- 11 Mayıs 2016
- 49
- 25
- 3
- 32
Ben kullandim 2 ay. Ama dr kontrolunde.yumurtalara yardımcı oluyorrmus kullansam mı sızce
yumurtlamanda problem var mı? bence doktora danışmadan kullanma ya da doktorun önermedenyumurtalara yardımcı oluyorrmus kullansam mı sızce
Benim ilk hamilelikden önce 90 dı emzirme dönemimde sütyenlere sığmıyordubende daha bebıl yok ama benım normalde 90 95 bırde hamıle kalınca bu derece artış olursa ben naparım
KENDIME ENGEL OLAMIYORUM DÜŞÜNMEDEN DURAMIYORUM GALIBA PSIKOLOJIM BPZULDU CK TAKIYORUM
GALİBA STRESTENDE OLMUYOR OLABILIR COK ISTIYORUM YA ACAYIP STRES OLUYOR KENDIMI NASIL DÜŞÜNMEKTEN UZAKLAŞTIRABİLİRİM HİÇ BİLMİYORUM
Bu da bugünkü testim canım bi bakabilir misiniz
Alttaki fotoğrafın kontrastiyla oynadım biraz üstteki orginal çekim hali
ay kızlar hepimiz pazartesiyi bekliyoruz inşallah güzel sonuçlar alırız ben sabahtan test yapıcam sonucu yazarım buraya sizlerde yazarsınız...
Ben adet oluyorumbu ayda tutmadı hazirana nasip.artik
yumurtalara yardımcı oluyorrmus kullansam mı sızce
Herkesde belirti farklı benim yumurtlama döneminde başladı acımaya hala acıyo.diğer iki hamileliğimde acımamıştıay maşallah 8 haftalıksın daha şimdiden dolgunlaşmaya başladıysa ne güzel benimkiler 75i zor dolduruyor inşallah benimkilerde birazda olsa büyür hamilelikte ama regl olmadığım halde ne hassasiyet ne acıma ne dolgunlaşma hiç bişi yok
D vitaminini doktor mu önerdi sen kendin mi kullaniyosunKan tahlili yaptırdınmı? Yaptırmadıysan muhakkak yaptır bacım özellikle demir ve d vitamini eksikliği de hamileliğe engel olabiliyo ben şuan folik asit ile d vitamini kullanıyorum
kızlar Günaydın bugün bat a 2 gün var gebelik testi yaptım sabah negatif. ovulasyon testi yaptım ekledim ne diyorsunuz. dün ve bugün yaptığımı ekledim
tmm canım atayımcanım biraz daha yakın çekip atar mısın.. kontrastlayamadım da :)
hayali bir çizgi bile yokkoyulaşma var ovulasyon testinde.. gebelik testini de eklesene bakalım
günaydın kızlarrrr
benimde bugün halsizliğim sürüyor ama kasık ağrısı vs belirtilerim bir gidip bir geliyor anlamadım nedir bu.. böyle hiç olmamıştımpazartesiyi iple çekicem bugün test alayaım pazartesi sabahtan evden çıkmadan yaparım inşallah çift çizgiyi görürüm ama yoksada bir an önce regl olmak istiyorum bu duygu hali mafediyor beni [/QUOTE
Canımm seninle durumumuz aynı şuan.bende pazartesiyi bekliyorum.aynı şekilde halsizlik var.karın ağrısı ve şimdide baş ağrısı.bugün 6 gün oldu geçeli.idrar testi negatif.ama pazartesiye kadar olmazsam kan testi yaptırıp doktora çıkcam.başka bir sıkıntı söz konusu olabilir belki bende.güzel haber verirsin inşallah.sabırsızlıkla beklicem haberini.
benimde aynı canımhayali bir çizgi bile yok
ama regl de olmadın tatlım Allah'tan ümit kesilmezbenimde aynı canımben artık ramazandan sonrasına bırakıcam hayırlısı olsun hepimiz için bu ay gecikince bir ümit demiştim ama
ben dayanamadım yaptım valla ama sonuç negatif. bende pazartesi olmazsa kan vereyim alttan muayene falan olurum baksın bakalım yumurtalıklarda problem falan mı var zaten poliplerim var onları aldırcam ama onları aldırmam için bu ay regl olmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?