Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canm k. Bakma da anlamadım .doğum kontrol hapı kullanmissin test de yapacam diyosun ?
Ewt ama zaten bir ay kullandım hapi ilk ay koruma etkisi olmuyor 1 haftayı geçkin süredir ara ara kahverengi akintilarim var karnım çok ağrıyor ve bugün itibarı ile yemek yiyemiyorum mide bulantısı başladı

Ewt ama zaten bir ay kullandım hapi ilk ay koruma etkisi olmuyor 1 haftayı geçkin süredir ara ara kahverengi akintilarim var karnım çok ağrıyor ve bugün itibarı ile yemek yiyemiyorum mide bulantısı başladı
Anladım canım ben koru.a etkisi oluyo diye biliyordum ama. Umarım herşey istediğin gibi olur. Bi test yapsan aklındaki şüpheler de gider. Çünkü yerleşme kanaması da olabilir sendeki

Anladım canım ben koru.a etkisi oluyo diye biliyordum ama. Umarım herşey istediğin gibi olur. Bi test yapsan aklındaki şüpheler de gider. Çünkü yerleşme kanaması da olabilir sendeki
benim lise arkadaşım senelerce dk hapı kullandı pko hastasıydı doktor bırak istersen kadın olunca hormonlar değişecek ve korunmayın zaten 6 aya kadar korur seni içtiğin haplar dedi evlendi ilk geceden hamile kaldı şimdi 2 tane çocuğu var okula başlıcaklar nerdeyse...

Maşallah valla o arkadaşa. Ne şanslı pkoluymus :) bende pcoluyum ama 9 aydır tik yok

Maşallah valla o arkadaşa. Ne şanslı pkoluymus :) bende pcoluyum ama 9 aydır tik yok
o da doktora güvendi korur dedi diye birde eşi askere gitti hamile haliyle birde eşini bekledi nasip nasılsa öyle oluyor tatlım Allah güzel yazılar yazsın ben inanıyorum hayırlı zamanlarda gelecek bebişlerimiz

canım hayırlısı olsun benimkiside gelecekse gelse artık beklemek çok zormuş birde normal hayatıma devam ediyorum kasıklarım belim hiç ağrımıyor normalde çatlıcak gibi ağrıması lazım

aynen canım benimde ağrım olmadan oluverdim anlamadım :)) hayırlısı valla... bebek yoksa regl olmak en iyisi yaa... bebek neyse de regl olamamak başlı başına dert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…