Yaa çok üzüldüm . İnşallah bi dahaki sefere olur cnmbn dokuz gün bekledım sonuc bugun itibariyle husran
Benim de var o ağrılar fena hemdebenimde 2 gun gecti aama sanki adet olacakmisim gibi karnima sancilar giriyor
sanki adet oldum diyorum tuvalete gidiyorum af edersin bisey yok.oyle akintimda olmuyorBenim de var o ağrılar fena hemde
caniimm insallah senin guzel haberlerini bekliyoruuzz etiketle beni mutlakaa :)) var mi belirtin??Merhaba kızlarsweetwitch01 bhchrk @masalolsunnn @limon06 ve diğer bayanlar. Bayağıdır genel foruma yazmıyordum kim napıyo ne durumda hiç bilmiyorum inşallah hayallerine kavuşanlar vardır bende yumurtlama geçeli 4 gün oldu hemen hemen bu sefer kan testini yasakladım kendime ama sizi takip etmeden de duramıyorum. Bat a 11 gün var nerdeyse @Duam23 seninle aynıyız galiba daha belirti için çok erken ama sormadan duramıycam var mı değişiklik sende?
sweetwitch01 ben kendim Üniversite hastanesinde yaptırdım hormon testlerini canım ordan da sonuçları götürdüm doktora. Ama AMH yi doktor istedi
Günaydınnnn kızlar bugün miniğimi görmeye gidicem
sağol canım allah razı olsun burası insanın ailesi gibi oluyo bi süre girmesen bile yinede merak ediyorsun :)) benim iki gündür sağ kasığım sancıyordu hafifledi galiba kas ağrısıydı canım başka bi belirtim olmadı bugüne kadar şimdilik test falan herşey yasak bana beklemedeyimcaniimm insallah senin guzel haberlerini bekliyoruuzz etiketle beni mutlakaa :)) var mi belirtin??
yerleşme kanamasıdır inş canım :)Kızlar sanırım oluyorum ben regl.. Pembe sulu özellikle peçeteye gelen bir akıntım var... Yoğunlaşırsa kesin oldum diyeceğim .. çünkü benim normalde hemen söker.. Bakalım.. Bu ay da bana bünye sürprizler yapıyor anlaşılan :))) Bu arada ağrım da yok .
yerleşme kanamasıdır inş canım :)
bu belirtileri yumurtlamadan kaç gün sonra yaşadın canım ??gebelik belirtilerini guncellemek istedim ins işinize yarar hanimlar
sweetwitch01 canım ben burdan okuduklarımla hangi testleri yaptırmam gerekli öğrendim bu kadar detaylı bi iş oduğunu bilmiyordum bunun :))) bi tek hiç yaptırmadığım pregesteron kaldı onuda bu hafta perşembe düşünüyorum oda yumurtanın çatlayıp çatlamadığını teyit ediyormuş ben aslında ovu testleri ile takip ediyorum ama yinede bi bakcam.. ben biraz pimpirikli bi insanım ya aslnda millet test mest yapmadan şıp diye hamile kalıyo biraz rahat bırakmak lazım galiba :///
valla canım hiç yaşamadığım için bir şey diyemiyeceğim ama inşallah yerleşme kanamasıdır herkeste olmazmış...bizim geçen ay çok kısır geçti ve bu ay ameliyat olacağım için dışarı çıkma yöntemiyle korunduk ama eşim kaza olmuş olabilir dedi yumurtlama dönemide gözetmedik haliyle bu şekilde olmasına rağmen hamileysem mucize olacak hala adet olmamam çok garip geliyor sizde yine kan görünüyor bende hiç yok her tuvalette kağıda bakıyorumyaa kızlar aklıma takıldı şimdi.. bu yerleşme kanaması döllenmeden kaç gün sonra oluyordu ?? yani adetim malum gecikti gecikmenin 4. günü olabilir mi acaba ?? birde 1 mayısta piki yakaladım değerlendirdim 5 mayısı da değerlendirdim.. sonrasında korundum.. yani bugün yaşadığım yerleşme olabilir mi ?? rengi pembe ve açık kahve gibi sulu sulu peçeteye geliyor ama pede gelmiyor.. ayy çok açıklayıcı yazdım idare edin.. kafamda deli sorular..
benim 2 gün geçtikten sonra sol tarafımda böbrek üstünde ağrım oldu batar gibi girip çıkıyordu ama sonra o da geçti ağrı her tarafımda dolanıyor dediğin gibi her ağrıyı bebeğe yoruyorum. ay acaba vücudumuzu dinlediğimizden mi böyle oluyorKIZLAR GÜNAYDIN BELİMİN SAĞ SOL BÖBREK TARAFLARINDA ACAYIP AĞRI VAR DÜN BANYODAN CIKTIKTAN SONRA OLDU BÖBREKLERIMIMI ÜŞÜTTÜM BÖYLE KIPIRDAYINCA BICAK SAPLANIR GİBİ OLUYOR SAĞ SOL TARAFIMA ALLAHIM IYICE HER AĞRIMI BEBEĞE YORAR OLDUM KOLUM AĞRISA BEBEKMI DİYE DÜŞÜNMEYE BAŞLIYCAM YAKINDA HİÇ BİR BELİRTİDE YOK UMITLENEYIM İLİŞKİDEN SONRA 8.GÜN BUGUN SİZCE YAŞAMAM GEREKEN BELIRTİLER VARMI EĞER BEBİŞ VARSA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?