- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
Çok geçmiş olsun canım senin sağlığın iyi ise gerisi gelir inşallah adet olunca yine başlarsınız çalışmalara :) bende kötü günler geçirdim bi ayda fsh ım 9.5 dan 12.5 A fırladı doktor hemen amh testi istedi yumurtalık rezervine bakmak için bi haftada onun sonucunu bekledim çok şükür normal değer aralığında çıktı öyle olunca fsh ı çok önemseme dedi. Bakalım bu ay değerlendirdim hep ama tuttu mu bilmiyorumcanım ya iyiyim kürtajim 22 nisandı .henüz regl olmadım hemen oluyum istiyorum hcg sıfırlanmıştır artık.
Bende de bi değişiklik yok iki gündür sağ kasığımda sancı vardı ama bugün hafifledi galiba kas ağrısı idi. Başka farklı bi durum yok canımBekleyelim beraber ozaman
Suan degisiklik yok yani küçük şeyleride normal dir deyip geçiyorum sende ?
Bende birsey yok ilişki den sonra ağrı olmuştu yumurta m da ama normal sanırım. Sizin ilk mi olucak ? Hamile kalmak için yöntemler varsa sayalim1 kızlarBende de bi değişiklik yok iki gündür sağ kasığımda sancı vardı ama bugün hafifledi galiba kas ağrısı idi. Başka farklı bi durum yok canım
Evet ben 5 aydır korunmuyorm ama daha bişey yok ortada. Hamiş kalmak için tek yaptığım şey ilişkiden sonra 1 saat ayağım tepede yatmak başka bişey yapmadım canımBende birsey yok ilişki den sonra ağrı olmuştu yumurta m da ama normal sanırım. Sizin ilk mi olucak ? Hamile kalmak için yöntemler varsa sayalim1 kızlar
ılıskıden sonra ayaklarını havaya degılde kendıne cekerek 45 dakka dur ve ondan sonra banyonu yapBende birsey yok ilişki den sonra ağrı olmuştu yumurta m da ama normal sanırım. Sizin ilk mi olucak ? Hamile kalmak için yöntemler varsa sayalim1 kızlar
1 saat nasıl duruyorsunEvet ben 5 aydır korunmuyorm ama daha bişey yok ortada. Hamiş kalmak için tek yaptığım şey ilişkiden sonra 1 saat ayağım tepede yatmak başka bişey yapmadım canımsenin bildiğin var mı ne zamandır istiyorsun??
45 dk çok değilmi yaılıskıden sonra ayaklarını havaya degılde kendıne cekerek 45 dakka dur ve ondan sonra banyonu yap
bence cok degıl. başkada dua45 dk çok değilmi yabaşka tavsiyeler varmı
Anladım canım yarın hastaneyi arayıp sorcam bakalım bugünlük ara verdim vitamine, bilgi için teşekkür ederim
Sen benden öndesin acaba neler ne testler bekliyor beni bilgi verebilir misin?
Dua elbet her zaman hayırlı ve sağlık lo evlat nasip etsin Allah ccbence cok degıl. başkada dua
Gözün aydın canım 2 li testi de geçmişsiniz sevindim inşallah ayrıntılı ultrasonda güzel çıkar darısı benim başıma inşallah sağlıkla alırız kuzularımızı kucaklarımıza senin de benim gibi ilk bebeğin mi canımRica ederim ne demek.
11-14 haftalar arasi 2li test oldu bnm sonuclarimda risk olmadigi icin 3lu 4lu test yapilmayacak. Bu ay sonuda 20. Haftam oluyor ayrintili ultrasona alıcak doktorum, bebeğin butun organlarina bakiliyormus 20dk kdr suruyo diolar tabi bilmiorum bakicaz :)
Bu sureye kadar baska bi test yaptirmadim, hamile oldugumu ogrendigimde istenen testler haric.
Sonrasini bilmiorum henuz bende canim.. Oldukca bilgi veririm.
Olmuyor tatlım ben arkadasımdan biliyorum adet gecikmesiyle öğrendi hiç bir belirti de ypktu :))Kizlar hayirli gunler yerlesme kanamasi herkeste olmaz degilmi
Merhaba kizlar sabah kalktim goguslerim cok agriyordu ama bu saat oldu kalmadi hic bisi bugun normal adet gunumun son gunu yani olsaydim bugun bitecekti ama hala gelen giden bisi yok hamile degilsem olmak istiyorum artik cok sikildim duygusallik yorgunluk hat safhada her seye aglayasim geliyor normaldede duygusalim ama abarti bisi oldum
Merhaba kızlarsweetwitch01 @bhchrk @masalolsunnn @limon06 ve diğer bayanlar. Bayağıdır genel foruma yazmıyordum kim napıyo ne durumda hiç bilmiyorum inşallah hayallerine kavuşanlar vardır bende yumurtlama geçeli 4 gün oldu hemen hemen bu sefer kan testini yasakladım kendime ama sizi takip etmeden de duramıyorum. Bat a 11 gün var nerdeyse Duammmm seninle aynıyız galiba daha belirti için çok erken ama sormadan duramıycam var mı değişiklik sende?
Döllenme ile alakalı canım.kafanı takma daha sonra arayı kapatır gelişimiyle.benimkide önde gidiyoarkadaslar merhaba merak ettıgım bır sey var ben cuma gunu gıttgımde doktor cocugun 6 haftalık 4 gunluk oldugunu soylemıstı ama buraya adet tarıhımı yazdıgımda cok onceden gıdıyor sekızıncı haftanın ıcınde gozukuyorum bu cocugun gerıde oldugunumu gosterıyor
Ben hiç bişey yapmadım45 dk çok değilmi yabaşka tavsiyeler varmı
Kimisi Afedersin direk wc ye gittiği halde gebe kalıyor nasip tabi. Biz tedbirleri önemsiyoruz kızlar ya kontrole gitmeden folik asit alsam ve d vitamin heralde sorun olmazBen hiç bişey yapmadımsabaha kadar kalkmadım.sabah kalkıp duşumu aldım ilk iş
Anladim canim 4 gun once test yaptim pozitiftiyerlesme kanamasi gibi bsi olmadida acaba dedim kendi kendime korktumOlmuyor tatlım ben arkadasımdan biliyorum adet gecikmesiyle öğrendi hiç bir belirti de ypktu :))
Yok canim kan testi vermedim daha pazartesi evde test yapacaktim dayanamayip cmtsi yapinca pazartesiye yapacak bir seyim kalmadi daha da gelmezse carsamba isi yerinde sakin gunum doktordan randevu alip hem kan veririm hem muayene olurum diyorum kasiklarimda agri degilde aci hissi var su an ne oluyor anlamis degilim artik hayirlisicanım kan testi yaptırdın mı ??
Merhaba canımm :)) Ayy hadi inşallah tutunuyordur bebişinnn :) ben cuma günü olmalıydım ama henüz olmadım canım beklemedeyim.. yarın da olmazsam kan vereceğim. 1 mayısta yumurtladım 10 mayısta kan negatifti ama hala olmadım.. erken davrandım anlaşılan.. test bitti elimde almadım almıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?