- 14 Nisan 2016
- 341
- 417
- 23
- 38
Evet haklısın bence de olmaz. Zaten o gün ne olacağı da belli değil ben takvimim uygulamasına göre konuşuyorum. Bu kadar ayrıntı düşündüğüm için de kendime çok kızıyorumSanmıyorum canım doktor ultrason aletini vajina yoluna kadar itiyor bi gün öncesinde zaten sperm tüplere kadar ilerliyo yani hiç bi etkisi olmaz
arkadaslar kan tahlini adetime 1 gun kala oldum bugun sonucumu aldim ve adet olmam gerekiyordu suan 3 gun gecti sonuc ise0.18 bole olupta hamile olan var mi
Canım çok teşekkür ederim ugrastirdim, her gün yeni bi umutla uyanıyorum böyle bunları duymak çok hoşuma gidiyor inşallah hayırlı sonuç alırsam haber edicem:)
İnşallah canım inşallah hayirlisiyla.. Senin testlerinde silik çizgi hemen çıkıyor muydu yoksa geç mi çıkıyordu? Benim sabah yaptığım testte akşam silik çizgi çıkıyor
Canım hüsran oldu bugün adetim geldiBildireceğim :)
Canım bi hafta kadar var diye tahmin ediyorum, biraz uzayabilir de yani bilmiyorum pko olunca. 18 martta adet olmuştum sonra 20 nisanda olmuştum. Bakalım mayıs ayı ne olacak. Çizgi hemen değil bekleyince çıkıyor. Ama böyle bir şey daha önce olmamıştı o yüzden umutlandim bende.Busssraa canım evet hayalet çizgi var gibi. Adete kaç gün var bu arada??
Bir de canım şöyle bir şey var sabah ilk idrarla test yapıyorum akşam üstü silik çizgi beliriyor. Bir de gün içinde su çay falan içip aynı marka test ile (laboquick) akşam üstü tekrar idrara dikkat etmeden yaptığımda testte ertesi gün falan o silik olan çizgi çıkmıyor. Yani sadece sabah ilk idrarda çıkıyor sonradan.Busssraa canım evet hayalet çizgi var gibi. Adete kaç gün var bu arada??
Bence silik çizgi çıkıyorsa mutlaka bi umut vardır bi hafta kala çıktıysa çok iyi canımBir de canım şöyle bir şey var sabah ilk idrarla test yapıyorum akşam üstü silik çizgi beliriyor. Bir de gün içinde su çay falan içip aynı marka test ile (laboquick) akşam üstü tekrar idrara dikkat etmeden yaptığımda testte ertesi gün falan o silik olan çizgi çıkmıyor. Yani sadece sabah ilk idrarda çıkıyor sonradan.
bulantı hapı mı verdi doktorun ?? leblebi falan ye bence ilaç kullanma ya da ne bileyim çubuk kraker falan ilk defa duydum hamileye bulantı ilacı verildiğini veriliyor da benim haberim mi yok acaba? ama ablamda dahil bir çok arkadaşım bulantıları yoğun şekilde yaşadılar ve ilaçtan hiç söz etmediler...Bu mide bulantısı hapı na basladiktan sonra daha da arttı sanki
Yeterince gecikme olmuş test ler yanlış olabilir risk e girme önemli birsey bu doktor a git istersenKızlar herkese iyi akşamlar. Reglim tam 10 gün gecikti. Dün akşam evde yaptığım idrar testi negatifti. Bu sabah yaptığım testte ise çizgi var. Ancak bu çizgi birkaç saat sonra belirdi. Hatta fotoğrafını da paylaşıyorum. Sizce bir umut var mı? Geç döllenme filan olabilir mi? Bu akşam iş çıkışı gidip kan versem mi ne dersiniz?
Bu arada 1. fotoğraf testin orijinal hali.. 2. fotoğraf ise kontrast ayarlarıyla oynanmış hali..
Merakla yorumlarınızı bekliyorum
Bence silik çizgi çıkıyorsa mutlaka bi umut vardır bi hafta kala çıktıysa çok iyi canımyumurtlaman ne zamandı tahmini??
Kızlar herkese iyi akşamlar. Reglim tam 10 gün gecikti. Dün akşam evde yaptığım idrar testi negatifti. Bu sabah yaptığım testte ise çizgi var. Ancak bu çizgi birkaç saat sonra belirdi. Hatta fotoğrafını da paylaşıyorum. Sizce bir umut var mı? Geç döllenme filan olabilir mi? Bu akşam iş çıkışı gidip kan versem mi ne dersiniz?
Bu arada 1. fotoğraf testin orijinal hali.. 2. fotoğraf ise kontrast ayarlarıyla oynanmış hali..
Merakla yorumlarınızı bekliyorum
Merhaba arkadaslar doktordan ciktim simdi 15+2 ciktik :) ikili testimin sonucunu ogrenmistim ama sonuc kagidini almamistim free beta bcg sonucu 23 ama kiz dedi yine degismez artik dimi :)
Geçen ay bende de oldu 2 saat sonra silik bir ikinci çizgi gördüm ama hamile değildim kist vardı ama böyle olup hamile olan duydum hayırlısı olsun hakkimizdaCanım bi hafta kadar var diye tahmin ediyorum, biraz uzayabilir de yani bilmiyorum pko olunca. 18 martta adet olmuştum sonra 20 nisanda olmuştum. Bakalım mayıs ayı ne olacak. Çizgi hemen değil bekleyince çıkıyor. Ama böyle bir şey daha önce olmamıştı o yüzden umutlandim bende.
Demek ki cnm yani 15+2 de de erkek olsa gozukmesi gerekirdi bence dimiCanım benim 22ydi ama banada kız dedi, betaya göre erkek olmalıydı. Tutmadı demekki bizde :)
Demek ki cnm yani 15+2 de de erkek olsa gozukmesi gerekirdi bence dimi
Canım ben değil başka bi arkadaş idrarımda silik çıkanadetine bir hafta kala mı cıktı ıdrarında canım hayırlı olsun yumurtlama zamanını bende merak ettim
merhaba öncelikle 3-4 gün gelen adet kanaması gibimiydi yoksa kahverengi lekelenme gibi bi durum muydu ?? eğer lekelenme ise yerleşme kanaması olabilir ama eğer değilse bi problem de olabilir bence bi doktora görün tedbirli olmak daima iyidir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?