Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Sanmıyorum canım doktor ultrason aletini vajina yoluna kadar itiyor bi gün öncesinde zaten sperm tüplere kadar ilerliyo yani hiç bi etkisi olmaz
Evet haklısın bence de olmaz. Zaten o gün ne olacağı da belli değil ben takvimim uygulamasına göre konuşuyorum. Bu kadar ayrıntı düşündüğüm için de kendime çok kızıyorum

arkadaslar kan tahlini adetime 1 gun kala oldum bugun sonucumu aldim ve adet olmam gerekiyordu suan 3 gun gecti sonuc ise0.18 bole olupta hamile olan var mi

canım ben 13 mayısta olacaktım 10 mayısta testim negatif çıktı adetim 4 gün gecikti 5. gün oldum :)

mutlaka haber ver canım :)) merak ediyorum :)

Busssraa canım evet hayalet çizgi var gibi. Adete kaç gün var bu arada??
Canım bi hafta kadar var diye tahmin ediyorum, biraz uzayabilir de yani bilmiyorum pko olunca. 18 martta adet olmuştum sonra 20 nisanda olmuştum. Bakalım mayıs ayı ne olacak. Çizgi hemen değil bekleyince çıkıyor. Ama böyle bir şey daha önce olmamıştı o yüzden umutlandim bende.

Busssraa canım evet hayalet çizgi var gibi. Adete kaç gün var bu arada??
Bir de canım şöyle bir şey var sabah ilk idrarla test yapıyorum akşam üstü silik çizgi beliriyor. Bir de gün içinde su çay falan içip aynı marka test ile (laboquick) akşam üstü tekrar idrara dikkat etmeden yaptığımda testte ertesi gün falan o silik olan çizgi çıkmıyor. Yani sadece sabah ilk idrarda çıkıyor sonradan.

Bence silik çizgi çıkıyorsa mutlaka bi umut vardır bi hafta kala çıktıysa çok iyi canım yumurtlaman ne zamandı tahmini??

Bu mide bulantısı hapı na basladiktan sonra daha da arttı sanki
bulantı hapı mı verdi doktorun ?? leblebi falan ye bence ilaç kullanma ya da ne bileyim çubuk kraker falan ilk defa duydum hamileye bulantı ilacı verildiğini veriliyor da benim haberim mi yok acaba? ama ablamda dahil bir çok arkadaşım bulantıları yoğun şekilde yaşadılar ve ilaçtan hiç söz etmediler...

Kızlar herkese iyi akşamlar. Reglim tam 10 gün gecikti. Dün akşam evde yaptığım idrar testi negatifti. Bu sabah yaptığım testte ise çizgi var. Ancak bu çizgi birkaç saat sonra belirdi. Hatta fotoğrafını da paylaşıyorum. Sizce bir umut var mı? Geç döllenme filan olabilir mi? Bu akşam iş çıkışı gidip kan versem mi ne dersiniz?

Bu arada 1. fotoğraf testin orijinal hali.. 2. fotoğraf ise kontrast ayarlarıyla oynanmış hali..

Merakla yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• PhotoGrid_1463398622432.webp
    10 KB · Görüntüleme: 66
Yeterince gecikme olmuş test ler yanlış olabilir risk e girme önemli birsey bu doktor a git istersen

2. çizgi var canım ilk resimdede ama sonradan çıktı diyince bilemedim.

Geçen ay bende de oldu 2 saat sonra silik bir ikinci çizgi gördüm ama hamile değildim kist vardı ama böyle olup hamile olan duydum hayırlısı olsun hakkimizda

Demek ki cnm yani 15+2 de de erkek olsa gozukmesi gerekirdi bence dimi

Ya bana göre evet ama etrafımdaki insanlar beni huylandırıyor :) Doktorumada güveniyorum ama emin konuştu. Bu ay sonu detaylı ultrason var orada tam netleşir diyolar. Doktorda emin olmasa göremedim der yüzdelik verirdi, ben yinede çok ihtimal vermiyorum yanılıyor olmasına.

adetti ya hatta gününde geldi ama 3-4gün sürdü ve sol kasıgımda agrılar oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…