benim bugün 6. günüm hala bir şey yok yarın randevum var bakalım hayırlısı kan testinde muayenede her şey belli olacak bende gördüğüm rüyaların tabirlerine bakar oldum bebekle ilgili bişi çıkacak mı acaba diye ah tatlım hayırlısı olsun inşallahBATA SON 5 HİÇ BİR BELİRTİ YOK NORMAL ADET BELIRTILERIM VAR ZATEN BENIM HAMILELİĞİ ADETE YAKIN FARKETMEM COK ZOR CUNKU GÖĞÜS ŞİŞLİĞİ AĞRI SIK IDRARA CIKMA BEL AĞRISI HEPSİ ADETTEN ÖNCE HER AY OLUYOR AKINTIM ZATEN KESILDI YOK RUYAMDA BILE PEMPE KAN GELDİĞİNİ GÖRMÜŞÜM YERLEŞME KANAMASI DİYE NASIL SEVINIYORUM KIZLAR BİR BİLSENİZ BİR UYANDIM RÜYAYMIŞ
benim bugün 6. günüm hala bir şey yok yarın randevum var bakalım hayırlısı kan testinde muayenede her şey belli olacak bende gördüğüm rüyaların tabirlerine bakar oldum bebekle ilgili bişi çıkacak mı acaba diye ah tatlım hayırlısı olsun inşallah
benim bugün 6. günüm hala bir şey yok yarın randevum var bakalım hayırlısı kan testinde muayenede her şey belli olacak bende gördüğüm rüyaların tabirlerine bakar oldum bebekle ilgili bişi çıkacak mı acaba diye ah tatlım hayırlısı olsun inşallah
kızlar şuan yazdıklarınızı okudumda ben 16+1 haftalık hamileyim ilk zamanlarda 1 hafta geri 1 hafta ileri fark etmiyor sizin dediğiniz gibi sat'a göre 8. haftamda 5 gün birden ileri attı 1 hafta önde gidiyordu sonrasında 4 gün geri attı düzenledi şuan ultrasona göre bakıldığında sata göre en fazla 1-2 gün fark ediyor sizde yaşadıkça fark ediyorsunuz ilerleyen zamanda gününe yetişiyor merak etmeyin.. :) 1 hafta önde 1 hafta geride o kadarına takılmayın benim doktorm öyle söyledi bu dönemlerde oluyor dedi... :) 14-15. haftadan sonra düzene girriyor sonrasında kol bacak ölçümleri ile genel haftalık tahmini yapılıyor içiniz rahat olsun :)
Ewt 10 gündür kahverengi akintim var alttan muayene etti erkenmi daha kese için bilemiyorumkanda hamile olup olmadığını netleştirmeden mi baktı kese için? kaç gün geciktin? 5 haftalık alttan muayenede 6 haftalık kasıktan ultrasonla muayenede görünür derler ama herkeste farklı olabilir...
Canim kan tahliliyle yeni belli olduysa gebelik daha cok erken. Ben 4 haftalikken doktor supheli bir cisim goruyorum demisti. Test sonucumu gosterdim 3297ydi beta. Ona bakip hamilesin dedi. 2 hafta sonra gittigimde yani 6+5te kese gorundu. Merak etme her seyin bir zamani var. Doktorlar o an gordugu seyi soyluyor. Keseyi gormedi diye bu kese olusmayacak anlamina gelmez.Ewt 10 gündür kahverengi akintim var alttan muayene etti erkenmi daha kese için bilemiyorum
hımm kahverengi akıntın varsa muayene amaçlıda bakmış olabilir alttan ben adetin gecikti kan testi yapmadan direk kese görmek için baktı falan sandım. doktor bir şey demedi mi daha erkendir zaten diye... inşallah erkendir kan testinde çıkarda daha sonra kesende görünür....Ewt 10 gündür kahverengi akintim var alttan muayene etti erkenmi daha kese için bilemiyorum
Ins en cok istediğim seyhımm kahverengi akıntın varsa muayene amaçlıda bakmış olabilir alttan ben adetin gecikti kan testi yapmadan direk kese görmek için baktı falan sandım. doktor bir şey demedi mi daha erkendir zaten diye... inşallah erkendir kan testinde çıkarda daha sonra kesende görünür....
Duydun mu kalp atışını Can'ımTarihler tutmuyormus canim. Tutmayabilir. Ben de 7. Hafta bitiyor diye hesaplarken 6+5 ciktim. Bir de her doktorun soyledigi birbirini tutmaz dediler. Su an benim 7+5 olmasi gerekiyor dunku doktor 7+2 dedi.
Ay hadi bakalım çok heycanlıyım.bir an önce cinsiyetini öğrenmek istiyorumCanım 158di kızımın :)
kaç gün gecikti adetin çok belirsiz bi çizgi varKızlar bu inceler misiniz acaba
Bugün tam 1 hafta oldu canımkaç gün gecikti adetin çok belirsiz bi çizgi var
daha erken canım biraz daha bekleBugün tam 1 hafta oldu canım
idrarda hemen çıkmaz kan verBugün tam 1 hafta oldu canım
Öyle yapicam canımidrarda hemen çıkmaz kan ver
hayırlısı tatlım sonraki aya inşallah moral bozmak yokKizlar kan tahlil sonucumu aldim 0.07 yine hüsran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?