- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
benim 2 gün geçtikten sonra sol tarafımda böbrek üstünde ağrım oldu batar gibi girip çıkıyordu ama sonra o da geçti ağrı her tarafımda dolanıyor dediğin gibi her ağrıyı bebeğe yoruyorum. ay acaba vücudumuzu dinlediğimizden mi böyle oluyor
o değilde kıyafet alcam alamıyorum topuklu sandalet bakıyordum şimdi hamileysem giyemicem boşu boşuna almayayım diyorum
Gözün aydın canım 2 li testi de geçmişsiniz sevindim inşallah ayrıntılı ultrasonda güzel çıkar darısı benim başıma inşallah sağlıkla alırız kuzularımızı kucaklarımıza senin de benim gibi ilk bebeğin mi canım
Günaydınnnn kızlar bugün miniğimi görmeye gidicem
yaa kızlar aklıma takıldı şimdi.. bu yerleşme kanaması döllenmeden kaç gün sonra oluyordu ?? yani adetim malum gecikti gecikmenin 4. günü olabilir mi acaba ?? birde 1 mayısta piki yakaladım değerlendirdim 5 mayısı da değerlendirdim.. sonrasında korundum.. yani bugün yaşadığım yerleşme olabilir mi ?? rengi pembe ve açık kahve gibi sulu sulu peçeteye geliyor ama pede gelmiyor.. ayy çok açıklayıcı yazdım idare edin.. kafamda deli sorular..
AYNEN DÜĞÜNLER VAR ABİYE ALMAM LAZIM SAKINCE BAKAYIM ŞİMDİ ALIP BİR KENARA KOYAYIM DİYORUM SONRA YA HAMILEYSEM DİYE BIRAKIYORUM ALMAYI FALAN[/QUOT
o değilde kıyafet alcam alamıyorum topuklu sandalet bakıyordum şimdi hamileysem giyemicem boşu boşuna almayayım diyorum
birde bu pazar adet olmam lazım normal şartlarda acayıp kuru bır kaç gun gecırıyorum hıc akıntım falanda yok sendede oylemı
valla canım hiç yaşamadığım için bir şey diyemiyeceğim ama inşallah yerleşme kanamasıdır herkeste olmazmış...bizim geçen ay çok kısır geçti ve bu ay ameliyat olacağım için dışarı çıkma yöntemiyle korunduk ama eşim kaza olmuş olabilir dedi yumurtlama dönemide gözetmedik haliyle bu şekilde olmasına rağmen hamileysem mucize olacak hala adet olmamam çok garip geliyor sizde yine kan görünüyor bende hiç yok her tuvalette kağıda bakıyorumkanım çekildi sanki
Canım bende olmadığı için net bilgi veremeyeceğim ama bildiğim kadarıyla reglden önce gelen bir akıntı oluyor, regl döneminde değil. Burada sanki öyle yazılar okudum.
Günaydınn kızlar bat 14 mayıs hala adet olmadim insallah hamileyimdir
Klomen kullandım o da gecikme yapmıstr diye düsünüyorm bugun test yapsam cikar mi acaba varsa tabiay inşallah hamilesindir canım :)
Hic bir belirti yok ne adet ne gebelik :)ay inşallah hamilesindir canım :)
canım haklısın ne güzel rabbim sana bi tane bağışlamış ondan dolayı kafan daha rahattır benim de bi minnağım olsa iikincisi için bende koyverirrim inş.. yeter ki hayırlısı ile kucağıma alayım :)))canım ilk hamileliğimden önce enfeksiyon geçirdim ben o zaman ki doktor bana çok güzel testleri yaptı ilacımı verdi.. ilaçlar bitti adet oldum sonra hemen hamile kaldım. ama o doktor gitti buradan ve maalesef onun gibi iyisini de bulamadım.. çok doktor gezdim ama hepsine 2. kez gitmedim hep baştan savmalardı.. özele gittim devlete gitmedim hiç.. sonrada bende dedim istemiyorum kendine kendine olursa olsun olmazsa canım sağolsun dedim bıraktım.. ovulasyon testi falan kullandım.. bu ay onu da kullanmayacağım.. ay olursa olur olmazsa da ben daha önemliyim sağlığım önemli.. kendimi yıpratmayayım boşuna :) ben iyi olmazsam bebek olmuş ne yazar.. benim sağlıksız olmam ona da yansır diye düşünüyorum :) en iyisi oluruna bırakmak :)
merhaba öncelikle 3-4 gün gelen adet kanaması gibimiydi yoksa kahverengi lekelenme gibi bi durum muydu ?? eğer lekelenme ise yerleşme kanaması olabilir ama eğer değilse bi problem de olabilir bence bi doktora görün tedbirli olmak daima iyidir..MERHABA 7aylık evliyim adetim düzenliydi fakat bu ay 3-4 gün geldi normalde 7 gün gelirdi ve sol kasıgıma 3-4 gündür kramp gibi sancı gibi bişiler oluyor sizce hamilelik belirtisi olabilirmi yoksa gaz sancısımı çözemedim doktora gitmelimiyim
ben olsam çoktan yapmıştım testi sen nasıl duruyorsun :)))Klomen kullandım o da gecikme yapmıstr diye düsünüyorm bugun test yapsam cikar mi acaba varsa tabi
Klomen kullandım o da gecikme yapmıstr diye düsünüyorm bugun test yapsam cikar mi acaba varsa tabi
canım haklısın ne güzel rabbim sana bi tane bağışlamış ondan dolayı kafan daha rahattır benim de bi minnağım olsa iikincisi için bende koyverirrim inş.. yeter ki hayırlısı ile kucağıma alayım :)))
ayy inş canım yaa şu okul bi bitseydi valla kafamda rahatlardı oh miss gibi tatilde olurdu diye düşünüyorum..klomenin etkilerini bilmiyorum canım
yok canım ilk hamileliğimde çok rahattım hatta inanmadım 10 gün geçti öyle test yaptım da çıktı.. o rahatlık şimdi olsa ne varinşallah sende alacaksın canım kucağına bebeğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?