- 7 Nisan 2016
- 1.441
- 2.682
- 133
- 43
hala yok canım gelmedi :) test perşembe günü yaptım yine negatif gibiydi.. kontrastlamadım da... açıkçası son testimdialmadım almak istemedim.. nöbetçi eczanede bakmıyorum şuan pazartesi de olmazsam salı gidip kan vereceğim.. en azından günüm baya geçmiş olur... ağrım sancım da yok
Amin insallah,siz de sağlıcakla kavusunÇok güzel bır duygu Allah herkese nasip etsin inşallah kızlar çok duygulandim
İnşallah canımben de pazartesiyi bekliyorum kızlar Rabbim hayırlısıni versin
elimden geldigince yardim etmeye calisiyorum canimm :)) okulda sadece kendim icin ogrenmedim tabiki.. soylediklerim sizlere yardimci olacaksa ne mutlu bana :))Teşekkür ederim cevapladigin icin canim pesini birakmiyoruz. Ben de pko yok inşallah bu ilac bana bebegimi getirir. Allah saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin herkese yardim etmeye çalışıyorsun
Canim benim de buyudu. 75ti. Simdi 80 olmustur. Asiri bir buyume yok. Ama buyudugu belli. Kucum memisli olanlar beni anlar. Insana bir guven veriyor. Hoş duruyor yaniGünaydın kızlar aklıma takılan bir şey var.benim göğüsler 75 di 85 oldu.bu hızla giderse kaç olur düşünemiyorumbüyük meme seviyorum zaten ama sizinde büyüdümü.oğlanlara hamileyken son zaman süt dolduğu için biraz büyüme olmuştu ama bunda hemen büyüdü memişler acaba kızmı ya birde aşırı sivilcelendim..siz nasılsınız
Benim adet sancisi gibi agrim oluyor. Ama kasikta batma buna mi deniyor bilmiyorum. 20-30 saniye girip geciyor.Kızlar özellikle hamile arkadaşlar, bu kasikta batma nedir ki?
Öyle bicak saplanmasi gibi mi?
Yoksa minik minik ıgne batar gibi mi ?
Ben oglumda bel ağrısından başka bişey yaşamadım sanırım o da adete 3_4 gun kala
çok sevindim canım :) miden için ne dedi peki ?
inşallah canımm:) sende büyüttün maşallahh :) cinsiyete az kaldıııı :)
:) aman sağlıklı olsun da canım cinsiyetin hiç önemi yok bakalım 20 Mayıs randevum var miniğim neler yapıyo merak ediyorum:)
bazen ayda 2 kere yumurtlayan oluyormuş ama bilmem belki de testte çıkmıyordur kanda çıkar
Erkekler büyüdü onlarÖylemi ne güzel canım bebişlerin cinsiyeti nedir
6 haftada duydukKizlar kalp atisini kacinci haftada duydunuz ? Benim doktorum goruyorum diyor kalo atisini hersey guzel normal diyor ama simdiye kdr hic dinletmedi... gerci bende hic sormadim unuttum heyecandan.
Aynen böyle kalsın bunlar diyo eşimCanim benim de buyudu. 75ti. Simdi 80 olmustur. Asiri bir buyume yok. Ama buyudugu belli. Kucum memisli olanlar beni anlar. Insana bir guven veriyor. Hoş duruyor yanikocam da durumdan memnun gozukuyor
Canim cok takilma allah verecek oldu mu tek iliski bile yeter. tecrubeyle sabit ben gecen ay cok iyi degerlendirdim ama olmadi. Umudunu kaybetme inşallah hamile kalirsin
OH oh maşallahh canım, Allah bağışlasın tecrübeli annişsin yani:) doğumun nasıl olmuştu ?Erkekler büyüdü onlarbüyük 9 yaşına girdi.Ufakda 4 olcak
haklısın canım.. yani bende yapmak istemiyorum.. geç döllenmeyse zaten çıkmaz diye bekliyorumHayırlısı olsun insallah benim de bu ay hiç test yapasim yok,
Sanırım olma ihtimali beni mutlu ediyo ve test yapıp bunu kaybetmek istemiyorum
:) aman sağlıklı olsun da canım cinsiyetin hiç önemi yok bakalım 20 Mayıs randevum var miniğim neler yapıyo merak ediyorum:)
Biz 6.haftada duyamadik.Kizlar kalp atisini kacinci haftada duydunuz ? Benim doktorum goruyorum diyor kalo atisini hersey guzel normal diyor ama simdiye kdr hic dinletmedi... gerci bende hic sormadim unuttum heyecandan.
Sağol canım inşallah sağlıkla kucağıma alırım :)haklısın canım.. yani bende yapmak istemiyorum.. geç döllenmeyse zaten çıkmaz diye bekliyorum
ooyyy büyüyor annesi tatlış oluyor o :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?