Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Napcaz bu mide bulantilarini git gide artıyor iyice..ilacı da içesim gelmiyor icsem de bulanio sanki ama çalışıyorum zorlanıyorum

Napcaz bu mide bulantilarini git gide artıyor iyice..ilacı da içesim gelmiyor icsem de bulanio sanki ama çalışıyorum zorlanıyorum
ah ah serpıl aynı sekılde benım bende calısıyrum nerde o eskıkı zehra eserı kalmadı mıgde bulantılarım cok yok ama bugun durup dururken kustum okdr yorgun ve bıtkınımkı anlatamam napcam bılmem

zencefil bulantı ve kusma için bire bir ama hamileyken 4 gramı geçmicek şekilde kullanmalısınız çayını yapıp içebilirsiniz...

Çok saolun deneyimsiz olunca insan dert ediyor

Duydun mu kalp atışını Can'ım
Ben duymadim ama acilde gittigim doktor pozitif diye yazmis. Bugun doktorum soyledi. Kanamam var diye gittim rapor almak icin. Ona kanama diyemeyiz lekelenme dedi. Progestan iciyorum simdi. Haftaya ozele devam edicem. Devlet hastanesi magduru oldum resmen. Tamam iyi biliyorlar tecrubeliler ama insan yerine koyup duzgun bi aciklama yapmiyorlar. 1 haftadir surekli panik halindeyim. Kalbi gelismedi mi atmadi mi, attiktan sonra durdu mu kafamda deli sorular. Paranoyak oldum resmen. 2 gun agladim. Kurtaj arastirmalarina baslayacaktim o kadar korkuttular beni kalbi atmiyor diye. Kendi doktorum degil de acildeki yapti.
Bir de acile gittim diye guzelce ordaki sekreter azarladi beni. Niye buraya geliyorsun poliklinige gitmen lazim falan filan. Ugrasip duruyorum iste. En guzel zamanlarimi boyle kotu geciriyorum
Raporumu aldim. Pztsi ye kadar yatip hic kalkmiycam. Sende ne var ne yok tatlim?

Cok sukur daha iyiyim canim benim hormonlardan dolayi bazen bi bunalim geliyor:)) ama iyiyim kendimi el isine verdim oğluşuma bi battaniye ordum bitti simdide suveter basladim:))sen nasilsin kuzum prensesin nasil :)

O gün kötüydün merak ettim. Sevindim iyi olmana, bak ne güzel kendine uğraşta bulmuşsun :) Cici Cici giyer oğluşun
Ben iyim çok şükür bir sıkıntım yok :)

O zaman sevindim Can'ım senin adına lekelenmeyse mühim değil ama sen yine de dikkat et inşallah oda biter kalmaz benim resmen adet kanı gibi geliyordu ped kullanıyordum Allah'a şükür Allah ikincisini de verdi 7 mayısta gittik iki hafta geç döllenme olmuş dedi yani 6haftalıkmış kalbini duyduk bu defa her şeyi çok iyi istediğim gibi dedi Can'ım içim rahatladı çok şükür iki hafta sonra çağırdı cumartesi gidicez bakalım inşallah güzel haberler alırız yine hafif hafif bulantı başladı öğürme var kokulardan bide karnım taş gibi şiş bakalım daha neler olucak

Bana gore kanama doktora gore lekelenme. Ben de ped kullaniyorum. Ben de senin adina cok sevindim. Her seyin normal gitmesi cok guzel. Benim de sinavim bu demek ki diye dusunuyorum. Adetten kurtuldum derken yine adet gibi devam ediyor hayirlisi olur insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…