?
Birde çok iyiydim.ikide aman allahım böyle zor bir hamilelik olamaz 9 ay öldüm öldüm dirildim.Şimdi bu fındığımda da rahatım hatta akşam eşime hiç hamile gibi hissetmiyorum dedim

İnsallah canim bekle bende bugun yarin olmazsam p.tesi giderm insallah ikimizde hamileyizdir

İnsallah canim bekle bende bugun yarin olmazsam p.tesi giderm insallah ikimizde hamileyizdir

canım ben yumurtlamanın 10. günü kan testi yaptırdım negatifti.. belki erken yaptırdım testi bilemiyorum ama hala adet olmadım.. acaba mı oluyorum olmayınca da ... olmazsam pazartesi ya da salı gideceğim bende.. ona göre söktürücü falan kullanırım en azından.

İnsallah hamilesindir :) gec döllenme olmustur

Merhaba Günaydın kızlar dün minnağımızı vajinal ultrasonla gördük çok şükür ilk gebelik olduğu için ultrason değerinden anlsmıyorum yorumlarınızı bekliyorum 5.4 cm 34 Mhz Gs0.45 4+6 Gs 032 4+1 yazıyor sat a göre 4+6 doktor un söylediği 4 +1 desiniz dedi haftaya tekrar çağırdı

CANLARIM TAKVIMIM PROGRAMI KULLANANLAR BILIRLER KALPLİ OLANLAR BİRLİKTELİKLER BEN UMUDUMU KAYBETTİM AMA SİZCE İHTİMAL VARMI

Eklentiler

• 13231148_10208665592892856_230359705_n.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 40
CANLARIM TAKVIMIM PROGRAMI KULLANANLAR BILIRLER KALPLİ OLANLAR BİRLİKTELİKLER BEN UMUDUMU KAYBETTİM AMA SİZCE İHTİMAL VARMI

canım bi dur hele naptın sen daha regl olmana 10 gün var.. umutsuzluğa düşme hemen yani gün doğmadan neler doğar.. hele bi bekle canım yaaa...

merhaba arkadaslar bende bebek bekleyen anne adayi olarak bebis bekliyorum insallah hep beraber bebislerimizi kucagimiza aliriz.dun kan tahlili verdim insallah pazartesi sonuclar hayirli olur. bu arada sizi soluksuz takip ediyorum

ay kızlar hepimiz pazartesiyi bekliyoruz inşallah güzel sonuçlar alırız ben sabahtan test yapıcam sonucu yazarım buraya sizlerde yazarsınız...

canım bi dur hele naptın sen daha regl olmana 10 gün var.. umutsuzluğa düşme hemen yani gün doğmadan neler doğar.. hele bi bekle canım yaaa...

GALİBA STRESTENDE OLMUYOR OLABILIR COK ISTIYORUM YA ACAYIP STRES OLUYOR KENDIMI NASIL DÜŞÜNMEKTEN UZAKLAŞTIRABİLİRİM HİÇ BİLMİYORUM

benim hiç bir tek çizgili testim beklese de 3 gün geçsede asla 2. çizgim oluşmadı bana göre hamilesin .ama kaptırma bekle bir daha yap beni etiketle yine bakarım ama kontrasta net çıktı .
Canım bu sabah yaptığım test de bildiğin negatif çıktı en ufak silik hayalet çizgi yok gecenki gibi. Sanırım acele ediyorum en az bi hafta var adete

bende farkındayım canım ama elimde değil düşünmekten vazgecemıyorum farklı bir psıkolojı başka şeye benzemiyor bakalım hayırlısı artık
haklısın canım takmadan da olmuyor uzun süre çocuğu olmayıpta hamile kalanlar düşünmeyi bıraktığım anda oldu diyorlar hep sinir oluyorum nasıl olacak bu düşünmemek ben hep senelik izne çıkınca rahat olucam inşallah ozaman olur diyordum baksana 4 gündür regl olmadım testtede çıkmadı dahada sinir stres yaptım

benim hiç bir tek çizgili testim beklese de 3 gün geçsede asla 2. çizgim oluşmadı bana göre hamilesin .ama kaptırma bekle bir daha yap beni etiketle yine bakarım ama kontrasta net çıktı .
Bu da bugünkü testim canım bi bakabilir misiniz
Alttaki fotoğrafın kontrastiyla oynadım biraz üstteki orginal çekim hali

Eklentiler

• 20160514_100538-1.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 51
  • PicsArt_05-14-10.15.49.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…