- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
oy maşallah minnacık ya sağlıkla al kucağına canımTeyceleyyçok şükür bebem iyi 7+4 üz ama kendisi 8+4 olmuş cinsiyet tahmini yapabilecek var mı Eki Görüntüle 1833137
İnşallah canımmm inşallahMasallah ona
Tahmin falan anlamam ama 2 oğlan a bi kız kardeş gelir insallah saglicakla
Amin inşallah canımoy maşallah minnacık ya sağlıkla al kucağına canım
İnsallah hamilesindir benim de iki gün gecti bakalım bugun test yapıcam insallah hamileyimdirKizlar merhaba ben 8 aylik evliyim yaklasik 5 aydir korunma olayi yok bat 19 mayis ama dun sabah 2 3 damla kanamam oldu kirmiziydi rengi sonra kesildi. Ve regl agrilari var sirt bel kasik agrilari acaba hamilelik var midir tecrubeli arkadaslar var ve gercekten bu siteye bayiliyorum iyiki varsiniz kklarr
Insallah canim ya rabbim once kolay bir gebelik sonrada kucagina almayi nasip etsin insallahİnsallah hamilesindir benim de iki gün gecti bakalım bugun test yapıcam insallah hamileyimdir
İnsallah vardır da bir tarafm yok diyor bir tarafm var diyor :)Insallah canim ya rabbim once kolay bir gebelik sonrada kucagina almayi nasip etsin insallah
kızlar bu beklemek ne kadar zor Allah hepimizin yardımcısı olsun bugün kan testi yaptirsam mi bilemiyorum dr 16 sini bekle demişti her ay negatif görünce çok tedirgin oluyorIMerhaba kızlar adetim 7 gün geçti adetim adet gününden iki gün önceden kahverengi akintim oldu ara ara hala devam ediyor karnimda ve belimde ağrılar oluyor ve cok gaz problemi yasiyorum adetin geciminden 2 sonra test yaptim negatif çıktı sizce hamile olabilirmiyim
bugün 16sı canım yaptır öğren bakalım bende çarşambaya randevu aldım bakalım ne çıkacakMerhaba bu bekleme ne kadar zor dun
kızlar bu beklemek ne kadar zor Allah hepimizin yardımcısı olsun bugün kan testi yaptirsam mi bilemiyorum dr 16 sini bekle demişti her ay negatif görünce çok tedirgin oluyor
Catlatma iğnesi mi yaptırdın canim ?Merhaba bu bekleme ne kadar zor dun
kızlar bu beklemek ne kadar zor Allah hepimizin yardımcısı olsun bugün kan testi yaptirsam mi bilemiyorum dr 16 sini bekle demişti her ay negatif görünce çok tedirgin oluyor
Yok ben bu ay aslında kist oluştuğu için desolet doğum kontrol hapi kullandımCatlatma iğnesi mi yaptırdın canim ?
İnşallah olmazssinBaktım canım oturdugum yere uzak yerlrrde vardı bir de adet olurum diye bekliyorum cunku hep test yaptiktan sonra adet oldum o yuzden bekliyorm :)
Canm k. Bakma da anlamadım .doğum kontrol hapı kullanmissin test de yapacam diyosun ?Yok ben bu ay aslında kist oluştuğu için desolet doğum kontrol hapi kullandım
Test yaptim negatif canmİnşallah olmazssin
Anladım canım doğru söylüyorsun aynı kişi bile iki gebelikte farklı belirtiler yaşayabilir hayırlısı olsun bizler içintam hatırlamıyorum cnm ama ilk hamileligimde adetime yakin kasiklarim cok agirdi adet olacam sandim hatta ped takmistim ama ne gelen vardi ne gidenikinci hamileligimde ise pek bise yasamadim adetime yakin kasikta batma oldu ama yumurtlama zamanı gelen akinti bi kac gün sürdü akintim cogalmisti normalde pek akintim olmaz
Hadi yaaTest yaptim negatif canm
İnsallah canımHadi yaahayırlısı olsun canım inşallah bi daha ki aya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?