Evet canım kanda bakılıyor hepsi deTamam canim bunlarin hepsi ayni anda kanda mi bakiliyor
Cok sagol canim ya butun sorularima cevap verdin bu hafta baktirayim inşallah hepsi normaldirEvet canım kanda bakılıyor hepsi de
Sende sağol canım inşallah hepsi de güzel cikarCok sagol canim ya butun sorularima cevap verdin bu hafta baktirayim inşallah hepsi normaldir
Ya benim de hep d vitaminim eksiktirLh fsh falan onlara kadin dogumda baktirdim . D vitamini b12 falan hamilelikte önemliymiş dediginiz gibi az önce netten arastirdim onlara baktirayim diyorum. Baska var mi baktirmam gereken acaba
Sende sağol canım inşallah hepsi de güzel cikar
Sende sağol canım inşallah hepsi de güzel cikar
Benim daha cooook var canim. Bekleyenlerinki gelmez umarımpazartesiyi bekliyen arkadaslar insallah kirmizilar yoktur
insallah ya ben bu sefer bayagi kaptirdim kendimiBenim daha cooook var canim. Bekleyenlerinki gelmez umarım
Baktir sen de canim belki vesile olur bize bebislerimiz gelirYa benim de hep d vitaminim eksiktirben de mi baktırsam tekrar?
Haa bu arada sen naptin canimYa benim de hep d vitaminim eksiktirben de mi baktırsam tekrar?
Ne zamandır bekliyosun canm . hayırlı haberler alırsın inşallah pt gunuinsallah ya ben bu sefer bayagi kaptirdim kendimi
Şu rahim filmini ben de duydum ama onu hemen yaptırmak istemiyorum biz biraz rahat olsak olacak inşallah bebişimiz ama çok rahat olamıyoruz. Sen de benim gibisin. Ben bir tatile gitsem :))Baktir sen de canim belki vesile olur bize bebislerimiz gelir
Bende bu sefer baya kaptirdim adetim cok duzenlidir cunku. Esime negatifi soyleyince bak hala hastalanmadin belki vardir dedi kiyamam ya daha cok uzuldum hala gelen bisi yok kasik agrilarim basladi amainsallah ya ben bu sefer bayagi kaptirdim kendimi
Evet canim hafif hafif devam ediyor. Temizlik yapmiyorum ama malesef evdeki mecburi isleri yapmak zorundayim. Bulasik camasir gibi.AylanMcora canım nasılsın kanaman falan var mı
Ben 2 yila yakin cocuk deniyordum. Rahim filminden 3 ay sonra hamile kaldim. Istanbulda echomarda cektirdim. Anestezisiz agrisiz acisiz ve 2 dk.Şu rahim filmini ben de duydum ama onu hemen yaptırmak istemiyorum biz biraz rahat olsak olacak inşallah bebişimiz ama çok rahat olamıyoruz. Sen de benim gibisin. Ben bir tatile gitsem :))
inşallah senin için hayırlı olur arkadasım benım agrım basladı. adet olucam kesın.Bende seninle aynı durumdayım şuanda 5 gün geçti ve acayip değişiklikler oluyor bende ama 2 idrar testi yaptım negatif bende pazartesi kan tahlili yaptırcam inşallah hakkımızda hayırlısını versin ALLAH
Evet cok kafamiza takiyoruz. Bu ay düşünmek istemiyorum sadece normal hayatımı yasamak istiyorum bakalim. esim yanimda yok suan telefonda ona da anlattim kan tahlili yaptircam diye cok takildin sen biraz rahat ol stres yapiyosun hep dediŞu rahim filmini ben de duydum ama onu hemen yaptırmak istemiyorum biz biraz rahat olsak olacak inşallah bebişimiz ama çok rahat olamıyoruz. Sen de benim gibisin. Ben bir tatile gitsem :))
bebis isteyeli 3. denememiz 10 aylik evliyim insallah hayirlisi olurNe zamandır bekliyosun canm . hayırlı haberler alırsın inşallah pt gunu
inşallah senin için hayırlı olur arkadasım benım agrım basladı. adet olucam kesın.
@Umutyeniden canım inşallah hamilesindir de hayal kırıklığı olmaz :) ama sen yine de evrene mesajları kontrollü yolla
sekerli_seker canım vitaminin ne zararı olacak deme sakın.. Fazlası tehlikeli.. özellikle bilinçsiz alınan D vitamini eğer eksikliğin yoksa zehirleme yapıyor... Benim B12 eksikliğim vardı.. iğne verdi doktor. yüzümde sivilcelenme ama ucu olmayan zorla çıkmış acıyor kaşınıyordu.. öğrendim bünye kabul etmemiş ilacı. hamileyken vitamin kullanamadım mesela.. ne zaman içsem başım döndü baygınlık geçirdim. doktor vitamin sana fazla geliyor sakın kullanma dedi.. testlerde de hepsi normaldi vitamin değerlerim. demem ki doktora danışmadan vitamin bile olsa kullanmamak lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?