Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım benim ya evet koptuk malesef ben napıyım işte bebişi büyütüyorum az kaldı sıcaklar da bastırdı tam anlamıyla yuvarlanıp gidiyorum sen nasılsın neler yapıyosun
Sizin bebek resimdeki gibi döndü mu. Cok heyecanli. O gunleri insallah biz de goruruz. Rabbim kolay dogumlar versin insallah.

140 üstü kızmış galiba yani bende tutmuş oldu ama bu bir söylenti sonuçta :)
İnşallah söyler 2li testte, bende çok merak ediyorum senin bebeğinin cinsiyetini
İlk bebeminkini hatırlamıyorum ama ikincinin dk da 110-120 arası değiliyordu bir de doktorum aynen şöyle söyledi "güneş kremi kullan yüzünde lekeler olabilir" öncekilerde hiç bir doktor bana bunu söylemedi.yüzümde lekede olmadı zaten.kız bebek annelerinde lekelenme olur diye biliyorum  acaba diyorum acaba doktorum bişeyler mi hissetti
Eşime dedim kalp atımı olayından bahsettim dur dur heycanlandırma diyo.şimdi ikili teste gün sayıyo

2 hafta gec dollenme oluyor muymus peki evde test yaptin mi hic negatif falan mi cikiyordu benim 7 gun gecti birgun ve 4 gun gectikten sonra test yaptim negatifti acaba gec dollenme olabilir mi senin yazini okuyunca umutlandim valla yarin doktora gidicem kan falan vercen bakalim insallah hamileyimdir

kızlar nolur bir yardım. 15 nisanda rahim içi temzleme ile kürtaj olmak zorunda kaldım. daha sonra doktor korunma dedi. fakat 1 kez korunmasız ilişki oldu hemen kalktım falan ama olan oldu. öncesinde aylardır denememize ragmen olmadığı için pek umursamadım ve operasyondan 1 ay geçmesine ragmen regl olmayınca test aldım. yaptım banyoda bıraktım çarşıya çıktım döndüğümde 2. çizgi silik olarak vardı. acaba olmuş olabilirmi böyle durumla karşılaşan varmı? 3 saat sonra falan bakabildim nolur tecrübelerinizi yazın bana

Selam kizlar benim bu ayki umutlarım bitti,sanırım adet te erken gelecek ha oldum ha olacam Zaten erken yumurtladigimi dusunuyodum hafta sonuna kalmaz gelir benimkiler:)

Canım noldu istemiyor musun ki gebeliği?? Eğer 2.çizgi varsa bence gebelikte olabilir. Testini atsana veya yarın git kan ver garanti olsun

Masallah kiz :))) hayirlisi olsun insallah kalbine gore verir rabbim

Umutsuzluk dwmeye lim de gerceklerle yüzleşmek diyelim
Valla gümbür gümbür adet gelecekmis gibi hissediyorum

inşallah hislerinde yanılırsın diyeceğim ama insan yanılmıyorda ... bende hamile gibi hissetmedim kırmızı kartı yedim.. aman oldum ona şükür :)) hayırlısı olsun canım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…