- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Anladım olabilir tabiki bende çok merak ettim yarın kan belli olunca beni de etiketle canım hadi bakalım sen git arkandan biz geliriz inşallah. Canım başka bişey daha sorayım sana benim fsh yüksek demiştim 12.5 du amh iyi çıkınca bi önemi kalmadı dedi doktor ama yinede merak ettim sen hiç amh veya fsh yaptırdın mı?
Kimse yokmu
Devlettde yaparlarmiki ?mutlaka etiketlerim canım :) inşallah sırayla güzel haberleri alırız :)) yapmadılar canım bana o testleri.. tsh falan normal benim.. yani kan değerlerimde hiçbir sıkıntım yok çok şükür.. fsh ve amh testlerini hiç yapmadılar.. belki de sorun olsa yaptırmamı önerirdi bilemiyorum
büyük ihtimalle yaparlar canım
Devlettde yaparlarmiki ?
Iyi akşamlar kizlar
Ben bugun hiç hamile gibi hissetmedim kendimi oysa bu ay olmus gibi dusunuyodum, umuyodum
Ne zamandır belki hamileyimdir diye cam silmeye erteliyodum bugün evet hamile değilim diye düşünüp sildim camlarımı perdelerimi yıkayıp astim
Hiç değilse o aradan çıktı
Benim bütün hissim kayboldu
Bu ay evi halledeyim de temiz eve gelsin bari bebisim
Belim cok agriyo bugun daha kan testi yaptrmadim bakalim yapcaz bsiler cok tesekkur ederim :)onu bilmiyorum canım.. devlette acilden test yapması için çok aciliyetin olması lazım bence... özel yapar ama yakınında varsa yaptır canım .
Belim cok agriyo bugun daha kan testi yaptrmadim bakalim yapcaz bsiler cok tesekkur ederim :)
ay kız alemsin sen yaaa.... belki vardır zorlama kendini.. evren sana bu kez sinyali farklı verdi sanırım.. baksana ev işine girişmişsin hemde ağır ağır canım annem hep der ki korunmuyorsan her ay hamileymişsin gibi dikkat etmelisin.. hamilesindir fark etmezsin bebeğe zarar verirsin der.. bende hamile modunda gezinirim hep daha dikkatli davranırım olmasa bile
Bir hafta gecti uc gun once test yaptim pozitifti bi turlu kan testine gidemedim esimin isi youn tekte gidemembat ne zamandır canım peki ??
İçimde bir his var sen bu ay hamilesin bence canım merakla bekliyorum sonucunu tabi bir de duayla
Bir hafta gecti uc gun once test yaptim pozitifti bi turlu kan testine gidemedim esimin isi youn tekte gidemem
gerçekten mii :) ay ben kendimi hamile gibi hissetmiyorum ama yaa gecikti ama ne bilim... merak ediyorum ama emin olamıyorum... testim de yok elimde
ay kız alemsin sen yaaa.... belki vardır zorlama kendini.. evren sana bu kez sinyali farklı verdi sanırım.. baksana ev işine girişmişsin hemde ağır ağır canım annem hep der ki korunmuyorsan her ay hamileymişsin gibi dikkat etmelisin.. hamilesindir fark etmezsin bebeğe zarar verirsin der.. bende hamile modunda gezinirim hep daha dikkatli davranırım olmasa bile
Demi canim bende oyle dusunuyorum en iyisi gece giderim tahlile ben tesekkur ederim Rabbim seninde gonlune gore versinaaa o zaman tamamm... canım sen o zaman hamileyim ağrım var de kan değerlerine baktır bakalım belki o zaman bakarlar..
Bende geçen ay hiç hamile gibi hissetmemiştim ne akıntım vardı ne de bir belirtim :) ama hamileymişim ve senin kontrastın sayesinde öğrendim bunuhadi bakalım bekliyoruz güzel haberlerini...
Demi canim bende oyle dusunuyorum en iyisi gece giderim tahlile ben tesekkur ederim Rabbim seninde gonlune gore versin
Valla evren beni bugün hiç yoklamadi; (
Kalk yap evinin işini dedi
Hafta içi çalışıyorum, hafta sonu da hep erteliyodum yağmur yagdikca seviniyodum iyi ki silmemisim diyebaktım hava güzel önce oglani alıp Kum havuzuna gittik ayaklarimizi kuma gomduk oynadik eve geldim bi enerji hadi dedim ne bebeği sil camlarını; )hatta bi cam da yarin sabaha kaldi ogretmenim ve oglenciyim okula gitmeden onu da halledeyim hep erteliyodum ama ramazan yaklaştı oruç tutarsam yapamam diye çıkardım aradan
akıntım yok.. geçen aylarda sarı akıntım olmuştu adete yakın.. o da yok.. ara ara kramp ara ara da batma oluyor kasıklarda o kadar.. hatırladım canım.. cinsiyetini merakla bekliyorum bebişinin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?