Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar aklıma takılan bir şey var.benim göğüsler 75 di 85 oldu.bu hızla giderse kaç olur düşünemiyorum büyük meme seviyorum zaten ama sizinde büyüdümü.oğlanlara hamileyken son zaman süt dolduğu için biraz büyüme olmuştu ama bunda hemen büyüdü memişler acaba kızmı ya birde aşırı sivilcelendim..siz nasılsınız

kıyamam gülüm ya allah yar ve yardımcımız olsun ınşallah.

birde benım tsh 5,06 falandı yanı normalden 4 kusur olması gerektı sanırım ama benım değerim yuksekmı oluyor artık ne hamılelık ıcın de 2,5 falan ındırmek gerekıyormuş doktor kontrolunde belkı oda etkendır bana

canım ben hipertroidi hastasıyım ve 2010 senesinden beri artık her şeyini öğrendim. tsh normal değer 0,34-5,6 benim en son 20.01.2016da tahlilim yapıldı değerim 0,6tıydı senin 5,06tıysa normal değer içinde sorun yok yani sorun ne zaman olur biliyor musun bak mesela 04.03.2015 tarihinde yaptırdığımda değerim 0,022 çıkmış yani 0,34ün altında senin eğer 5,6nın üstüne çıkarsa anormal oluyor. ve evet troidler hamile kalmaya engel oluyor çünkü adet düzensizliği yapıyor.
benim çok şükür 2015in 6. ayından beri değerlerim normal ve ilacı bıraktım kullanmıyorum hep düzenli adet oldum erken geldiği oldu ama geç kaldığı hiç olmamıştı şimdi bebek yoksa troidlerim yine bozuldu diye korkar oldum bazı aylar 15gün geçtiği olmuştu düşün artık bendeki sıkıntıyı

ama tabi hamile kalırsak değerlerin normal sınırları değişir mi onu hiç bilmiyorum inşallah hamile kalırsak öğreniriz onuda çünkü hamilelikte troid hormonunu bebekle ortak kullanmak zorunda kalıcaz

ay maşallah 8 haftalıksın daha şimdiden dolgunlaşmaya başladıysa ne güzel benimkiler 75i zor dolduruyor inşallah benimkilerde birazda olsa büyür hamilelikte ama regl olmadığım halde ne hassasiyet ne acıma ne dolgunlaşma hiç bişi yok

cok sağol gulum ee doktor bana o vakıt ılac verdı hatta adı euthyrox galıba ben ondan bır sure kullandım sonra bırdaha doktora gıtme ımkanım olmadı ama şu adet olayım ve ya bır durum bellı olsun genel bır tahlıl falan yapıcam akıntım cok oluyor belkı ıltıhap falanda olabılır hadı hayırlısı bakalım

bende daha bebıl yok ama benım normalde 90 95 bırde hamıle kalınca bu derece artış olursa ben naparım

senin troid az çalışıyor ozaman bendede aşırı derecede çok çalışıyor benimkinin tam tersi seninki. aslında seninkinde korkulcak bir değer değil ama 5,6ya yakın olduğu için vermiş olabilir. ben propcyl kullandım 5 sene. sen ihmal etme ama tahlil yaptır baktır değerlerine

gidicem canım ayyy ıcım rahatladı bıraz gidicem en yakın zamanda hayırlısıyla bakalım

Canım mesajını okuyunca kalbim nasıl çarptı anlatamam böyle bir şeyi duymaya ne kadar ihtiyacım varmış Allahım ne olur doğru olsun

canım ya sen de benım gıbısın. benım de testım bekledıkten sonra 2. cızgı cıktı ama ılk 5 dkkda yapılan kontrasta ben hayal meyal goruyo gıbıydım sweetwitch01 saolsun o da baktı goruyorum dedı ama ben daha 2. testı yapmadım bu gun yarın yapıcam cunku arada agrım var adet olucam dıye beklıyorum hayal kırıklıgı yasamaktan korkuyorum. sen test yaparsan beni de etıketle olur mu cok merak ettım. durumumuz aynı cunku :)

Aaaaaahhh hepsini biliyorum da valla bu sefer elimde değil; )Haftaya cuma tayinlerimiz açılıyor ,eğer adet olursam ona kafayı sarmayi düşünüyorum; )

Hayırlısı olsun hakkimizda ,Allah her iki sonuca da sıkıntı siz hazır olmayı nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…