Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

o da doktora güvendi korur dedi diye birde eşi askere gitti hamile haliyle birde eşini bekledi nasip nasılsa öyle oluyor tatlım Allah güzel yazılar yazsın ben inanıyorum hayırlı zamanlarda gelecek bebişlerimiz
Aynen öyle canim vakti zamanı vardır elbet duadan başka yapabileceğimiz bisey yok .en yakın zmanda kavusuruz inşallah

ben bundakini gördüm ay birde kontrast yapılsa daha netleşir sanki hadi hayırlısı olsun inşallah ya kanla netleşir inşallah
İnşallah canım ya hayırlısıyla Rabbim bu ay bu sevinci yaşatır inşallah isteyen herkesle birlikte bize de. İşte beni kan testine götürmeyen şey idrar testini yapar yapmaz değil de, sabah yaptığım testte akşam çizgi çıkıyor hemen çıksa kosa kosa gidicem kan vermeye. Ama işte daha bat gelmedi bekliyorum yani bi hafta daha

Allahım herkesin gönlüne göre versin

aynen canım benimde ağrım olmadan oluverdim anlamadım :)) hayırlısı valla... bebek yoksa regl olmak en iyisi yaa... bebek neyse de regl olamamak başlı başına dert

canım yaa senden ümitliydim ben sağlık olsun inş bi sonraki ayda güzel haberini alırız. adet olamamak daha kötü kesinlikle bunu 3 aydır daha iyi anladım. adetim gelince sinirden ağlıyodum bebek yok diye şimdi ise gelmediği için sinir oluyorum yine bebek yok çünkü.

Kizlar merhaba:) 5 6 aydir bebek istiyoruz 8 aylık evliyim. 30 35 günler arasinda adet olurum bugun 35. Gun sabah olmam gerekiyodu ama olmadim. Bu ay adetime 1 hafta kala kasiklarimda igne batmasi ve bicak saplanmasi gibi hisler yasadim arada adet sancisi geliyor 5 sn sonra geciyor. Hamile olup boyle yasayan varmi bide mide bulantisi sabah fazla degil ama gun ilerledikce aksama dogru bulanti basliyor kokulardan falan??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…