- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
Test almaya üseniyorum :)ben olsam çoktan yapmıştım testi sen nasıl duruyorsun :)))
ayy inş canım yaa şu okul bi bitseydi valla kafamda rahatlardı oh miss gibi tatilde olurdu diye düşünüyorum..
yaa kızlar aklıma takıldı şimdi.. bu yerleşme kanaması döllenmeden kaç gün sonra oluyordu ?? yani adetim malum gecikti gecikmenin 4. günü olabilir mi acaba ?? birde 1 mayısta piki yakaladım değerlendirdim 5 mayısı da değerlendirdim.. sonrasında korundum.. yani bugün yaşadığım yerleşme olabilir mi ?? rengi pembe ve açık kahve gibi sulu sulu peçeteye geliyor ama pede gelmiyor.. ayy çok açıklayıcı yazdım idare edin.. kafamda deli sorular..
maşallah sana canım :))) ben olsam haftasonu bile olsa nöbetçi eczane arardımTest almaya üseniyorum :)
Baktım canım oturdugum yere uzak yerlrrde vardı bir de adet olurum diye bekliyorum cunku hep test yaptiktan sonra adet oldum o yuzden bekliyorm :)maşallah sana canım :))) ben olsam haftasonu bile olsa nöbetçi eczane arardım
? ? ?Kızlar dün yanımda biri silah patlattı ve cok kötü korktum gece boyunca ağladım durdum korkudan aklıma geldikçe..bebegim e birsey olurmu
Gün içinde test yapsam cıkar mı acaba daha gecikeli iki gün oldumaşallah sana canım :))) ben olsam haftasonu bile olsa nöbetçi eczane arardım
Bişey olmaz canım ama kendine dikkat et panik yaptıkça korkun artar:)Sakın ce sağlıcakla bi hamilelik geçirmen dilegiyle
Bence cikarGün içinde test yapsam cıkar mı acaba daha gecikeli iki gün oldu
İnsallah canım ya hala adet olacakmısım gibi ama ne biliyim :)Bence cikarçık bi dışarı guzelce yürü idrar biriktir 3 ve gelince yap kurtul:)
Varsa da yoksa da rahatlarsin:)
Ben belirsizliktense negatif sonucu tercih ederim.
Inşallah güzel haberler verirsin
Adet gunumden bir gun ônce test yaptım cıkmadı cuma gunu cok ateslendim bazı arkadslar döllenmedir dedi insallah öyledir bu ay klomen kullandım o da gecikme yapiyor diye duydum :) o yuzden boyle agirdan aliyormBence cikarçık bi dışarı guzelce yürü idrar biriktir 3 ve gelince yap kurtul:)
Varsa da yoksa da rahatlarsin:)
Ben belirsizliktense negatif sonucu tercih ederim.
Inşallah güzel haberler verirsin
İnsallah canım ya hala adet olacakmısım gibi ama ne biliyim :)
Gidiyorum ama yeni wc gittim :) gelmesini bekleyecegim bir de :)Git bi test al yap bence belirsizlik ne kötü
En kötü ihtimal adet olursun yeni yumurtan oluşur; )git al ve yap böyle beklemekten her sonuç iyidir bence
inşallah hamilesindir canım yaaa :) hiç belli olmaz valla kaza olmuş olabilir dediyse yani o bilir
bende baktım canım evet adetten önce diyor ama döllenmeden 6-12 gün arası da diyor.. benim yumurtlama 1 mayıstı ya geç yumurtladım diye merak ettim.. zaten şuan peçete dışında da gelmiyor.. anlamadım.. birkaç gün daha bekleyeceğim.. gitmeyeceğim hemen kan testine
tam hatırlamıyorum cnm ama ilk hamileligimde adetime yakin kasiklarim cok agirdi adet olacam sandim hatta ped takmistim ama ne gelen vardi ne gidenbu belirtileri yumurtlamadan kaç gün sonra yaşadın canım ??
Benim oğlum dan önceki düşük le sonuçlanan gebeligim de olmuştu. Adetten 2 gün önce koyu kahve kuru kuru çamur gibi bisey
Ama pembe gelenler de varmış neden olmasın test yap diyorum ben ,yine negatif çıkarsa sokmesini beklersin,pozitifse senlik:)
Anlamadigim bis3y var 4 ünden sonra neden korundun? Cinsiyet için belli günler deneyenler var ya öyle bişey mi yapiyosun merak ettim
Teyceleyyçok şükür bebem iyi 7+4 üz ama kendisi 8+4 olmuş cinsiyet tahmini yapabilecek var mı Eki Görüntüle 1833137
Teyceleyyçok şükür bebem iyi 7+4 üz ama kendisi 8+4 olmuş cinsiyet tahmini yapabilecek var mı Eki Görüntüle 1833137
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?