Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bende daha bebıl yok ama benım normalde 90 95 bırde hamıle kalınca bu derece artış olursa ben naparım
Benim ilk hamilelikden önce 90 dı emzirme dönemimde sütyenlere sığmıyordu ama sonra bir rahatsızlık geçirdim.göğüslerim 70 oldu.ikincide max 80 oldu.sonra 75 e düştü.şimdi baya büyüdü dolgunlaştı

KENDIME ENGEL OLAMIYORUM DÜŞÜNMEDEN DURAMIYORUM GALIBA PSIKOLOJIM BPZULDU CK TAKIYORUM

GALİBA STRESTENDE OLMUYOR OLABILIR COK ISTIYORUM YA ACAYIP STRES OLUYOR KENDIMI NASIL DÜŞÜNMEKTEN UZAKLAŞTIRABİLİRİM HİÇ BİLMİYORUM

canım böyle yaparak kendine zarar vermekten başka bir şey yapmazsın.. biraz başka şeylere odaklan

Bu da bugünkü testim canım bi bakabilir misiniz
Alttaki fotoğrafın kontrastiyla oynadım biraz üstteki orginal çekim hali

ben bi kontrastlayayım etiketleyeyim canım seni

ay kızlar hepimiz pazartesiyi bekliyoruz inşallah güzel sonuçlar alırız ben sabahtan test yapıcam sonucu yazarım buraya sizlerde yazarsınız...

aslında benim günüm geçti 2. gün ama hala adet olmadım.. olmazsam gitmeyi düşünüyorum doktora.. tsh falan normal çıktı 2.72 değerim. bu değerle gecikme olmaz sanırım..

Ben adet oluyorum bu ayda tutmadı hazirana nasip.artik

hayırlısı olsun canım yaaa sıkma canını... haziranda olur inşallah..

yumurtalara yardımcı oluyorrmus kullansam mı sızce

klomen kullanmadım ama bildiğim kadarıyla yumurtanın oluşmasında etkili.. ve sanırım sonrasında çatlatma iğnesi olman gerekiyor.. eğer kafana göre kullanırsan kiste sebebiyet verebilirsin.. doktora danışıp o ne diyorsa ona göre davranmalısın.. belki de yumurta oluşumunda bir sorunun yoktur

Herkesde belirti farklı benim yumurtlama döneminde başladı acımaya hala acıyo.diğer iki hamileliğimde acımamıştı

canım yuvarlak içindeki alanda ikinci bir çizgi var gibi... kan testi yaptırsana @Busra9288

Eklentiler

• 20160514_100538-1.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 71
Kan tahlili yaptırdınmı? Yaptırmadıysan muhakkak yaptır bacım özellikle demir ve d vitamini eksikliği de hamileliğe engel olabiliyo ben şuan folik asit ile d vitamini kullanıyorum
D vitaminini doktor mu önerdi sen kendin mi kullaniyosun

kızlar Günaydın bugün bat a 2 gün var gebelik testi yaptım sabah negatif. ovulasyon testi yaptım ekledim ne diyorsunuz. dün ve bugün yaptığımı ekledim

Eklentiler

• 2016-05-14 12.14.51.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 68
Canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…