- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
Nasıl yaptn kız :)
Nasıl yaptn kız :)
İnsallah canım hamileyimdir ya
Gercekten mii canım yacanımKozlenmis patates dan öğrenmiştim kontrast olayını http://www.picmonkey.com/#go/editor...images/edit/picmonkey_edit01.2386c57fae2b.jpg bu siteden yapılıyor exposure yazan yere tıklayıp ışık ayarıyla oynuyorsun.. eğer negatifse zaten ikinci çizgiyi oynasan da göremiyorsun
İnsallah canım hamileyimdir ya
Gercekten mii canım ya
Yapılanlarin hepsi hamile.cıktı mı :) ama kapagı varken belli olmuyor kigerçekten canım çok kişiye kontrast yapıldı burda :))
Aynen öyle canim vakti zamanı vardır elbet duadan başka yapabileceğimiz bisey yok .en yakın zmanda kavusuruz inşallaho da doktora güvendi korur dedi diye birde eşi askere gitti hamile haliyle birde eşini bekledi nasip nasılsa öyle oluyor tatlım Allah güzel yazılar yazsın ben inanıyorum hayırlı zamanlarda gelecek bebişlerimiz
Yapılanlarin hepsi hamile.cıktı mı :) ama kapagı varken belli olmuyor ki
Özelde kac tl yapıliyor gebelik testi ? Saglik ocagina gitsem bu saatte yapmazlar herhaldetabii çıkanlar oldu :)) sen en iyisi kanla netleştir yoksa böyle için içini yiyecek :) çizgi görünüyor... hamilelik ihtimalin yüksek 2 gün geçmiş hadi bakalım :)
Mrb canım ben bu kontrast olayını anlamdim tam olarak nasıl yapıyoruz
ben bundakini gördümsweetwitch01 . Canım bi bakar mısın buna da. Sabah yaptığım her test akşam böyle oluyor ama böyle bir şey ilk defa oluyor
İnşallah canım ya hayırlısıyla Rabbim bu ay bu sevinci yaşatır inşallah isteyen herkesle birlikte bize de. İşte beni kan testine götürmeyen şey idrar testini yapar yapmaz değil de, sabah yaptığım testte akşam çizgi çıkıyorben bundakini gördümay birde kontrast yapılsa daha netleşir sanki hadi hayırlısı olsun inşallah ya kanla netleşir inşallah
Allahım herkesin gönlüne göre versinİnşallah canım ya hayırlısıyla Rabbim bu ay bu sevinci yaşatır inşallah isteyen herkesle birlikte bize de. İşte beni kan testine götürmeyen şey idrar testini yapar yapmaz değil de, sabah yaptığım testte akşam çizgi çıkıyorhemen çıksa kosa kosa gidicem kan vermeye. Ama işte daha bat gelmedi bekliyorum yani bi hafta daha
Aminnn canım inşallah hayırlısıyla:)Allahım herkesin gönlüne göre versin
aynen canım benimde ağrım olmadan oluverdim anlamadım :)) hayırlısı valla... bebek yoksa regl olmak en iyisi yaa... bebek neyse de regl olamamak başlı başına dert
@sweetdreams1985 @Umutyenidenmrveee28 Kızlar benden kırmızı kart söküldü tamamen yeni bat 17 haziran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?