Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bende sıcağı hiç sevmem yaz aylarını da. Ama mecbur dayanacaz artık

Üniv arkadasım Adanalı o anlatmıştı yazın orda camilerde yatan oluyormuş sokakta yaşlı insan göremezsin demişti ay dayanamıyorum napim sevmiyorum işte. Ama şimdi mecbur arada endam gösteriyorum Güneş'e

aynen canım... cehennem misali burası... alışınca sıkıntı yok.. ama bazen sıcağından nefes alamıyorsun o derece olabiliyor.. sevmemek olmaz güneşi aayy :)) yanıyorum yanmasam iyi de ben güneşte pis yanıyorum.. yengeç gibi

Benimde. D vitamini çok dusuk yaa devir 3 kullandım bir ay sonra tekrar tahlil yaptırdım hiç yükseltmemis. Başka ne yapmam lazım acaba yükselmesi icin

Zaten d vitamini %90'ı güneşten, %10'u gıdalardan alınıyomuş
Ben kapalıyım ben napacam bilmiyorum sadece avuç içlerimi tutsam olmuyo galiba

Yok canim sadece hormon bakti normal degerlerde dedi Istersen rahim filmi cekelim Dedi baska bisey istemedi ben kendim yaptiramaz miyim bu testi

Yok canim sadece hormon bakti normal degerlerde dedi Istersen rahim filmi cekelim Dedi baska bisey istemedi ben kendim yaptiramaz miyim bu testi
Aile hekimliklerinde yapiyolar canim. Doktora söylersin gebelik düşünüyorum ve vitaminlerin baktırmak istiyorum dersin yaparlar

Zaten d vitamini %90'ı güneşten, %10'u gıdalardan alınıyomuş
Ben kapalıyım ben napacam bilmiyorum sadece avuç içlerimi tutsam olmuyo galiba
Günlük en az 15 dk güneşlenmek lazimmis canim ama sadece eller yetmiyor işte. Saat 10 ile 15.00 arası en verimli zamnlarmis

Yaptırırsın tabi git sağlık ocağına kan tahlili yaptırmak istiyorum de kan veriyosun ertesi gün sonucu alıyosun bu kadar

Valla canım önemli d vitamini bebek olsa bile Allah korusun dusuge neden olabiliyomus. Mecbur kollarimizi falan açıp balkona oturacaz

Aynen canım işin kötüsü balkonumdan yararlanamıyorum ben açık değil yani giriş katta oturuyorum bu aralar bi hallerim zaten ALLAH yardımcımız olsun

Yok canım bütün degerlerime baktırmak istiyorum dersen bakarlar. Ama bizim burda lh ve Fsh a bakmiyolrmis
Lh fsh falan onlara kadin dogumda baktirdim . D vitamini b12 falan hamilelikte önemliymiş dediginiz gibi az önce netten arastirdim onlara baktirayim diyorum. Baska var mi baktirmam gereken acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…