- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
@Umutyeniden canım inşallah hamilesindir de hayal kırıklığı olmaz :) ama sen yine de evrene mesajları kontrollü yolla
sekerli_seker canım vitaminin ne zararı olacak deme sakın.. Fazlası tehlikeli.. özellikle bilinçsiz alınan D vitamini eğer eksikliğin yoksa zehirleme yapıyor... Benim B12 eksikliğim vardı.. iğne verdi doktor. yüzümde sivilcelenme ama ucu olmayan zorla çıkmış acıyor kaşınıyordu.. öğrendim bünye kabul etmemiş ilacı. hamileyken vitamin kullanamadım mesela.. ne zaman içsem başım döndü baygınlık geçirdim. doktor vitamin sana fazla geliyor sakın kullanma dedi.. testlerde de hepsi normaldi vitamin değerlerim. demem ki doktora danışmadan vitamin bile olsa kullanmamak lazım..
Ne güzel canım inşallah Rabbim hepimize kolay doğumlar versin benim ilk olduğu için nasıl olcak diye biraz korku var Allahım o aylara gelmeyi nasip etsin de önce diyorum.Evet tecrübeli oldumnormal doğum yine normal olucak nasipse
Ya canım bişey sorcam ben folidoce kullaniyorum ama halsizlik var diye decavit de 3 gündür takviye almaya başladım ama dün haberde folik asit i fazla kullanmak bebekte hastalık yapıyormuş Allah korusun kendi doktoruma da ulaşamıyorum sağlık ocağında ki doktorum kullan zararı yok dedi ama haberi izleyince korktum henüz 10 haftalığız, ne yapsam bilemedimBen doktor kontrolunde kullaniorum canim kafama gore almadim yani :)
Ilk 3 ay folikasit kullandim snra onu birakip vitaminler verdi.
Ben doktor kontrolunde kullaniorum canim kafama gore almadim yani :)
Ilk 3 ay folikasit kullandim snra onu birakip vitaminler verdi.
Herhangi bir yan etkisini gormedim ama haklisin canim bunyeden bunyeye fark vardir doktor kontrolunde olmasi gerekir ben onu yazarken doktorada sormadan kullanilabilinir anlaminda yazmadim tabiki olmamali.
Ya canım bişey sorcam ben folidoce kullaniyorum ama halsizlik var diye decavit de 3 gündür takviye almaya başladım ama dün haberde folik asit i fazla kullanmak bebekte hastalık yapıyormuş Allah korusun kendi doktoruma da ulaşamıyorum sağlık ocağında ki doktorum kullan zararı yok dedi ama haberi izleyince korktum henüz 10 haftalığız, ne yapsam bilemedim
Cuma randevum var olmadı sadece folik asit alayım şimdilik canım meyve kiraz kayısı yiyebiliyırum ama bal tatlı olan şeyleri mümkün değil yiyemiyorum tiskiniyorumcanım meyve falan ye.. bal ye... enerjini artırabilecek şeyleri doğal almaya çalış... doktoruna ulaştığında sorarsın
Cuma randevum var olmadı sadece folik asit alayım şimdilik canım meyve kiraz kayısı yiyebiliyırum ama bal tatlı olan şeyleri mümkün değil yiyemiyorum tiskiniyorum
Arkadasım sana zahmet, 12 sinde yumurta akı geldiğini söylemiştim 13 ve 14 sabahındaki testim de bu yumurtluyor muyum şimdi bi yorumlarsan cok sevinirim :))Canim bende de olmustu yumurtaliklardan bacağa inen ağrılar. Adet olunca gecti yumurtaliklarda bir sorun oldugu icin falan degildir demi.
gunaydın arkadaslar ben de progestan kullanıcısı olarak aranıza katıldım pembemsı leke geldı ve doktora gıttık ck sukur kalp atısını duyduk cocukda sorun yok ama kesenın yakınlarında kanama varmıs dusuk olmaz amma dedı tedbırı elımızden bırakmamalıyız dedı bır gun yatırdı su ıkı hafta surecınde cok ıı beslenmedım hatta hıc sımdı arkadaslar sorum su ben sut yogurt ıcemıyrum da yıyemıyrum da tıksındım napcm benyavıtamıne ve kan hapına basladık progestan da ıcmeye basladım
Arkadasım sana zahmet, 12 sinde yumurta akı geldiğini söylemiştim 13 ve 14 sabahındaki testim de bu yumurtluyor muyum şimdi bi yorumlarsan cok sevinirim :))
sweetwitch01 @limon06 canım dün sabah gönderdiğim test akşam baktım ki biraz daha belirginlesmis üstteki orginal fotosu alttakinin kontrastiyla oynadım
Kullandığım test markası acaba t de silik bir iz bırakıyor olabilir mi laboquick teste guvenebilir miyim
Çok tesekkür ettim canım :) gecen ay görememiştim, bu ay bal çörek tarcin yaptım adetin 20.sinde gördüm yunurtlamayı gec yumurtladığımı da öğrenmiş oldum acayip kasık agrısı var karnım şiş öncesinde hamile kalmış olabilir miyim bilmiyorum
Benim testlerimde çizgi hemen çıkmıyor canım biraz bekledikten sonra çıkıyor bu silik çizgiler, adetime yaklaşık bi hafta olduğu için mi böyle oluyor acabacanım geçmiş olsun inşallah bir şey olmayacak.. canım peynir ye patlamış tuzsuz mısır ye marul ye onlarda da bol kalsiyum var..
evet değerlendir bu günleri
canım güvenilir bir marka o.. hafif bir çizgi var gibi.. yarın test yaptır kanda baktır bi
Evet, rüyalarımda bile bebekler görmeye başladım :)) ben çok girmiyorum buraya arada bakıyorum çünkü burası da etkiliyor bizi.Evet cok kafamiza takiyoruz. Bu ay düşünmek istemiyorum sadece normal hayatımı yasamak istiyorum bakalim. esim yanimda yok suan telefonda ona da anlattim kan tahlili yaptircam diye cok takildin sen biraz rahat ol stres yapiyosun hep dedi
benimde gebelikler ertesi güne hep pozitifti ama her seferinde adet oldum 10 dktan sonra gecersiz diye biliyorum yani sonrası pek güvenilir değil tatlımBenim testlerimde çizgi hemen çıkmıyor canım biraz bekledikten sonra çıkıyor bu silik çizgiler, adetime yaklaşık bi hafta olduğu için mi böyle oluyor acaba
Bende :)) hele gecen gece öyle güzel bir bebek gördüm ki benimmiş kucağımda sarıldıkça sarıldım Allahtan umit kesilmez inşEvet, rüyalarımda bile bebekler görmeye başladım :)) ben çok girmiyorum buraya arada bakıyorum çünkü burası da etkiliyor bizi.
Canim benimki daha koyuydu ama herkesin ayni olmuyormuş yumurtlamis olabilirsin sen degerlendir riske atma zaten günasiri ilski oldugunda kacirmazsinArkadasım sana zahmet, 12 sinde yumurta akı geldiğini söylemiştim 13 ve 14 sabahındaki testim de bu yumurtluyor muyum şimdi bi yorumlarsan cok sevinirim :))
Evet beni de etkiliyor ama yalniz olunca durduramiyorum kendimi oyalanmak icin kitap okuyorum çevremde gorusebilecegim cok arkadaşım yok memleketten uzaktayim burda yalnizligim azaliyorEvet, rüyalarımda bile bebekler görmeye başladım :)) ben çok girmiyorum buraya arada bakıyorum çünkü burası da etkiliyor bizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?