Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Pazartesi ikimiz içinde önemli.hadi bakalım inşallah hayırlı haberler alır duyururuz

Ben anlamıyorum bu testlerden kontrast lardan hepsinde görüyorum sanki:)

Günü geçmeyenler ümit kaetmesinler, ben oglumda 2 gün önce yapmıştım 26.gunde akşam çok çok silik cikmisti.Belki de 1 gün önce yapsam cikmayacakti, en guzeli günü beklemek .
Ama günü geçip testi negatif cikip adet te olmamak berbat bi durum.Geçen ay 3 gün böyle yasadimhemen sogan suyu ictim geldi adetsiz yine de emin olup kan testi yaptırmadan içmeyin benim geç dollenme ihtimali falan yoktu :)

CANLARIM TAKVIMIM PROGRAMI KULLANANLAR BILIRLER KALPLİ OLANLAR BİRLİKTELİKLER BEN UMUDUMU KAYBETTİM AMA SİZCE İHTİMAL VARMI
Canim cok takilma allah verecek oldu mu tek iliski bile yeter. tecrubeyle sabit ben gecen ay cok iyi degerlendirdim ama olmadi. Umudunu kaybetme inşallah hamile kalirsin

sweetwitch01 hala yok mu adet:)
Sen neden test yapmiyosun, insallah yapıp güzel haberlerle gelirsin kontrast a gerek kalmadan

hala yok canım gelmedi :) test perşembe günü yaptım yine negatif gibiydi.. kontrastlamadım da... açıkçası son testimdi almadım almak istemedim.. nöbetçi eczanede bakmıyorum şuan pazartesi de olmazsam salı gidip kan vereceğim.. en azından günüm baya geçmiş olur... ağrım sancım da yok

Canım inşallah sağlıklısıyla hamilesindir , Allah kalbine göre versin inşallah

Kızlar doktora gittim midem için...ve kalp atislarini da duyduk çok şükür :)

çok sevindim canım :) miden için ne dedi peki ?

Canım inşallah sağlıklısıyla hamilesindir , Allah kalbine göre versin inşallah

inşallah canımm:) sende büyüttün maşallahh :) cinsiyete az kaldıııı :)

bilmem olabilir mi ki. yumurtam gelişip 2 gün sonra regl olabilir miyim böyle bir şey mümkün mü

bazen ayda 2 kere yumurtlayan oluyormuş ama bilmem belki de testte çıkmıyordur kanda çıkar

D vitaminini doktor mu önerdi sen kendin mi kullaniyosun

Tabiki doktor verdi kan tahlili yaptırmıştım çok düşük çıktı yoksa nerden bilecektimki
Hamile kalmak isteyenler mutlaka kan tahlili yaptırmalı ve varsa bi eksiklik ona göre tamamlamalılar

Tabiki doktor verdi kan tahlili yaptırmıştım çok düşük çıktı yoksa nerden bilecektimki
Hamile kalmak isteyenler mutlaka kan tahlili yaptırmalı ve varsa bi eksiklik ona göre tamamlamalılar
Hormon tahlili yaptirdim adetin 3. günü ama doktor hic bunlardan bahsetmedi

ondan rahatsız etmiş seni canım.. aman iyi olun da bebişle gerisi önemli değil

ovulasyon test ne ısı yarıyor

yumurtlama gününü yakalamana yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…