ben persembe test yaptim ama cikmadi dun kan verdim insqllah dediginz gibi hamileyizdir☺☺ay kızlar hepimiz pazartesiyi bekliyoruz inşallah güzel sonuçlar alırız ben sabahtan test yapıcam sonucu yazarım buraya sizlerde yazarsınız...
haklısın canım takmadan da olmuyor uzun süre çocuğu olmayıpta hamile kalanlar düşünmeyi bıraktığım anda oldu diyorlar hep sinir oluyorum nasıl olacak bu düşünmemek ben hep senelik izne çıkınca rahat olucam inşallah ozaman olur diyordum baksana 4 gündür regl olmadım testtede çıkmadı dahada sinir stres yaptım
haklısın canım takmadan da olmuyor uzun süre çocuğu olmayıpta hamile kalanlar düşünmeyi bıraktığım anda oldu diyorlar hep sinir oluyorum nasıl olacak bu düşünmemek ben hep senelik izne çıkınca rahat olucam inşallah ozaman olur diyordum baksana 4 gündür regl olmadım testtede çıkmadı dahada sinir stres yaptım
canım ben hipertroidi hastasıyım ve 2010 senesinden beri artık her şeyini öğrendim. tsh normal değer 0,34-5,6 benim en son 20.01.2016da tahlilim yapıldı değerim 0,6tıydı senin 5,06tıysa normal değer içinde sorun yok yani sorun ne zaman olur biliyor musun bak mesela 04.03.2015 tarihinde yaptırdığımda değerim 0,022 çıkmış yani 0,34ün altında senin eğer 5,6nın üstüne çıkarsa anormal oluyor. ve evet troidler hamile kalmaya engel oluyor çünkü adet düzensizliği yapıyor.birde benım tsh 5,06 falandı yanı normalden 4 kusur olması gerektı sanırım ama benım değerim yuksekmı oluyor artık ne hamılelık ıcın de 2,5 falan ındırmek gerekıyormuş doktor kontrolunde belkı oda etkendır bana
ay maşallah 8 haftalıksın daha şimdiden dolgunlaşmaya başladıysa ne güzel benimkiler 75i zor dolduruyor inşallah benimkilerde birazda olsa büyür hamilelikte ama regl olmadığım halde ne hassasiyet ne acıma ne dolgunlaşma hiç bişi yokGünaydın kızlar aklıma takılan bir şey var.benim göğüsler 75 di 85 oldu.bu hızla giderse kaç olur düşünemiyorumbüyük meme seviyorum zaten ama sizinde büyüdümü.oğlanlara hamileyken son zaman süt dolduğu için biraz büyüme olmuştu ama bunda hemen büyüdü memişler acaba kızmı ya birde aşırı sivilcelendim..siz nasılsınız
canım ben hipertroidi hastasıyım ve 2010 senesinden beri artık her şeyini öğrendim. tsh normal değer 0,34-5,6 benim en son 20.01.2016da tahlilim yapıldı değerim 0,6tıydı senin 5,06tıysa normal değer içinde sorun yok yani sorun ne zaman olur biliyor musun bak mesela 04.03.2015 tarihinde yaptırdığımda değerim 0,022 çıkmış yani 0,34ün altında senin eğer 5,6nın üstüne çıkarsa anormal oluyor. ve evet troidler hamile kalmaya engel oluyor çünkü adet düzensizliği yapıyor.
benim çok şükür 2015in 6. ayından beri değerlerim normal ve ilacı bıraktım kullanmıyorum hep düzenli adet oldum erken geldiği oldu ama geç kaldığı hiç olmamıştı şimdi bebek yoksa troidlerim yine bozuldu diye korkar oldum bazı aylar 15gün geçtiği olmuştu düşün artık bendeki sıkıntıyı
Günaydın kızlar aklıma takılan bir şey var.benim göğüsler 75 di 85 oldu.bu hızla giderse kaç olur düşünemiyorumbüyük meme seviyorum zaten ama sizinde büyüdümü.oğlanlara hamileyken son zaman süt dolduğu için biraz büyüme olmuştu ama bunda hemen büyüdü memişler acaba kızmı ya birde aşırı sivilcelendim..siz nasılsınız
senin troid az çalışıyor ozaman bendede aşırı derecede çok çalışıyor benimkinin tam tersi seninki. aslında seninkinde korkulcak bir değer değil ama 5,6ya yakın olduğu için vermiş olabilir. ben propcyl kullandım 5 sene. sen ihmal etme ama tahlil yaptır baktır değerlerinecok sağol gulum ee doktor bana o vakıt ılac verdı hatta adı euthyrox galıba ben ondan bır sure kullandım sonra bırdaha doktora gıtme ımkanım olmadı ama şu adet olayım ve ya bır durum bellı olsun genel bır tahlıl falan yapıcam akıntım cok oluyor belkı ıltıhap falanda olabılır hadı hayırlısı bakalım
senin troid az çalışıyor ozaman bendede aşırı derecede çok çalışıyor benimkinin tam tersi seninki. aslında seninkinde korkulcak bir değer değil ama 5,6ya yakın olduğu için vermiş olabilir. ben propcyl kullandım 5 sene. sen ihmal etme ama tahlil yaptır baktır değerlerine
Canım mesajını okuyunca kalbim nasıl çarptı anlatamam böyle bir şeyi duymaya ne kadar ihtiyacım varmış Allahım ne olur doğru olsun
Umutyeniden canım inşallah hamilesindir de hayal kırıklığı olmaz :) ama sen yine de evrene mesajları kontrollü yolla
@sekerli_seker canım vitaminin ne zararı olacak deme sakın.. Fazlası tehlikeli.. özellikle bilinçsiz alınan D vitamini eğer eksikliğin yoksa zehirleme yapıyor... Benim B12 eksikliğim vardı.. iğne verdi doktor. yüzümde sivilcelenme ama ucu olmayan zorla çıkmış acıyor kaşınıyordu.. öğrendim bünye kabul etmemiş ilacı. hamileyken vitamin kullanamadım mesela.. ne zaman içsem başım döndü baygınlık geçirdim. doktor vitamin sana fazla geliyor sakın kullanma dedi.. testlerde de hepsi normaldi vitamin değerlerim. demem ki doktora danışmadan vitamin bile olsa kullanmamak lazım..
Ben adet oluyorumay kızlar hepimiz pazartesiyi bekliyoruz inşallah güzel sonuçlar alırız ben sabahtan test yapıcam sonucu yazarım buraya sizlerde yazarsınız...
ay maşallah 8 haftalıksın daha şimdiden dolgunlaşmaya başladıysa ne güzel benimkiler 75i zor dolduruyor inşallah benimkilerde birazda olsa büyür hamilelikte ama regl olmadığım halde ne hassasiyet ne acıma ne dolgunlaşma hiç bişi yok
İnsallah ama adet oluyorum sanıyorumİnşallah canım hamileyizdir güzel haberleri veririiiz :)
ben kullanmıyorum canım çatlatmayla alakası sanırım klomen dimiklomen hapı kullanan varmı aranızda bayanlar
hayırlısı olsun tatlım ben dayanamadım test yaptım az önce ama diğer milyonuncu testim gibi negatif çıktıBen adet oluyorumbu ayda tutmadı hazirana nasip.artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?