- 14 Nisan 2016
- 341
- 417
- 23
- 38
Ben de istanbuldayım. Uzakmışız birbirimize, ama en azından burası var :)bitlisteyim canim ben sen nerdesin
Bat Son yedi haftaya bugun adet olmam gerek merakla bekliyorum bakalım hayırlısı ne ise o olsun kızlar
3. Gün bittiAdeti gecikenler bugun bitti sayalim kac gun geciktiniz? Ay benim bekledikce sinirim bozuldu bugun 5. Gunum olacak benim ve kasintim basladi akintim var usuttum mu diyorum ama usutme belirtiside yok bizin asagi sokagimizda izel hastame var bende mi acile gidip kan versem acaba
Kesinlikle canim burda birbirimize destek oluyoruz mutluluk hayal kırıklığı herşeyi paylaşıyoruzBen de istanbuldayım. Uzakmışız birbirimize, ama en azından burası var :)
Ben 2010 senesinden beri akil danisma ceyiz hazirlama nisan kina dugun evlilik sonrasi simdide gebelik hep burdaydim guzel arkadasliklar kuruluyor burda cok samimi bayanlarla tanistim samimi insanlar oldugu kadar icten pazarliklilarda cok burasi hayatin ta kendisi... Insallah bundan sonra gebelik dogum dogum sonrasinda da burda olurumKesinlikle canim burda birbirimize destek oluyoruz mutluluk hayal kırıklığı herşeyi paylaşıyoruz
İnşallah canim ben de 7-8 ay önce üye oldum ve gercekten herkese soramadigim seyleti sorup öğreniyorum. Sagoldun deneyimli arkadaşlar her konuda tardimci oluyorlar. Seviyorum KK yiBen 2010 senesinden beri akil danisma ceyiz hazirlama nisan kina dugun evlilik sonrasi simdide gebelik hep burdaydim guzel arkadasliklar kuruluyor burda cok samimi bayanlarla tanistim samimi insanlar oldugu kadar icten pazarliklilarda cok burasi hayatin ta kendisi... Insallah bundan sonra gebelik dogum dogum sonrasinda da burda olurum
bn dokuz gün bekledım sonuc bugun itibariyle husran3. Gün bitti
benimde 2 gun gecti aama sanki adet olacakmisim gibi karnima sancilar giriyor3. Gün bitti
Benim yaptigim 2 testtede negatif cikti 5 gun gecti hala gelen giden bisi yok artik kan testine kaldim sende kanda baktir canim bende kahverengi akinti hic olmadi ama regl oncesinde baya gaz problemim vardi. Belki seninki yerlesme kanamasidir herkeste olmazmis ama olanlar var...IMerhaba kızlar adetim 7 gün geçti adetim adet gününden iki gün önceden kahverengi akintim oldu ara ara hala devam ediyor karnimda ve belimde ağrılar oluyor ve cok gaz problemi yasiyorum adetin geciminden 2 sonra test yaptim negatif çıktı sizce hamile olabilirmiyim
Benim de c.tesi ya da pazar:)hemen hemen aynı gunhakkimizda hayırlısı bakalim ben yumurtlama erken oldu diye tahmin ediyorum ama eski düzenime göre aynı günü bekliyoruz ama benim umudum yok
İnşallah canim ben de 7-8 ay önce üye oldum ve gercekten herkese soramadigim seyleti sorup öğreniyorum. Sagoldun deneyimli arkadaşlar her konuda tardimci oluyorlar. Seviyorum KK yi
Ben 2010 senesinden beri akil danisma ceyiz hazirlama nisan kina dugun evlilik sonrasi simdide gebelik hep burdaydim guzel arkadasliklar kuruluyor burda cok samimi bayanlarla tanistim samimi insanlar oldugu kadar icten pazarliklilarda cok burasi hayatin ta kendisi... Insallah bundan sonra gebelik dogum dogum sonrasinda da burda olurum
Yok canım ya malesefHadi inşallah canım benım hiç mi hiç belirti yok yanı sende nasıl
Ben direk folik trio aldım canım.diğer hamileliklerimde de kullanmıştım. Folik asit, kalsiyum.vitamin d var içeriğindeKimisi Afedersin direk wc ye gittiği halde gebe kalıyor nasip tabi. Biz tedbirleri önemsiyoruz kızlar ya kontrole gitmeden folik asit alsam ve d vitamin heralde sorun olmaz
Yok canım ya malesefbi Kaç gün öncesine kadar mide yanması kasikta karincalanma falan vardı, ama bugün bişey yok hatta terleme ile uyandım ki adet yaklasinca olur genelde.O yüzden bu ay bi numara yok diye düşünüyorum, geçen ay ki test cilginligimdan dolayi test falan da yapmıyorum, beklicem paşa paşa adeti.Artık hayırlısı hakkimizda
gebelik belirtilerini guncellemek istedim ins işinize yarar hanimlarKızlar benim durumum hazır tazeyken belirtilerden bahsedim ınş yardımcı olurum...öncelikle 3 aydır cok düzenli takvime göre ilişki yasadik ve kasik ağrım göğüs ağrım bel ağrım ıdrar a çıkma gaz hepsini yaşadım ama sonuçta hep kırmızılar geldi malesef.. .bu ay ise hiç takvime bakmadım öyle tahmini 9 ve 13.günlerde beraberlik oldu ve sonra öyle ara ara ilişki oldu ama o kadar yogundum ki yılbaşı gelen misafirler falan stres hiç yoktu açıkçası...belirtiler ise ben normalde hiç sivilceli biri değilim minik minik bir iki tane sivilce çıktı ama minicik...normalde regl zamanı bile olmaz...aşırı kuruyumdur ilk defa çok yoğun akintim geldi...5 6 kere uzayan ip gibi şeffaf sonra hafif sarimsi ve sonradan raki beyazı gibi sulu akinti .. Camasir degistiriodum arada...bel agrisi hiç olmadı hala da yok :) sol kasikta batma bugün başladı..gaz hiç yok arada hickirik varuyku hali çok var halsizlik..kabızlık ta yok...geçen hafta canım inanılmaz çikolata istedi yani çok aşırı yoğun ve sufle aldim yedim ve tadı süper geliyordu ağzıma üstüne turşu yedim :) normalde hiç musebbek tatlısı sevmem hani simit gibi olan tatlidan asla yemem dün amcamlarda dağıttılar ve iki tane yedim herkes şaşırdı..cildim çok gergin ve parlak..ıdrar rengim koyuydu..ve çok baş dönmesi yaşadım..yani düşününce aklıma gelen belirti bunlar. Umarım işinize yarar...
Aa güzelmiş doktor dan daha önce duymadım ama zararı olur mukiBen direk folik trio aldım canım.diğer hamileliklerimde de kullanmıştım. Folik asit, kalsiyum.vitamin d var içeriğinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?