Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Iyi akşamlar herkese benim dünkü temizlik sonra her yerim tutulmuş kas gevşetici içesim var ama her ihtimale karşı içemiyorum, aslında hiç hissetmiyorum yik bebis ama umut fakirin ekmeği misali bekliyorum,ne kotu belirsizlik

içmeee sakın haaa... onun yerine meyve ye kendine gelirsin

Ya kızlar bişey sorucam, yumurtlama dönemindeyken gebelik testinde silik bi çizgi belirebilme ihtimali var mı yoksa bu çok saçma bir şey mi?

Insallah mantar degildir kasinti ilacim var onu surdum gecti simdilik ama mantarda pihti seklinde oluyor akintim bunda oyle bisi yok usutunce enfeksiyon oluyorum onda da kasintim olur benim
2 litre su ic canim 2 saat icinde. 1 seferde 2-3 bardak su ic. Tuvalete gittikten sonra tekrarla. Gecer buyuk ihtimalle.

Insallah mantar degildir kasinti ilacim var onu surdum gecti simdilik ama mantarda pihti seklinde oluyor akintim bunda oyle bisi yok usutunce enfeksiyon oluyorum onda da kasintim olur benim
Genelde mantar olunca krem sonrası pıhtı atıyo söküyor enfeksiyonu. Bende öyle oluyo genelde. Ben ne zaman mantar olduğumu anlasam gyno lomexin fitil kullanıyorum 3 gün arayla birde sabah akşam mantazol krem sürüyorum 3-4 günde bitiyo aklında bulunsun

2 litre su ic canim 2 saat icinde. 1 seferde 2-3 bardak su ic. Tuvalete gittikten sonra tekrarla. Gecer buyuk ihtimalle.
gun icinde 3 litreye yakin iciyorum zaten simdi icebilirmiyim bilmiyorum
Bende troysd diye bir krem var onu kullaniyorum kasintim oldugunda evlendigimden bu yana 2 sefer mantar oldum fitiller cok iyi gercekten carsamba doktora gitcem alttan muayenede isticem baksin bakalim

O zaman onunla ilgisi yoktur. Ben sistit oldugumda bazen kasinti oluyor. Bol su icince geciyor.

Kesinlikle fitil on numara iki günde geçiriyor benimkini

Kızlar bişey sorcam geçen cuma kontrole gittik doktor 1 aylık dedi kese 6mm çıktı ama son adet tarihim göre 6 hafta görünüyorum sizce neden böyle fark olmuş olabilir

Kızlar bişey sorcam geçen cuma kontrole gittik doktor 1 aylık dedi kese 6mm çıktı ama son adet tarihim göre 6 hafta görünüyorum sizce neden böyle fark olmuş olabilir
Tarihler tutmuyormus canim. Tutmayabilir. Ben de 7. Hafta bitiyor diye hesaplarken 6+5 ciktim. Bir de her doktorun soyledigi birbirini tutmaz dediler. Su an benim 7+5 olmasi gerekiyor dunku doktor 7+2 dedi.

Tarihler tutmuyormus canim. Tutmayabilir. Ben de 7. Hafta bitiyor diye hesaplarken 6+5 ciktim. Bir de her doktorun soyledigi birbirini tutmaz dediler. Su an benim 7+5 olmasi gerekiyor dunku doktor 7+2 dedi.

kızlar şuan yazdıklarınızı okudumda ben 16+1 haftalık hamileyim ilk zamanlarda 1 hafta geri 1 hafta ileri fark etmiyor sizin dediğiniz gibi sat'a göre 8. haftamda 5 gün birden ileri attı 1 hafta önde gidiyordu sonrasında 4 gün geri attı düzenledi şuan ultrasona göre bakıldığında sata göre en fazla 1-2 gün fark ediyor sizde yaşadıkça fark ediyorsunuz ilerleyen zamanda gününe yetişiyor merak etmeyin.. :) 1 hafta önde 1 hafta geride o kadarına takılmayın benim doktorm öyle söyledi bu dönemlerde oluyor dedi... :) 14-15. haftadan sonra düzene girriyor sonrasında kol bacak ölçümleri ile genel haftalık tahmini yapılıyor içiniz rahat olsun :)

Kızlar dr gittim bugün kese göremedi kan tahlili istedi ama hamis olsam görürdü de galiba hiç umut kalmadı artık tup bebeğe başlayacağım

Kızlar dr gittim bugün kese göremedi kan tahlili istedi ama hamis olsam görürdü de galiba hiç umut kalmadı artık tup bebeğe başlayacağım
kanda hamile olup olmadığını netleştirmeden mi baktı kese için? kaç gün geciktin? 5 haftalık alttan muayenede 6 haftalık kasıktan ultrasonla muayenede görünür derler ama herkeste farklı olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…