Bende sıcağı hiç sevmem yaz aylarını da. Ama mecbur dayanacaz artıkBende kapalıyım ama benim eksiklik bundan değil Güneş'i sevmem pek. Şimdi tatilde bolca güneşleniyorum bide evin balkonunda kimse görmüyo kolları yüzümü falan dayanabildiğim kadar artık. Bir musibet bin nasihatten iyidir Hesabı ..
Üniv arkadasım Adanalı o anlatmıştı yazın orda camilerde yatan oluyormuş sokakta yaşlı insan göremezsin demiştihakikaten nasıl başardın canım yaaa ??valla sıcağı sevilecek gibi değil ama bu ayları güzell :) 30 derece şimdiden yaza görürüz yine 50-60ları... Eskiler ne demiş güneş girmeyen eve doktor girer.. o yüzden mutlaka güneş almalısın canım.. dışardan takviye de bir yere kadar oluyor
Üniv arkadasım Adanalı o anlatmıştı yazın orda camilerde yatan oluyormuş sokakta yaşlı insan göremezsin demiştiay dayanamıyorum napim sevmiyorum işte. Ama şimdi mecbur arada endam gösteriyorum Güneş'e
Evet tecrübeli oldumOH oh maşallahh canım, Allah bağışlasın tecrübeli annişsin yani:) doğumun nasıl olmuştu ?
Benimde. D vitamini çok dusuk yaa devir 3 kullandım bir ay sonra tekrar tahlil yaptırdım hiç yükseltmemis. Başka ne yapmam lazım acaba yükselmesi icin
Yok canim sadece hormon bakti normal degerlerde dedi Istersen rahim filmi cekelim Dedi baska bisey istemedi ben kendim yaptiramaz miyim bu testiÖncesinde kan tahlili yaptırmadımı doktor? Onların doktorluğuna şaşarım... bi kadın vardı yıllarca çocuk sahibi olmak istiyordu en son baktırmış d vitamini eksikliği çıkmış onu kullandıktan sonra hamile kaldı... ne kadar etkisi olur bilmiyorum ama o bebeğin oluşma sürecinde kan değerlerinin etkiside var
Aile hekimliklerinde yapiyolar canim. Doktora söylersin gebelik düşünüyorum ve vitaminlerin baktırmak istiyorum dersin yaparlarYok canim sadece hormon bakti normal degerlerde dedi Istersen rahim filmi cekelim Dedi baska bisey istemedi ben kendim yaptiramaz miyim bu testi
Günlük en az 15 dk güneşlenmek lazimmis canim ama sadece eller yetmiyor işte. Saat 10 ile 15.00 arası en verimli zamnlarmisZaten d vitamini %90'ı güneşten, %10'u gıdalardan alınıyomuş
Ben kapalıyım ben napacam bilmiyorum sadece avuç içlerimi tutsam olmuyo galiba
Yok canim sadece hormon bakti normal degerlerde dedi Istersen rahim filmi cekelim Dedi baska bisey istemedi ben kendim yaptiramaz miyim bu testi
Günlük en az 15 dk güneşlenmek lazimmis canim ama sadece eller yetmiyor işte. Saat 10 ile 15.00 arası en verimli zamnlarmis
Güzelmiş kadın doğuma gitmeye gerek yok yaniAile hekimliklerinde yapiyolar canim. Doktora söylersin gebelik düşünüyorum ve vitaminlerin baktırmak istiyorum dersin yaparlar
Sagol canim biraz acemiyim bu konulardaYaptırırsın tabi git sağlık ocağına kan tahlili yaptırmak istiyorum de kan veriyosun ertesi gün sonucu alıyosun bu kadar
Sagol canim biraz acemiyim bu konularda
Yok canım bütün degerlerime baktırmak istiyorum dersen bakarlar. Ama bizim burda lh ve Fsh a bakmiyolrmisGüzelmiş kadın doğuma gitmeye gerek yok yani
Valla canım önemli d vitamini bebek olsa bile Allah korusun dusuge neden olabiliyomus. Mecbur kollarimizi falan açıp balkona oturacazAh bacım doğru söylüyosun ama napıcam bilmiyorum of hergün hemde nerde mümkünü yok
Valla canım önemli d vitamini bebek olsa bile Allah korusun dusuge neden olabiliyomus. Mecbur kollarimizi falan açıp balkona oturacaz
Lh fsh falan onlara kadin dogumda baktirdim . D vitamini b12 falan hamilelikte önemliymiş dediginiz gibi az önce netten arastirdim onlara baktirayim diyorum. Baska var mi baktirmam gereken acabaYok canım bütün degerlerime baktırmak istiyorum dersen bakarlar. Ama bizim burda lh ve Fsh a bakmiyolrmis
Hemoglobine demire sekere falan da baktir canim .Lh fsh falan onlara kadin dogumda baktirdim . D vitamini b12 falan hamilelikte önemliymiş dediginiz gibi az önce netten arastirdim onlara baktirayim diyorum. Baska var mi baktirmam gereken acaba
Tamam canim bunlarin hepsi ayni anda kanda mi bakiliyorHemoglobine demire sekere falan da baktir canim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?