Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

AYNI AYNI BÖYLE BATAR GİBİ ÇOK İSTİYORUZ YA ONDAN GÜLÜM BU DURUMUMUZ

Teşekkürler canım, darısı başına inşallah.
Evet canım benimde ilk bebeşim :))

Canım bende olmadığı için net bilgi veremeyeceğim ama bildiğim kadarıyla reglden önce gelen bir akıntı oluyor, regl döneminde değil. Burada sanki öyle yazılar okudum.

inşallah hamilesindir canım yaaa :) hiç belli olmaz valla kaza olmuş olabilir dediyse yani o bilir

Canım bende olmadığı için net bilgi veremeyeceğim ama bildiğim kadarıyla reglden önce gelen bir akıntı oluyor, regl döneminde değil. Burada sanki öyle yazılar okudum.

bende baktım canım evet adetten önce diyor ama döllenmeden 6-12 gün arası da diyor.. benim yumurtlama 1 mayıstı ya geç yumurtladım diye merak ettim.. zaten şuan peçete dışında da gelmiyor.. anlamadım.. birkaç gün daha bekleyeceğim.. gitmeyeceğim hemen kan testine

Kızlar dün yanımda biri silah patlattı ve cok kötü korktum gece boyunca ağladım durdum korkudan aklıma geldikçe..bebegim e birsey olurmu

MERHABA 7aylık evliyim adetim düzenliydi fakat bu ay 3-4 gün geldi normalde 7 gün gelirdi ve sol kasıgıma 3-4 gündür kramp gibi sancı gibi bişiler oluyor sizce hamilelik belirtisi olabilirmi yoksa gaz sancısımı çözemedim doktora gitmelimiyim

canım haklısın ne güzel rabbim sana bi tane bağışlamış ondan dolayı kafan daha rahattır benim de bi minnağım olsa iikincisi için bende koyverirrim inş.. yeter ki hayırlısı ile kucağıma alayım :)))

merhaba öncelikle 3-4 gün gelen adet kanaması gibimiydi yoksa kahverengi lekelenme gibi bi durum muydu ?? eğer lekelenme ise yerleşme kanaması olabilir ama eğer değilse bi problem de olabilir bence bi doktora görün tedbirli olmak daima iyidir..

Klomen kullandım o da gecikme yapmıstr diye düsünüyorm bugun test yapsam cikar mi acaba varsa tabi

klomenin etkilerini bilmiyorum canım

yok canım ilk hamileliğimde çok rahattım hatta inanmadım 10 gün geçti öyle test yaptım da çıktı.. o rahatlık şimdi olsa ne var inşallah sende alacaksın canım kucağına bebeğini

ayy inş canım yaa şu okul bi bitseydi valla kafamda rahatlardı oh miss gibi tatilde olurdu diye düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…