- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Bizde merakla bekliyoruz pıtpıtlarımızı da duyduk şükür :) darısı sana inşallah..benim de öyle ara ara kramplarım olmuştu ayaklarım üşümüştü bir de...dualarımdasın...bekliyorum heyecanla..
ayyy ne güzel sesi var ama değil mi :)) amin canım çok sağol... ovulasyon yaptım çizgi silik ama koyumsu rengi.. tamamen koyu olmadığından hamilelik olarak değerlendirmiyorum.. ama herkeste belli de olmuyor işte.. ovulasyonu da gebelik testi gibi yorumlamamak lazım değil mi ? oğlumda adet gecikmesinin 10. günü öğrenmiştim.. ilk ve tek testle
Hangi şehirdesin sen canımEvet beni de etkiliyor ama yalniz olunca durduramiyorum kendimi oyalanmak icin kitap okuyorum çevremde gorusebilecegim cok arkadaşım yok memleketten uzaktayim burda yalnizligim azaliyor
Benim ovülasyonum kan testi pozitif çıktığında silikti koyu değildi o yüzden o yanıltıcı olabilir :) ooo baya geç döllenmiş demek ki oğluşun..bir sonraki bat tarihimi hesaplıyordum beno kadar ümitsiz ve belirtisizdim ki :) meğer minişim bana sürpriz yapmış...
ay kız var yaa alemsin senneyse bahanen olmuş temizliğine.. kumlarda ohh mis valla iyi yapmışsınız.. enerji almışsınız ne güzell :) kız ne orucu hamileysen zaten tutamazsın evren seni şaşırtmış bugün dur hele
10 gun nasil dayandin ay ya insallah bizde de vardir ama hissetmiyorum hic bisi bugun kasiklarda aci vardi hani rahim genisleyince aci hissi olur falan ona yordum ama varsa bile 5 haftalik falan olcak ondada rahim genisler mi kiayyy ne güzel sesi var ama değil mi :)) amin canım çok sağol... ovulasyon yaptım çizgi silik ama koyumsu rengi.. tamamen koyu olmadığından hamilelik olarak değerlendirmiyorum.. ama herkeste belli de olmuyor işte.. ovulasyonu da gebelik testi gibi yorumlamamak lazım değil mi ? oğlumda adet gecikmesinin 10. günü öğrenmiştim.. ilk ve tek testle
Adeti gecikenler bugun bitti sayalim kac gun geciktiniz? Ay benim bekledikce sinirim bozuldu bugun 5. Gunum olacak benim ve kasintim basladi akintim var usuttum mu diyorum ama usutme belirtiside yok bizin asagi sokagimizda izel hastame var bende mi acile gidip kan versem acaba
aaa ihtimalim var yani :)) ovulasyon evet LH ölçüyor sonuçta derdim neyse benim onunlageç döllenme değildi sanırım ben ihtimal vermedim bebeğe bir önceki ay enfeksiyonum olmuştu yine oldu sanmıştım. herkes kızmıştı bana yap test diye.. öğrendiğimde 6 haftalıktı kese bebek hepsi bir anda görülmüştü kan testi bile yaptırmamıştım hatta
Bugün nedense pek bi umitsizim, Eşime de ben oldu saniyodum ama bu ay olmadı dedim,hafta sonu gelir heralde c.tesi ya da pazar:)kısmet artık yaz tatili rahatligiyla gelse bari
10 gun nasil dayandin ay ya insallah bizde de vardir ama hissetmiyorum hic bisi bugun kasiklarda aci vardi hani rahim genisleyince aci hissi olur falan ona yordum ama varsa bile 5 haftalik falan olcak ondada rahim genisler mi ki
Aslında en temizi böyle ne gün bilsek,ne ovulasyon. .
Sonra bi test yapsak bebekkan tahliliydi 2 ye katlamaydi beklemeden görsek bebek kalp atışı bi arada
aaa ihtimalim var yani :)) ovulasyon evet LH ölçüyor sonuçta derdim neyse benim onunlageç döllenme değildi sanırım ben ihtimal vermedim bebeğe bir önceki ay enfeksiyonum olmuştu yine oldu sanmıştım. herkes kızmıştı bana yap test diye.. öğrendiğimde 6 haftalıktı kese bebek hepsi bir anda görülmüştü kan testi bile yaptırmamıştım hatta
Ay cok heyecanlandim ya onun acisimiydi acaba ama testtim bembeyazdi hafif bir kirmizilik bile olsahım... inşallah hamilesindir bebişin karnında yerleşmeye çalışıyordur sıkı sıkı tutunur sana
bir önceki ayımda enfeksiyonum vardı yineledi sandım ondanşimdi dayanamıyorum bile acemilik işte bebek döllenmeye başlayıp rahme yerleştiği andan itibaren genişler tabii ki :)
Ohh şansa bak ne güzel :) ben 3 hafta kalp atışı duyayım diye bekledim hem heyecan hem gerginlikle...en beklenmeyen anda geliyor mucizeler zaten inşallah bu ay da oğluşunun kardeşi tutunmuştur sımsıkıca sana :)
Ay cok heyecanlandim ya onun acisimiydi acaba ama testtim bembeyazdi hafif bir kirmizilik bile olsaesimde balikta burda olsa ikna eder giderdim arasam yarini bekle dicek yarinda is yerinde en yogun gunum carsambaya kalcam biliyorum
Bugun hic bir sey yapmadim zaten ev berbat bir camasir bi bulasik onlarida makine haklediyo zaten uyumusum az once kalktim yemekte yokhım... inşallah hamilesindir bebişin karnında yerleşmeye çalışıyordur sıkı sıkı tutunur sana
bir önceki ayımda enfeksiyonum vardı yineledi sandım ondanşimdi dayanamıyorum bile acemilik işte bebek döllenmeye başlayıp rahme yerleştiği andan itibaren genişler tabii ki :)
bitlisteyim canim ben sen nerdesinHangi şehirdesin sen canım
Bugun hic bir sey yapmadim zaten ev berbat bir camasir bi bulasik onlarida makine haklediyo zaten uyumusum az once kalktim yemekte yokesimi aradim uyumusum yemek yok acmisin diye kiyamam ziyani yok makarna yapar yeriz dedi
Yaparlar canım 1 saate çıkar hemde hemen git yaptırKimse yokmu
mutlaka etiketlerim canım :) inşallah sırayla güzel haberleri alırız :)) yapmadılar canım bana o testleri.. tsh falan normal benim.. yani kan değerlerimde hiçbir sıkıntım yok çok şükür.. fsh ve amh testlerini hiç yapmadılar.. belki de sorun olsa yaptırmamı önerirdi bilemiyorum
büyük ihtimalle yaparlar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?