- 11 Mayıs 2016
- 49
- 25
- 3
- 32
Sağolasin canım bu ay tutmazsa en azından ne aralıkta yumurtlasığımu öğrenmiş oldum :))Canim benimki daha koyuydu ama herkesin ayni olmuyormuş yumurtlamis olabilirsin sen degerlendir riske atma zaten günasiri ilski oldugunda kacirmazsin
Çok tesekkür ettim canım :) gecen ay görememiştim, bu ay bal çörek tarcin yaptım adetin 20.sinde gördüm yunurtlamayı gec yumurtladığımı da öğrenmiş oldum acayip kasık agrısı var karnım şiş öncesinde hamile kalmış olabilir miyim bilmiyorum
Benim testlerimde çizgi hemen çıkmıyor canım biraz bekledikten sonra çıkıyor bu silik çizgiler, adetime yaklaşık bi hafta olduğu için mi böyle oluyor acaba
dunden benı gögüs uclarım cok acıyor sudyen bıle takamayacak durua geldım kasıklarımda bıcak saplanıyor sankı 4 gun var daha adetıme
Canım ya ben 1 saat sonra falan fark ettim silik cizgiyi boşa mı umutlaniyorum acababende geçen ay da bu ay da geç yumurtladım :) testim de c ile t aynı koyuluktaydı.. inşallah hamile kalırsın canım değerlendir
5-10 dakika içerisinde zaten tam oluşuyor canım çizgiler
adet döneminde oluyor muydu her zaman bunlar.. ? değilse ihtimal var tabii..
Canım ya ben 1 saat sonra falan fark ettim silik cizgiyi boşa mı umutlaniyorum acaba
yok olmuyordu sadece karnım agrıyor bırde belim agrıyordu
Arkadaşlarbende hamilelikten şüpheleniyorum. ama hastalanacakmisim gibi ağrılarım da ara ara oluyor. dün adetimin 2. Gunuydu gelmedi. Test yaptım negatif çıktı. Bugün bir daha test yapmak istemiyorum üzülürüm çünkü. Hafta içinde gelmezse adet kan testi yapicam. Sizler de boyle bi durum yasamismiydiniz
İnşallah canım orası öyleNe güzel canım inşallah Rabbim hepimize kolay doğumlar versin benim ilk olduğu için nasıl olcak diye biraz korku var Allahım o aylara gelmeyi nasip etsin de önce diyorum.
Ya canım bişey sorcam ben folidoce kullaniyorum ama halsizlik var diye decavit de 3 gündür takviye almaya başladım ama dün haberde folik asit i fazla kullanmak bebekte hastalık yapıyormuş Allah korusun kendi doktoruma da ulaşamıyorum sağlık ocağında ki doktorum kullan zararı yok dedi ama haberi izleyince korktum henüz 10 haftalığız, ne yapsam bilemedim
Ne güzel canım ya Rabbim hepimize öyle doğumlar nasip etsinİnşallah canım orası öyleikincide psikolojik çöküntüden kaynaklı isteğe bağlı sezaryan istedim ama sezaryen gününden 1 gün önce normal doğdu oğluşum.çok dua etmiştim normal gel diye.annesini dinledi bi terslik olmazsa yine normal
Tatlım bu resim sabahla az önce yaptığım test daha da koyulasır mı sence bu aksamı değeelendireceğim özellikle bu haftayı da bir yorum yapabilir misim ?Canim benimki daha koyuydu ama herkesin ayni olmuyormuş yumurtlamis olabilirsin sen degerlendir riske atma zaten günasiri ilski oldugunda kacirmazsin
Anladım canım yarın hastaneyi arayıp sorcam bakalım bugünlük ara verdim vitamine, bilgi için teşekkür ederimFolikasit gebelikten önceki 3ay ve hamile kaldiktan sonra ilk 3 ayimizda kullanmamiz gerekiyor diye biliyorum. Ben korunuyorken bile 3ay kullandim folikasiti sonra hamile kaldim ilk 3 ayimdada doktor devam etmemi istedi.
Ben faydali oldugunu dusunuorum.
Ama vitamini dedigim gb cnm 3 ayim bittikten sonra doktor tavsiyesi ile kullanmaya basladim, oncesinde kullanmiyordum.
Merhaba kızlarKızlar Nasılsıniz. . İlişkiden kaç gün sonra belirti yasadiniz ?? Bu arada bat a 11 gün var
canım ya iyiyim kürtajim 22 nisandı .henüz regl olmadım hemen oluyum istiyorum hcg sıfırlanmıştır artık.Merhaba kızlarsweetwitch01 bhchrk masalolsunnn Kozlenmis patates ve diğer bayanlar. Bayağıdır genel foruma yazmıyordum kim napıyo ne durumda hiç bilmiyorum inşallah hayallerine kavuşanlar vardır bende yumurtlama geçeli 4 gün oldu hemen hemen bu sefer kan testini yasakladım kendime ama sizi takip etmeden de duramıyorum. Bat a 11 gün var nerdeyse Duammmm seninle aynıyız galiba daha belirti için çok erken ama sormadan duramıycam var mı değişiklik sende?
Bekleyelim beraber ozamanMerhaba kızlarsweetwitch01 bhchrk masalolsunnn Kozlenmis patates ve diğer bayanlar. Bayağıdır genel foruma yazmıyordum kim napıyo ne durumda hiç bilmiyorum inşallah hayallerine kavuşanlar vardır bende yumurtlama geçeli 4 gün oldu hemen hemen bu sefer kan testini yasakladım kendime ama sizi takip etmeden de duramıyorum. Bat a 11 gün var nerdeyse Duammmm seninle aynıyız galiba daha belirti için çok erken ama sormadan duramıycam var mı değişiklik sende?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?