Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

mutlaka etiketlerim canım :) inşallah sırayla güzel haberleri alırız :)) yapmadılar canım bana o testleri.. tsh falan normal benim.. yani kan değerlerimde hiçbir sıkıntım yok çok şükür.. fsh ve amh testlerini hiç yapmadılar.. belki de sorun olsa yaptırmamı önerirdi bilemiyorum

büyük ihtimalle yaparlar canım

Devlettde yaparlarmiki ?

Iyi akşamlar kizlar
Ben bugun hiç hamile gibi hissetmedim kendimi oysa bu ay olmus gibi dusunuyodum, umuyodum
Ne zamandır belki hamileyimdir diye cam silmeye erteliyodum bugün evet hamile değilim diye düşünüp sildim camlarımı perdelerimi yıkayıp astim
Hiç değilse o aradan çıktı
Benim bütün hissim kayboldu
Bu ay evi halledeyim de temiz eve gelsin bari bebisim

ay kız alemsin sen yaaa.... belki vardır zorlama kendini.. evren sana bu kez sinyali farklı verdi sanırım.. baksana ev işine girişmişsin hemde ağır ağır canım annem hep der ki korunmuyorsan her ay hamileymişsin gibi dikkat etmelisin.. hamilesindir fark etmezsin bebeğe zarar verirsin der.. bende hamile modunda gezinirim hep daha dikkatli davranırım olmasa bile

sweetwitch01 hala gelmedi demekHadi hayirli haberler insallah

yok canım gelmedi henüz.. ama belli olmaz geçen ay tam günündeydi ondan önceki ay 3 gün gecikti.. beklediğim batın 3. gününde olmuştum.. emin olamadım.. yarın da gelmezse kan testi.. ama kadın yapar mı onu da bilmiyorum.. daha geçen hafta yaptı yapmayabilir aile hekimliğinde malum kota durumu var..

İçimde bir his var sen bu ay hamilesin bence canım merakla bekliyorum sonucunu tabi bir de duayla

gerçekten mii :) ay ben kendimi hamile gibi hissetmiyorum ama yaa gecikti ama ne bilim... merak ediyorum ama emin olamıyorum... testim de yok elimde

Bende geçen ay hiç hamile gibi hissetmemiştim ne akıntım vardı ne de bir belirtim :) ama hamileymişim ve senin kontrastın sayesinde öğrendim bunu hadi bakalım bekliyoruz güzel haberlerini...

Valla evren beni bugün hiç yoklamadi; (
Kalk yap evinin işini dedi
Hafta içi çalışıyorum, hafta sonu da hep erteliyodum yağmur yagdikca seviniyodum iyi ki silmemisim diyebaktım hava güzel önce oglani alıp Kum havuzuna gittik ayaklarimizi kuma gomduk oynadik eve geldim bi enerjihadi dedim ne bebeği sil camlarını; )hatta bi cam da yarin sabaha kaldiogretmenim ve oglenciyim okula gitmeden onu da halledeyim hep erteliyodum ama ramazan yaklaştı oruç tutarsam yapamam diye çıkardım aradan

Bende geçen ay hiç hamile gibi hissetmemiştim ne akıntım vardı ne de bir belirtim :) ama hamileymişim ve senin kontrastın sayesinde öğrendim bunu hadi bakalım bekliyoruz güzel haberlerini...

akıntım yok.. geçen aylarda sarı akıntım olmuştu adete yakın.. o da yok.. ara ara kramp ara ara da batma oluyor kasıklarda o kadar.. hatırladım canım.. cinsiyetini merakla bekliyorum bebişinin :)

ay kız var yaa alemsin sen neyse bahanen olmuş temizliğine.. kumlarda ohh mis valla iyi yapmışsınız.. enerji almışsınız ne güzell :) kız ne orucu hamileysen zaten tutamazsın evren seni şaşırtmış bugün dur hele

akıntım yok.. geçen aylarda sarı akıntım olmuştu adete yakın.. o da yok.. ara ara kramp ara ara da batma oluyor kasıklarda o kadar.. hatırladım canım.. cinsiyetini merakla bekliyorum bebişinin :)

Bizde merakla bekliyoruz pıtpıtlarımızı da duyduk şükür :) darısı sana inşallah..benim de öyle ara ara kramplarım olmuştu ayaklarım üşümüştü bir de...dualarımdasın...bekliyorum heyecanla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…