Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Yardım.. Adetim dün bitti bügün kasıklarım karnım ve belim ağrıyor kasığımda batma oluyor göğüşlerim hala şiş ve ağrıyor ve çok acıkıyorum. Bilgisi olan yada yaşayan?

Daha önce hiç böyle birşey yaşamadım onun için merak ettim..birde benim adetim 5 gün sürdü adet sürecinde ve öncesinde hiç bir ağrım olmadı.
Canim benim adetimde yeni bitti 1 gun surdu ama hep oyle suruyor tek fark bu ay benimde memeler cok aciyor sizliyor ve iki gundur cok az pembe ile yavruagzi arasi bi akintim olur ama sanmam bisey olsun usuttuk sanirim....

Canim benim adetimde yeni bitti 1 gun surdu ama hep oyle suruyor tek fark bu ay benimde memeler cok aciyor sizliyor ve iki gundur cok az pembe ile yavruagzi arasi bi akintim olur ama sanmam bisey olsun usuttuk sanirim....
Valla olabilir bizde havalar normal ama üşüttüm herhalde. Bu ay iki defa bir hafta aralıklı lekelenme oldu çok hafif ondan bir hafta sonra adet oldum o süreçte acayip mide bulantısı ve baş ağrısı vardı şüphelendim hamileyim diye ama neyse ki adet oldum ve dün bitti ağrılar adetten sonra başladı nasıl iş anlamadım

Hormon tahlili yaptirdim adetin 3. günü ama doktor hic bunlardan bahsetmedi

Öncesinde kan tahlili yaptırmadımı doktor? Onların doktorluğuna şaşarım... bi kadın vardı yıllarca çocuk sahibi olmak istiyordu en son baktırmış d vitamini eksikliği çıkmış onu kullandıktan sonra hamile kaldı... ne kadar etkisi olur bilmiyorum ama o bebeğin oluşma sürecinde kan değerlerinin etkiside var

Bende seninle aynı durumdayım şuanda 5 gün geçti ve acayip değişiklikler oluyor bende ama 2 idrar testi yaptım negatif bende pazartesi kan tahlili yaptırcam inşallah hakkımızda hayırlısını versin ALLAH

Benimde. D vitamini çok dusuk yaa devir 3 kullandım bir ay sonra tekrar tahlil yaptırdım hiç yükseltmemis. Başka ne yapmam lazım acaba yükselmesi icin

Benimde. D vitamini çok dusuk yaa devir 3 kullandım bir ay sonra tekrar tahlil yaptırdım hiç yükseltmemis. Başka ne yapmam lazım acaba yükselmesi icin
Güneşleneceksin canım. Kollarının özellikle iç kısımları ve bacakların Tümüyle güneş görecek şekilde en az 20 dk ve güneş koruyucu olmadan güneşlen. 1 ay bu dediğimi yap farkı gör

canım o zaman desene benim yakında D vitamini fazlalığım olacak her gün 1 saate yakın direk güneş alıyorum hem de saat 12 de.. koruyucu da kullanamıyorum allerji yapıyor.. gerçi belli olmaz ben baktırmadım ama az olacağını da zannetmiyorum :)

Hiiiic güneş almiyorum vallahi. Ondandur büyük ihtimal .yoksa yoğurt balık peynir eksik etmiyorum. onbes dk güneş 150 tane yumurtaya bedelmis :))) deneyecem canim. Ama ben hemn yükselsin istiyorum .başka ne takviye yapabilirim

Ya doktorlar d vitamini eksikliği için güneşlenmeyi tavsiye ederken Sırt bacaklar gibi vücudun geniş alanlarının güneş görmesinden bahsediyorlar. Senin durumunu bilemedim :)

Ya doktorlar d vitamini eksikliği için güneşlenmeyi tavsiye ederken Sırt bacaklar gibi vücudun geniş alanlarının güneş görmesinden bahsediyorlar. Senin durumunu bilemedim :)

canım ben Adanada yaşıyorum :) malum hava sıcak kollar bacaklar açık bol bol alıyorum güneşi

Internet'ten araştır istersen ama besinlerden çok az d vitamini alıyoruz. Bu Yüzden zaten en önemli kaynak güneş ..

Internet'ten araştır istersen ama besinlerden çok az d vitamini alıyoruz. Bu Yüzden zaten en önemli kaynak güneş ..
Aynen canim malum kış mevsimi hiç güneş gormedim bide kapaliyim güneşe hasret heralde vücudum. Bide bebeğin olmasına da engel olabiliyomus bu eksiklik.. Hergun guneslenecem artık bakalım faydası olur inşallah canm

canım ben Adanada yaşıyorum :) malum hava sıcak kollar bacaklar açık bol bol alıyorum güneşi
Ooo iyiymiş. Bende Güneşi hiç sevmem. Sıcağı da. Yıllarca güneşten kaçtım sonuç d vitamini "Sıfır" doktor soruyo nasıl başardın? Güneşi hiç sevmem dedim de adam belli belli dedi ya

Bende kapalıyım ama benim eksiklik bundan değil Güneş'i sevmem pek. Şimdi tatilde bolca güneşleniyorum bide evin balkonunda kimse görmüyo kolları yüzümü falan dayanabildiğim kadar artık. Bir musibet bin nasihatten iyidir Hesabı ..

Ooo iyiymiş. Bende Güneşi hiç sevmem. Sıcağı da. Yıllarca güneşten kaçtım sonuç d vitamini "Sıfır" doktor soruyo nasıl başardın? Güneşi hiç sevmem dedim de adam belli belli dedi ya

hakikaten nasıl başardın canım yaaa ?? valla sıcağı sevilecek gibi değil ama bu ayları güzell :) 30 derece şimdiden yaza görürüz yine 50-60ları... Eskiler ne demiş güneş girmeyen eve doktor girer.. o yüzden mutlaka güneş almalısın canım.. dışardan takviye de bir yere kadar oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…