Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Hayırlısı olsun insallah benim de bu ay hiç test yapasim yok,
Sanırım olma ihtimali beni mutlu ediyo ve test yapıp bunu kaybetmek istemiyorum

Kızlar özellikle hamile arkadaşlar, bu kasikta batma nedir ki?
Öyle bicak saplanmasi gibi mi?
Yoksa minik minik ıgne batar gibi mi ?
Ben oglumda bel ağrısından başka bişey yaşamadım sanırım o da adete 3_4 gun kala

Teşekkür ederim cevapladigin icin canim pesini birakmiyoruz. Ben de pko yok inşallah bu ilac bana bebegimi getirir. Allah saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin herkese yardim etmeye çalışıyorsun
elimden geldigince yardim etmeye calisiyorum canimm :)) okulda sadece kendim icin ogrenmedim tabiki.. soylediklerim sizlere yardimci olacaksa ne mutlu bana :))

Canim benim de buyudu. 75ti. Simdi 80 olmustur. Asiri bir buyume yok. Ama buyudugu belli. Kucum memisli olanlar beni anlar. Insana bir guven veriyor. Hoş duruyor yani kocam da durumdan memnun gozukuyor

Benim adet sancisi gibi agrim oluyor. Ama kasikta batma buna mi deniyor bilmiyorum. 20-30 saniye girip geciyor.

Kizlar kalp atisini kacinci haftada duydunuz ? Benim doktorum goruyorum diyor kalo atisini hersey guzel normal diyor ama simdiye kdr hic dinletmedi... gerci bende hic sormadim unuttum heyecandan.

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. tecrübeli arkadaslara danısmak istediğim bir seyler olacak :) 4 aydır hamile kalmak için ugrasıyorum. bu ay adetim 9 gun gecikti. bütün adet belirtileri var ama olmuyorum. adetimin gecikmesinden 4 gun sonra test yaptım negatif cıkmıstı. pazartesiye kadar adet olmazsam kan testi yaptırıcam. ama negatif cıkması olumsuz bır sonuc mu. yanı test yanliş olabilir mi. bebegim olsun cok istiyorum. sizce hamile miyimdir. derdımı anlatmaya caiştim yardımcı olursanız cok sevınırım.

KIZLAR BU SABAH KIRMIZIZILARI GÖRDÜK İDRAR TESTİ YAPMIŞTIM İKİNCİ ÇİZGİ SİLİKTİ ERTESİ GÜNÜ KAN VERDİM NEGATİFTİ BU AY DA OLMADI NASİP DEĞİLMİŞ

Günleri değerlendiriyorum ilk hamile ligi olucak nasip olursa tabi siz enler yapıyorsunuz kızlar regl 11 gün var

Hayırlısı olsun insallah benim de bu ay hiç test yapasim yok,
Sanırım olma ihtimali beni mutlu ediyo ve test yapıp bunu kaybetmek istemiyorum
haklısın canım.. yani bende yapmak istemiyorum.. geç döllenmeyse zaten çıkmaz diye bekliyorum

:) aman sağlıklı olsun da canım cinsiyetin hiç önemi yok bakalım 20 Mayıs randevum var miniğim neler yapıyo merak ediyorum:)

ooyyy büyüyor annesi tatlış oluyor o :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…