Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

gebelik testi yaparsan çıkar canım inşallah rabbim gönlüne göre verir benim koku tutuyodu bulantılarım yoktu hamile olduğumu his ettim biliyordum hamileydim iki test yaptım çıkmadı eşime kendimi hamile his ediyorum dedim kan tahlili yaptım çıktı

Ne guzel canim senin ne kadar sure sonra oldu bebis? Ve adetin kac gun gecince test yaptirdin? Test yapmaya korkuyorum biliyomusun negatif cikar diye bekleyim diyorum. Cunku hayal kirikligi korkutuyor. Ilk kez boyle batma ve saplanma tarzi agri yasadim o yuzden umutlandim belkide psikolojik gecikiyor

benimde batmam vardı şubat 6 da adet oldum diğer adetime 2 vardı yaptım çıkmadı bi gün geçti tekrar yaptım çıkmadı ve kan tahlili yaptırdım çok erken olduğu için çıkmamş şimdi 14 haftalığım ama senin gün geçmiş sabah test yap bana sorarsan

Ben genellikle adet olacagim zaman sabah agriyla uyanirim 1 saat agri ceker adet olurum. Yarin sabahta olmazsam yaparim varsa cikar heralde ☺ insallah vardir 2 gun once ruyamda bebegim oldugunu gordum kucagima alip bakiyordum cok tatli bi erkek cocuktu :) canim insallah hayirlisiyla kucagina alirsin bebisini sende cinsiyeti bellimi

sabah test al canım..ya bi kızım var 3 yaşında erkek bebek çok istiyorum sabah akşam dua ediyorum rabbim sağlıklı erkek evlat nsip et diye 12.5. haftalıkkken cinsiyeti için doktora gittim erkeğe benziyo ama tam belli değil dedi 2 hafta sonra belli olcak

Insallah rabbim gönlünegore verir canim benim insan ne yoksa onu istiyor benim suan hic biri olmadigi icin hayirli saglikli olsun farketmez diyorum. :) bende sabah aksam bebisim olsun diye dua ediyorum valla Rabbim kabul etsin dualarimizii

Insallah rabbim gönlünegore verir canim benim insan ne yoksa onu istiyor benim suan hic biri olmadigi icin hayirli saglikli olsun farketmez diyorum. :) bende sabah aksam bebisim olsun diye dua ediyorum valla Rabbim kabul etsin dualarimizii
amin inşallah olur dua edelim birbirimize rabbime emenet bebekler

inşallah canım ederim bide kızımdan sonra iki bebek kaybettim bu umudum oldu

psikolojikmen çökmüş durumdayım bebek yapmaktan istemekten hiç vazgeçmedim bu bi haftadır çok mutsuzum moralim çok bozuk çok duygusalım ne bileyim iştekonuşacak kimsede olmuyo

Şimdi ben cahilliğimden biraz saçma bir soru soracağım :) tahmini yumurtlama günlerimde doktordan randevu aldım. Bir gün önce ilişki olursa ultrasonla alttan bakması gebelik oluşuyorsa olumsuz etkiler mi sizce?

sweetwitch01 . Canım bi bakar mısın buna da. Sabah yaptığım her test akşam böyle oluyor ama böyle bir şey ilk defa oluyor

bakıp etiketliyorum seni hemen

sweetwitch01 canım umarım haziran beraber bekleriz üzülme öptüm canim.

üzülmedim canım inşallah haziranda güzel haber veririz :)

Olsun umut kaybetmek yok :) her yeni ay yemi umut...

Hadi yaa ( olsun canım yeni adet yeni bi başlangıçtır her zaman inşallah bu ay nasip eder

inşallah kızlarr :)) haziran yeni ay yeni umut...

Şimdi ben cahilliğimden biraz saçma bir soru soracağım :) tahmini yumurtlama günlerimde doktordan randevu aldım. Bir gün önce ilişki olursa ultrasonla alttan bakması gebelik oluşuyorsa olumsuz etkiler mi sizce?
valla düşünemedim şimdi bence olmaz ama bilemem genede

arkadaslar kan tahlini adetime 1 gun kala oldum bugun sonucumu aldim ve adet olmam gerekiyordu suan 3 gun gecti sonuc ise0.18 bole olupta hamile olan var mi

Canım çok teşekkür ederim ugrastirdim, her gün yeni bi umutla uyanıyorum böyle bunları duymak çok hoşuma gidiyor inşallah hayırlı sonuç alırsam haber edicem:)

konuya dahil olcam ama hamilesin allah nasip etsin inşallah benim 3. gebeliğimdede aynı çıkmıştı
İnşallah canım inşallah hayirlisiyla.. Senin testlerinde silik çizgi hemen çıkıyor muydu yoksa geç mi çıkıyordu? Benim sabah yaptığım testte akşam silik çizgi çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…