Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Şu rahim filmini ben de duydum ama onu hemen yaptırmak istemiyorum biz biraz rahat olsak olacak inşallah bebişimiz ama çok rahat olamıyoruz. Sen de benim gibisin. Ben bir tatile gitsem :))
Ben 2 yila yakin cocuk deniyordum. Rahim filminden 3 ay sonra hamile kaldim. Istanbulda echomarda cektirdim. Anestezisiz agrisiz acisiz ve 2 dk.

Bende seninle aynı durumdayım şuanda 5 gün geçti ve acayip değişiklikler oluyor bende ama 2 idrar testi yaptım negatif bende pazartesi kan tahlili yaptırcam inşallah hakkımızda hayırlısını versin ALLAH
inşallah senin için hayırlı olur arkadasım benım agrım basladı. adet olucam kesın.

Şu rahim filmini ben de duydum ama onu hemen yaptırmak istemiyorum biz biraz rahat olsak olacak inşallah bebişimiz ama çok rahat olamıyoruz. Sen de benim gibisin. Ben bir tatile gitsem :))
Evet cok kafamiza takiyoruz. Bu ay düşünmek istemiyorum sadece normal hayatımı yasamak istiyorum bakalim. esim yanimda yok suan telefonda ona da anlattim kan tahlili yaptircam diye cok takildin sen biraz rahat ol stres yapiyosun hep dedi

inşallah senin için hayırlı olur arkadasım benım agrım basladı. adet olucam kesın.

Hayırlısı olsun kardeşim benimkide belli değil zaten ALLAH sağlığımızdan ayırmasın bizi yeterkide gerisi zamanla yazmışsa olur herşey olacağına varır zaten

Ben doktor kontrolunde kullaniorum canim kafama gore almadim yani :)
Ilk 3 ay folikasit kullandim snra onu birakip vitaminler verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…