- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
Sabah idrariyla yapmadım canım burdan bir arkadas kontrastla yaptı normalde de görünyr sanki :)Aslında var gibi ama kontrast la mi oldu normal mi vardı bilemedim.Günün geçmişti daha koyu olmasi gerekirdi sanki bekle bakalım bi Kaç gün daha insallah vardir
Elinde test varsa bir de yarın sabah idrariyla dene bakalım. NE kötü belirsizlik bi emin olup ta ona göre yol çizsek ne iyi olacakSabah idrariyla yapmadım canım burdan bir arkadas kontrastla yaptı normalde de görünyr sanki :)
Iyi akşamlar herkese benim dünkü temizlik sonra her yerim tutulmuş kas gevşetici içesim var ama her ihtimale karşı içemiyorum, aslında hiç hissetmiyorum yik bebis ama umut fakirin ekmeği misali bekliyorum,ne kotu belirsizlik
Aynen valla ya ne yapacagini sasiriyor insanElinde test varsa bir de yarın sabah idrariyla dene bakalım. NE kötü belirsizlik bi emin olup ta ona göre yol çizsek ne iyi olacak
2 litre su ic canim 2 saat icinde. 1 seferde 2-3 bardak su ic. Tuvalete gittikten sonra tekrarla. Gecer buyuk ihtimalle.Insallah mantar degildir kasinti ilacim var onu surdum gecti simdilik ama mantarda pihti seklinde oluyor akintim bunda oyle bisi yok usutunce enfeksiyon oluyorum onda da kasintim olur benim
Genelde mantar olunca krem sonrası pıhtı atıyo söküyor enfeksiyonu. Bende öyle oluyo genelde. Ben ne zaman mantar olduğumu anlasam gyno lomexin fitil kullanıyorum 3 gün arayla birde sabah akşam mantazol krem sürüyorum 3-4 günde bitiyo aklında bulunsunInsallah mantar degildir kasinti ilacim var onu surdum gecti simdilik ama mantarda pihti seklinde oluyor akintim bunda oyle bisi yok usutunce enfeksiyon oluyorum onda da kasintim olur benim
Bence doğru benim oğlanlar 13 haftada kesin erkektiO zaman kesin kiz dogru diosun yani
gun icinde 3 litreye yakin iciyorum zaten simdi icebilirmiyim bilmiyorum2 litre su ic canim 2 saat icinde. 1 seferde 2-3 bardak su ic. Tuvalete gittikten sonra tekrarla. Gecer buyuk ihtimalle.
Bende troysd diye bir krem var onu kullaniyorum kasintim oldugunda evlendigimden bu yana 2 sefer mantar oldum fitiller cok iyi gercekten carsamba doktora gitcem alttan muayenede isticem baksin bakalimGenelde mantar olunca krem sonrası pıhtı atıyo söküyor enfeksiyonu. Bende öyle oluyo genelde. Ben ne zaman mantar olduğumu anlasam gyno lomexin fitil kullanıyorum 3 gün arayla birde sabah akşam mantazol krem sürüyorum 3-4 günde bitiyo aklında bulunsun
O zaman onunla ilgisi yoktur. Ben sistit oldugumda bazen kasinti oluyor. Bol su icince geciyor.gun icinde 3 litreye yakin iciyorum zaten simdi icebilirmiyim bilmiyorum
Bende troysd diye bir krem var onu kullaniyorum kasintim oldugunda evlendigimden bu yana 2 sefer mantar oldum fitiller cok iyi gercekten carsamba doktora gitcem alttan muayenede isticem baksin bakalim
Kesinlikle fitil on numara iki günde geçiriyor benimkinigun icinde 3 litreye yakin iciyorum zaten simdi icebilirmiyim bilmiyorum
Bende troysd diye bir krem var onu kullaniyorum kasintim oldugunda evlendigimden bu yana 2 sefer mantar oldum fitiller cok iyi gercekten carsamba doktora gitcem alttan muayenede isticem baksin bakalim
Tarihler tutmuyormus canim. Tutmayabilir. Ben de 7. Hafta bitiyor diye hesaplarken 6+5 ciktim. Bir de her doktorun soyledigi birbirini tutmaz dediler. Su an benim 7+5 olmasi gerekiyor dunku doktor 7+2 dedi.Kızlar bişey sorcam geçen cuma kontrole gittik doktor 1 aylık dedi kese 6mm çıktı ama son adet tarihim göre 6 hafta görünüyorum sizce neden böyle fark olmuş olabilir
Kızlar bişey sorcam geçen cuma kontrole gittik doktor 1 aylık dedi kese 6mm çıktı ama son adet tarihim göre 6 hafta görünüyorum sizce neden böyle fark olmuş olabilir
Tarihler tutmuyormus canim. Tutmayabilir. Ben de 7. Hafta bitiyor diye hesaplarken 6+5 ciktim. Bir de her doktorun soyledigi birbirini tutmaz dediler. Su an benim 7+5 olmasi gerekiyor dunku doktor 7+2 dedi.
Hayırlı olsun canımilk kalp atım ölçümü kaçtı kızçenin bende bugü dr daydım kalp atımı 161
Bende doktora guveniorum ama iste dedigin gibi etraf huylandirio :) kadin iyice bakti yok gozukmuo herhangi bisey dedi. Kör degildir herhalde :)
kanda hamile olup olmadığını netleştirmeden mi baktı kese için? kaç gün geciktin? 5 haftalık alttan muayenede 6 haftalık kasıktan ultrasonla muayenede görünür derler ama herkeste farklı olabilir...Kızlar dr gittim bugün kese göremedi kan tahlili istedi ama hamis olsam görürdü de galiba hiç umut kalmadı artık tup bebeğe başlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?