Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

BATA SON 5 HİÇ BİR BELİRTİ YOK NORMAL ADET BELIRTILERIM VAR ZATEN BENIM HAMILELİĞİ ADETE YAKIN FARKETMEM COK ZOR CUNKU GÖĞÜS ŞİŞLİĞİ AĞRI SIK IDRARA CIKMA BEL AĞRISI HEPSİ ADETTEN ÖNCE HER AY OLUYOR AKINTIM ZATEN KESILDI YOK RUYAMDA BILE PEMPE KAN GELDİĞİNİ GÖRMÜŞÜM YERLEŞME KANAMASI DİYE NASIL SEVINIYORUM KIZLAR BİR BİLSENİZ BİR UYANDIM RÜYAYMIŞ

benim bugün 6. günüm hala bir şey yok yarın randevum var bakalım hayırlısı kan testinde muayenede her şey belli olacak bende gördüğüm rüyaların tabirlerine bakar oldum bebekle ilgili bişi çıkacak mı acaba diye ah tatlım hayırlısı olsun inşallah

VALLA CANIM BENDE BAKICAM ŞİMDİ TABIRE HADİ HAYIRLISI BAKALIM GUZEL HABERLERLE GEL

ZATEN BUGUN GITSEM KANDA KESIN CIKAR AMA GITMEK ISTEMIYORUM

Tesekkurler bilgi icin. Ilk gebelik oldugu icin biraz acemilik var. Her gun yeni bir seyler ogreniyoruz. En ufak bir sey panige sebep oluyor. Aslinda kendine dikkat edip gerisini Allaha birakip rahat olacaksin. Cani veren de O alan da O. Iyi gunler

kanda hamile olup olmadığını netleştirmeden mi baktı kese için? kaç gün geciktin? 5 haftalık alttan muayenede 6 haftalık kasıktan ultrasonla muayenede görünür derler ama herkeste farklı olabilir...
Ewt 10 gündür kahverengi akintim var alttan muayene etti erkenmi daha kese için bilemiyorum

Ewt 10 gündür kahverengi akintim var alttan muayene etti erkenmi daha kese için bilemiyorum
Canim kan tahliliyle yeni belli olduysa gebelik daha cok erken. Ben 4 haftalikken doktor supheli bir cisim goruyorum demisti. Test sonucumu gosterdim 3297ydi beta. Ona bakip hamilesin dedi. 2 hafta sonra gittigimde yani 6+5te kese gorundu. Merak etme her seyin bir zamani var. Doktorlar o an gordugu seyi soyluyor. Keseyi gormedi diye bu kese olusmayacak anlamina gelmez.
Bana da kalp atisini duymadiklarini soylemislerdi. Oyle bir soyledi ki sandim ki duyulmayacak ya da kalbi durdu. Ama bugun doktor dun acildeki doktorun duyuldu diye kayit aldigini soyledi.
Riskli bir sey olursa zaten aksiyon alirlar.

hımm kahverengi akıntın varsa muayene amaçlıda bakmış olabilir alttan ben adetin gecikti kan testi yapmadan direk kese görmek için baktı falan sandım. doktor bir şey demedi mi daha erkendir zaten diye... inşallah erkendir kan testinde çıkarda daha sonra kesende görünür....

Ins en cok istediğim sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…