Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kimisi Afedersin direk wc ye gittiği halde gebe kalıyor nasip tabi. Biz tedbirleri önemsiyoruz kızlar ya kontrole gitmeden folik asit alsam ve d vitamin heralde sorun olmaz
Valla oyle insanlara ozenir3dim ozellikle eltime benden 5 yas kucuk evlendigi gece hamile kaldi kizi var 6 yasinda 2.yi istiyorlardi yine hemen hamile kaldi ama 9. Haftasinda oldu bebegi cok etkilendim cunku esime millet sip diye hamile kaliyor bana bak 30 yasima geldim hamile kalmayi beceremedim demistim ozamandan sonra akillandim Allah hayirlisini versin herkese... Hamile kalip umitlenip kaybetmekte zor

Hadi inşallah hamilesindir canım :)

Canım başkasını hayatını düşünerek yaşama herkesin sonuçta imtihanı başka yerden. Dedigim gibi nasip meselesi Allah cc herkese sağlıklı sıkıntısız ve hayırlı evlatlar nasip etsin

Tatlım bu resim sabahla az önce yaptığım test daha da koyulasır mı sence bu aksamı değeelendireceğim özellikle bu haftayı da bir yorum yapabilir misim ?
Bana ayni koyulukta geldi dün iliski olmadiysa degerlendir bu günü canim

zlm67 canim kendi testimi yuklemeye calistim kiyaslama yapman icin ama yukleyemedim

zlm67 canim kendi testimi yuklemeye calistim kiyaslama yapman icin ama yukleyemedim
bugun yaptığım ovülasyonlar :)) ay cok zor bunu takip etmek ya bu ay hamile kalmazsam öbür ay saldım cayıra mevlam kayıra yapacağım :)) sunu da yorumla bakalım tatlım sana zahmet

Eklentiler

• image.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 38
Evet canim hafif hafif devam ediyor. Temizlik yapmiyorum ama malesef evdeki mecburi isleri yapmak zorundayim. Bulasik camasir gibi.
Senden ne var ne yok? Mide bulantisi yorgunluk halsizlik var mi? Siz kalp atislarini duymus muydunuz?
Benim aralık ayında aldılar bebeğimi Can'ım kürtaj oldum kalbi durmuş benim kanamam çok vardı sanki adet gibi karnım bile ağrıyodu çok fazla . Ama Allah'a şükür tekrar geldi bebiş bulantım var acıktığımda ve çok yediğimde halsizlik var uzanmak istiyorum hep . Sen kendini çok yorma ve doktora gitmeyi ihmal etme Can'ım erteleme sakın

Cok sevindim kisa zamanda tekrar gelmis yavrucum ya insallah saglikla dogururuz .

İnşallah seninki se tutmuştur canım Rabbim kucağımızı doldursun adet olmadığın sürece umut vardır belli mi olur belki Mayıs annesi oluruz pazartesi kam ver canım inşallah beta yüksektir:)))) belirtin var mı

İnşallah canım.. valla yarın sabah olmazsam gideceğim hemen :) umarım yüksektir.. belirtiden sayarsak eğer 4 mayıstan beri sağlı sollu kasıklarıma kramplar giriyor ara ara... bugün çok hafif bulantı var ama talcid içmedim ondan olabilir. Ateş 36.7 4 gündür bugün sabah 36.5 oldu öğlen 37. Ama gelen yok hala.. geçen ay 36.3 ile adet oldum. Düşüşü gördüğüm an geldi zaten ara ara baş ağrım var ama bunları saymıyorum belirti olarak. Yani ne bilim işte belki de belirtidir...

bugun yaptığım ovülasyonlar :)) ay cok zor bunu takip etmek ya bu ay hamile kalmazsam öbür ay saldım cayıra mevlam kayıra yapacağım :)) sunu da yorumla bakalım tatlım sana zahmet
Ne zahmeti canim tabiki yorumlarim siliklesmis sanki. Siliklestiginde yumurtlama gerceklesmis oluyor hem bugunleri degerlendir hem de birkaç test daha yap bakalim siliklesme devam edecek mi görelim. Bu ay ben de ovu testi yapmayi düşünmüyorum hem akintidan anliyorum hem de adetim 12 -15. gunleri arasinda yumurtlama oluyor ogrendim artik. O gunleri degerlendiririm inşallah

Bende gec yumurtladığımı farkettim ben 4 saat sonra yine bir test yapayım ay inşallah bugun herkeslere dua ettim su 3 ayların hürmenite kimsenin duasını geri cevirmesin inş Allahım. Yaptıktan sonra atarım yorumlarsın canım. Bana da dr 12- 20 dedi ama ben ovulasyona göre 21. İnde yumurtladım pko olunca böyle işte :))

Çok merak ediyorum ya hem heyecanlanıyorum. Bi yandan da korkuyorum olmayacak diye. Hayırlısı bakalım. İnşallah istediğimize kavusuruz. Sonucunu bekliyorum cnm

Anladım olabilir tabiki bende çok merak ettim yarın kan belli olunca beni de etiketle canım hadi bakalım sen git arkandan biz geliriz inşallah. Canım başka bişey daha sorayım sana benim fsh yüksek demiştim 12.5 du amh iyi çıkınca bi önemi kalmadı dedi doktor ama yinede merak ettim sen hiç amh veya fsh yaptırdın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…