- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Pazartesi ikimiz içinde önemli.hadi bakalım inşallah hayırlı haberler alır duyururuzben dayanamadım yaptım valla ama sonuç negatif. bende pazartesi olmazsa kan vereyim alttan muayene falan olurum baksın bakalım yumurtalıklarda problem falan mı var zaten poliplerim var onları aldırcam ama onları aldırmam için bu ay regl olmam lazım
Canim cok takilma allah verecek oldu mu tek iliski bile yeter. tecrubeyle sabit ben gecen ay cok iyi degerlendirdim ama olmadi. Umudunu kaybetme inşallah hamile kalirsinCANLARIM TAKVIMIM PROGRAMI KULLANANLAR BILIRLER KALPLİ OLANLAR BİRLİKTELİKLER BEN UMUDUMU KAYBETTİM AMA SİZCE İHTİMAL VARMI
hayali bir çizgi bile yok
sweetwitch01 hala yok mu adet:)
Sen neden test yapmiyosun, insallah yapıp güzel haberlerle gelirsin kontrast a gerek kalmadan
Öylemi ne güzel canım bebişlerin cinsiyeti nedirBirde çok iyiydim.ikide aman allahım böyle zor bir hamilelik olamaz 9 ay öldüm öldüm dirildim.Şimdi bu fındığımda da rahatımhatta akşam eşime hiç hamile gibi hissetmiyorum dedim
ben de pazartesiyi bekliyorum kızlar Rabbim hayırlısıni versinPazartesi ikimiz içinde önemli.hadi bakalım inşallah hayırlı haberler alır duyururuz
Canım inşallah sağlıklısıyla hamilesindir , Allah kalbine göre versin inşallahhala yok canım gelmedi :) test perşembe günü yaptım yine negatif gibiydi.. kontrastlamadım da... açıkçası son testimdialmadım almak istemedim.. nöbetçi eczanede bakmıyorum şuan pazartesi de olmazsam salı gidip kan vereceğim.. en azından günüm baya geçmiş olur... ağrım sancım da yok
bilmem olabilir mi ki. yumurtam gelişip 2 gün sonra regl olabilir miyim böyle bir şey mümkün mücanım acaba yumurtan tekrar mı gelişiyor kiii
Kızlar doktora gittim midem için...ve kalp atislarini da duyduk çok şükür :)
Canım inşallah sağlıklısıyla hamilesindir , Allah kalbine göre versin inşallah
bilmem olabilir mi ki. yumurtam gelişip 2 gün sonra regl olabilir miyim böyle bir şey mümkün mü
D vitaminini doktor mu önerdi sen kendin mi kullaniyosun
çok sevindim canım :) miden için ne dedi peki ?
İlaç verdi canım gaviscon ile mide bulantısı hapı. .ben de reflü de var çok rahatsız edici..1 ay sonra ya çağırdı doktor..Bazı tahliller verdi yap 1 ay sonra bakalım dedi.bir de kesenin altında sıvı var biraz kanaman yoksa önemli birsey değil dedi ...
inşallah canımm:) sende büyüttün maşallahh :) cinsiyete az kaldıııı :)
bazen ayda 2 kere yumurtlayan oluyormuş ama bilmem belki de testte çıkmıyordur kanda çıkar
Çok güzel bır duygu Allah herkese nasip etsin inşallah kızlar çok duygulandimKızlar doktora gittim midem için...ve kalp atislarini da duyduk çok şükür :)
Hormon tahlili yaptirdim adetin 3. günü ama doktor hic bunlardan bahsetmediTabiki doktor verdi kan tahlili yaptırmıştım çok düşük çıktı yoksa nerden bilecektimki
Hamile kalmak isteyenler mutlaka kan tahlili yaptırmalı ve varsa bi eksiklik ona göre tamamlamalılar
İlaç verdi canım gaviscon ile mide bulantısı hapı. .ben de reflü de var çok rahatsız edici..1 ay sonra ya çağırdı doktor..Bazı tahliller verdi yap 1 ay sonra bakalım dedi.bir de kesenin altında sıvı var biraz kanaman yoksa önemli birsey değil dedi ...
ovulasyon test ne ısı yarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?