Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canim benimki daha koyuydu ama herkesin ayni olmuyormuş yumurtlamis olabilirsin sen degerlendir riske atma zaten günasiri ilski oldugunda kacirmazsin
Sağolasin canım bu ay tutmazsa en azından ne aralıkta yumurtlasığımu öğrenmiş oldum :))

bende geçen ay da bu ay da geç yumurtladım :) testim de c ile t aynı koyuluktaydı.. inşallah hamile kalırsın canım değerlendir

Benim testlerimde çizgi hemen çıkmıyor canım biraz bekledikten sonra çıkıyor bu silik çizgiler, adetime yaklaşık bi hafta olduğu için mi böyle oluyor acaba

5-10 dakika içerisinde zaten tam oluşuyor canım çizgiler

dunden benı gögüs uclarım cok acıyor sudyen bıle takamayacak durua geldım kasıklarımda bıcak saplanıyor sankı 4 gun var daha adetıme

adet döneminde oluyor muydu her zaman bunlar.. ? değilse ihtimal var tabii..

Canım ya ben 1 saat sonra falan fark ettim silik cizgiyi boşa mı umutlaniyorum acaba

Bu test de bu sabahın.
Kontrastiyla oynayınca çizgi çıkıyor ama silik de olsa:)
Eşim dalga geçiyor o çizgi değil, sadece çizginin belirmesi gereken yerin izi diyor:)

Eklentiler

• 20160515_104732-1.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 68
  • PicsArt_05-15-10.58.43.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 60
Kimsenin moralini bizmak istemem ama biraz dogrucu davranmak lazim. Ben hamile degilken testimi gunese tuttugumda 2. Cizgi gozukuyordu. Predictorle yaptigimda cok silik ikinci cizgi ciplak gozle gozukuyordu. Ama hicbiri malesef pozitif degildi. Burda birisi prediktore cok guvenmeyin yazmisti. Ona kesinlikle katiliyorum. Normal testlerde eger cok silik cizgiyi ciplak gozle goremiyorsaniz gebelik yoktur. Cunku gebe olanlar da olmayanlar da gunese tutunca 2. Cizgiyi goruyor. Zaten negatif kan testlerinde bile cok az da olsa beta hcg oluyor. 5ten dusukse negatif oluyor bu testler. Bir de soyle bir sey var. Negatif testten suphe edin ama pozitifse dogrudur diyorlar. 2 gun sonra tekrar yaptiginizda cizgi cikabilir

Arkadaşlarbende hamilelikten şüpheleniyorum. ama hastalanacakmisim gibi ağrılarım da ara ara oluyor. dün adetimin 2. Gunuydu gelmedi. Test yaptım negatif çıktı. Bugün bir daha test yapmak istemiyorum üzülürüm çünkü. Hafta içinde gelmezse adet kan testi yapicam. Sizler de boyle bi durum yasamismiydiniz

Canım ya ben 1 saat sonra falan fark ettim silik cizgiyi boşa mı umutlaniyorum acaba

canım kan versen daha sağlıklı olur..şimdi ne desem doğru olmaz.. belki vardır yok deriz yoktur var deriz böyle garip bir durum olur..

yok olmuyordu sadece karnım agrıyor bırde belim agrıyordu

hadi bakalım 4 gün sonra belli olur canım inşallah hamilesindir..

şuan ben o durumdayım ağrım falan yok ama cuma olacaktım hala olmadım...

Ne güzel canım inşallah Rabbim hepimize kolay doğumlar versin benim ilk olduğu için nasıl olcak diye biraz korku var Allahım o aylara gelmeyi nasip etsin de önce diyorum.
İnşallah canım orası öyle ikincide psikolojik çöküntüden kaynaklı isteğe bağlı sezaryan istedim ama sezaryen gününden 1 gün önce normal doğdu oğluşum.çok dua etmiştim normal gel diye.annesini dinledi bi terslik olmazsa yine normal

Merhaba kizlar sabah kalktim goguslerim cok agriyordu ama bu saat oldu kalmadi hic bisi bugun normal adet gunumun son gunu yani olsaydim bugun bitecekti ama hala gelen giden bisi yok hamile degilsem olmak istiyorum artik cok sikildim duygusallik yorgunluk hat safhada her seye aglayasim geliyor normaldede duygusalim ama abarti bisi oldum

Folikasit gebelikten önceki 3ay ve hamile kaldiktan sonra ilk 3 ayimizda kullanmamiz gerekiyor diye biliyorum. Ben korunuyorken bile 3ay kullandim folikasiti sonra hamile kaldim ilk 3 ayimdada doktor devam etmemi istedi.
Ben faydali oldugunu dusunuorum.
Ama vitamini dedigim gb cnm 3 ayim bittikten sonra doktor tavsiyesi ile kullanmaya basladim, oncesinde kullanmiyordum.

Ne güzel canım ya Rabbim hepimize öyle doğumlar nasip etsin

Canim benimki daha koyuydu ama herkesin ayni olmuyormuş yumurtlamis olabilirsin sen degerlendir riske atma zaten günasiri ilski oldugunda kacirmazsin
Tatlım bu resim sabahla az önce yaptığım test daha da koyulasır mı sence bu aksamı değeelendireceğim özellikle bu haftayı da bir yorum yapabilir misim ?

Eklentiler

• image.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 55
Anladım canım yarın hastaneyi arayıp sorcam bakalım bugünlük ara verdim vitamine, bilgi için teşekkür ederim
Sen benden öndesin acaba neler ne testler bekliyor beni bilgi verebilir misin?

Kızlar Nasılsıniz. . İlişkiden kaç gün sonra belirti yasadiniz ?? Bu arada bat a 11 gün var
Merhaba kızlar sweetwitch01 bhchrk masalolsunnn Kozlenmis patates ve diğer bayanlar. Bayağıdır genel foruma yazmıyordum kim napıyo ne durumda hiç bilmiyorum inşallah hayallerine kavuşanlar vardır bende yumurtlama geçeli 4 gün oldu hemen hemen bu sefer kan testini yasakladım kendime ama sizi takip etmeden de duramıyorum. Bat a 11 gün var nerdeyse Duammmm seninle aynıyız galiba daha belirti için çok erken ama sormadan duramıycam var mı değişiklik sende?

canım ya iyiyim kürtajim 22 nisandı .henüz regl olmadım hemen oluyum istiyorum hcg sıfırlanmıştır artık.

Bekleyelim beraber ozaman
Suan degisiklik yok yani küçük şeyleride normal dir deyip geçiyorum sende ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…