Ewt ama zaten bir ay kullandım hapi ilk ay koruma etkisi olmuyor 1 haftayı geçkin süredir ara ara kahverengi akintilarim var karnım çok ağrıyor ve bugün itibarı ile yemek yiyemiyorum mide bulantısı başladıCanm k. Bakma da anlamadım .doğum kontrol hapı kullanmissin test de yapacam diyosun ?
Anladım canım ben koru.a etkisi oluyo diye biliyordum ama. Umarım herşey istediğin gibi olur. Bi test yapsan aklındaki şüpheler de gider. Çünkü yerleşme kanaması da olabilir sendekiEwt ama zaten bir ay kullandım hapi ilk ay koruma etkisi olmuyor 1 haftayı geçkin süredir ara ara kahverengi akintilarim var karnım çok ağrıyor ve bugün itibarı ile yemek yiyemiyorum mide bulantısı başladı
Evet canim var bencede benimde ilk bole cikti bi kac gun sonra yaptm daha net cikti :)Kızlar parcaladim testi :) sanki silik bir cizgi var sizde görüyor musnuz :)
Ayy hadi insallah dedigin gibidirEvet canim var bencede benimde ilk bole cikti bi kac gun sonra yaptm daha net cikti :)
ben göremedimKızlar parcaladim testi :) sanki silik bir cizgi var sizde görüyor musnuz :)
Insallah kan testi yaptir istersenAyy hadi insallah dedigin gibidir
Bende göremiyorum canim psikolojk gordum bir anda :)ben göremedim
benim lise arkadaşım senelerce dk hapı kullandı pko hastasıydı doktor bırak istersen kadın olunca hormonlar değişecek ve korunmayın zaten 6 aya kadar korur seni içtiğin haplar dedi evlendi ilk geceden hamile kaldıAnladım canım ben koru.a etkisi oluyo diye biliyordum ama. Umarım herşey istediğin gibi olur. Bi test yapsan aklındaki şüpheler de gider. Çünkü yerleşme kanaması da olabilir sendeki
İlk idrar testinde gorup öyle yaptirm diye dusunuyrm canm yaInsallah kan testi yaptir istersen
çok sinir bozucu bir durum bundan 2-3 ay önce yine test yapmıştım silik çizgi vardı arkadaşlarımda görmüştü ama regl oldumBende göremiyorum canim psikolojk gordum bir anda :)
Bence resme cok hafif yansiyan bi cizgi var insallah dogru goruyorumdur hakkinda hayirlisiİlk idrar testinde gorup öyle yaptirm diye dusunuyrm canm ya
Maşallah valla o arkadaşa. Ne şanslı pkoluymus :) bende pcoluyum ama 9 aydır tik yokbenim lise arkadaşım senelerce dk hapı kullandı pko hastasıydı doktor bırak istersen kadın olunca hormonlar değişecek ve korunmayın zaten 6 aya kadar korur seni içtiğin haplar dedi evlendi ilk geceden hamile kaldışimdi 2 tane çocuğu var okula başlıcaklar nerdeyse...
Bende öyle gördum canm yoksa da hayirlisi artikBence resme cok hafif yansiyan bi cizgi var insallah dogru goruyorumdur hakkinda hayirlisi
o da doktora güvendi korur dedi diye birde eşi askere gitti hamile haliyle birde eşini bekledi nasip nasılsa öyle oluyor tatlım Allah güzel yazılar yazsın ben inanıyorum hayırlı zamanlarda gelecek bebişlerimizMaşallah valla o arkadaşa. Ne şanslı pkoluymus :) bende pcoluyum ama 9 aydır tik yok
canım hayırlısı olsun benimkiside gelecekse gelse artık beklemek çok zormuş birde normal hayatıma devam ediyorum kasıklarım belim hiç ağrımıyor normalde çatlıcak gibi ağrıması lazım
canım hayırlısı olsun benimkiside gelecekse gelse artık beklemek çok zormuş birde normal hayatıma devam ediyorum kasıklarım belim hiç ağrımıyor normalde çatlıcak gibi ağrıması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?