Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaslar doktordan ciktim simdi 15+2 ciktik :) ikili testimin sonucunu ogrenmistim ama sonuc kagidini almamistim free beta bcg sonucu 23 ama kiz dedi yine degismez artik dimi :)
Hayırlı olsun canım ilk kalp atım ölçümü kaçtı kızçenin bende bugü dr daydım kalp atımı 161

Bende doktora guveniorum ama iste dedigin gibi etraf huylandirio :) kadin iyice bakti yok gozukmuo herhangi bisey dedi. Kör degildir herhalde :)

Kizlar asiri derecede vajinal kasintim var normal mi bu ya usuttum desem agrim sizim kokulu akintim falan olmasi lazim ayy iyice sinir olmaya basladim ben

Bence silik çizgi çıkıyorsa mutlaka bi umut vardır bi hafta kala çıktıysa çok iyi canım yumurtlaman ne zamandı tahmini??
Canım yumurtlama günümü hiç bilmiyorum ya yani anlayamıyorum ben. Geçen ay ovulasyon testi kullanmistim onda da doğru düzgün anlayamadım. Mesela geçen ay bana göre 27-28nci günler falan yumurtlama olmuş olabilirdi 33ncu günde adet olmuştum. Bu ay bakalım merakla bekliyorum sonuç ne olacak. Hayırlısı olur inşallah

adetine bir hafta kala mı cıktı ıdrarında canım hayırlı olsun yumurtlama zamanını bende merak ettim
Yani bi hafta var diye tahmin ediyorum canım ama emin olamıyorum bakalım göreceğiz ya hayırlısı olsun inşallah bi yanım umutlu bi yanım temkinli..

Geçen ay bende de oldu 2 saat sonra silik bir ikinci çizgi gördüm ama hamile değildim kist vardı ama böyle olup hamile olan duydum hayırlısı olsun hakkimizda
Bakalım hayırlısı olur benimde inşallah canım beklemedeyim net sonucu öğrenmek için. Sadece fazlasiyla sabirsizim işte

Canım bence silik çizgi var git mutlaka kan ver

Kizlar asiri derecede vajinal kasintim var normal mi bu ya usuttum desem agrim sizim kokulu akintim falan olmasi lazim ayy iyice sinir olmaya basladim ben
Canım mantar olabilirsin kaşıntı direkt mantar demek zaten üşütmede kaşıntı olacağını sanmıyorum. Ben ne zaman mantar olsam kaşıntı çok olur böyle çıldırtır ama kaşıyınca da acır öyle mi??

canım kan ver bence.. geç döllenme olabilir

mantar falan olmasın canım.. kaşıntı mantarla alakalı... adeti o da geciktirir.. bence gecikmeden git doktora sen..

Insallah mantar degildir kasinti ilacim var onu surdum gecti simdilik ama mantarda pihti seklinde oluyor akintim bunda oyle bisi yok usutunce enfeksiyon oluyorum onda da kasintim olur benim

Kimse kullanmıyor mu

Çok feci başım ağrıyor doktor ağrı olursa iç demişti ağrı kesici ismi söylemişti unuttum siz kullanıon musunuz

Yeni gelen arkadaskar bakabilir mi testime :)

Eklentiler

• IMG_20160516_123010.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_20160516_123010.webp
    11 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_20160516_125510.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 55
Insallah mantar degildir kasinti ilacim var onu surdum gecti simdilik ama mantarda pihti seklinde oluyor akintim bunda oyle bisi yok usutunce enfeksiyon oluyorum onda da kasintim olur benim

geçmiş olsun canım dikkat et sıcak tut kendini.. mantar olmasın zaten..

Kimse kullanmıyor mu

bana bulantım için talcid çiğneme tableti dışında bir şey vermemişti canım..

Çok feci başım ağrıyor doktor ağrı olursa iç demişti ağrı kesici ismi söylemişti unuttum siz kullanıon musunuz

ağrı için söyledikleri parol oluyor genelde... ben bronşit oldum feci canım yanıyordu antibiyotik kullanamadım penisilinli diye.. parol veriyorum ağrın olunca içersin ama içmesen daha iyi olur dedi... 3 haftada zor atlattım bal pekmez ıhlamur falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…