- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
Canım benim ya evet koptuk malesef@sezenorhan , @papatya2828 , @hiraminelim , @cnntrm , @okyns-okyns , @whiteandblack34 , @black_hayit , @denizx66 , @kevsernur ,matsiyahoje , @yusufseyma ve daha hatırlayamadığım arkadaşlarım koptuk iyice nasılsınız?
Masallah canim kontrol nezamanO gün kötüydün merak ettim. Sevindim iyi olmana, bak ne güzel kendine uğraşta bulmuşsun :) Cici Cici giyer oğluşun
Ben iyim çok şükür bir sıkıntım yok :)
Masallah canim kontrol nezaman
Sizin bebek resimdeki gibi döndü mu. Cok heyecanli. O gunleri insallah biz de goruruz. Rabbim kolay dogumlar versin insallah.Canım benim ya evet koptuk malesefben napıyım işte bebişi büyütüyorum az kaldı sıcaklar da bastırdı tam anlamıyla yuvarlanıp gidiyorum sen nasılsın neler yapıyosun
İlk bebeminkini hatırlamıyorum ama ikincinin dk da 110-120 arası değiliyordu140 üstü kızmış galiba yani bende tutmuş oldu ama bu bir söylenti sonuçta :)
İnşallah söyler 2li testte, bende çok merak ediyorum senin bebeğinin cinsiyetini
2 hafta gec dollenme oluyor muymus peki evde test yaptin mi hic negatif falan mi cikiyordu benim 7 gun gecti birgun ve 4 gun gectikten sonra test yaptim negatifti acaba gec dollenme olabilir mi senin yazini okuyunca umutlandim valla yarin doktora gidicem kan falan vercen bakalim insallah hamileyimdirO zaman sevindim Can'ım senin adınalekelenmeyse mühim değil ama sen yine de dikkat et inşallah oda biter kalmaz benim resmen adet kanı gibi geliyordu ped kullanıyordum Allah'a şükür Allah ikincisini de verdi 7 mayısta gittik iki hafta geç döllenme olmuş dedi yani 6haftalıkmış kalbini duyduk bu defa her şeyi çok iyi istediğim gibi dedi Can'ım içim rahatladı çok şükür iki hafta sonra çağırdı cumartesi gidicez bakalım inşallah güzel haberler alırız yine hafif hafif bulantı başladı öğürme var kokulardan bide karnım taş gibi şiş bakalım daha neler olucak
Büyük ihtimalle çıkar en azından silik çıkar burda bi çok kişi 3-4 gün kala çizgiyi görüyobenım adetıme 4 gun falan kaldı yapsam cıkarmı idrar testi
Canım noldu istemiyor musun ki gebeliği?? Eğer 2.çizgi varsa bence gebelikte olabilir. Testini atsana veya yarın git kan ver garanti olsunkızlar nolur bir yardım. 15 nisanda rahim içi temzleme ile kürtaj olmak zorunda kaldım. daha sonra doktor korunma dedi. fakat 1 kez korunmasız ilişki oldu hemen kalktım falan ama olan oldu. öncesinde aylardır denememize ragmen olmadığı için pek umursamadım ve operasyondan 1 ay geçmesine ragmen regl olmayınca test aldım. yaptım banyoda bıraktım çarşıya çıktım döndüğümde 2. çizgi silik olarak vardı. acaba olmuş olabilirmi böyle durumla karşılaşan varmı? 3 saat sonra falan bakabildim nolur tecrübelerinizi yazın bana
Selam kizlar benim bu ayki umutlarım bitti,sanırım adet te erken gelecek ha oldum ha olacamZaten erken yumurtladigimi dusunuyodum hafta sonuna kalmaz gelir benimkiler:)
Büyük ihtimalle çıkar en azından silik çıkar burda bi çok kişi 3-4 gün kala çizgiyi görüyo
anaaammm ! sen neden bir anda umutsuzluğa kapıldın ki böyle canım yaa
Hayirli haberler alalim insallah canim ben de daha giremedim :))) 25inde gidicem insallahAy sonunda ayrıntılı ultrasonum var, daha 2 hafta var. Bekliyorum sabırsızlıkla :)
Masallah kiz :))) hayirlisi olsun insallah kalbine gore verir rabbimİlk bebeminkini hatırlamıyorum ama ikincinin dk da 110-120 arası değiliyordubir de doktorum aynen şöyle söyledi "güneş kremi kullan yüzünde lekeler olabilir" öncekilerde hiç bir doktor bana bunu söylemedi.yüzümde lekede olmadı zaten.kız bebek annelerinde lekelenme olur diye biliyorum  acaba diyorum acaba doktorum bişeyler mi hissetti
Eşime dedim kalp atımı olayından bahsettim dur dur heycanlandırma diyo.şimdi ikili teste gün sayıyo
Umutsuzluk dwmeye lim de gerceklerle yüzleşmek diyelim
Valla gümbür gümbür adet gelecekmis gibi hissediyorum
Istiyorum tabi hemde cokk. Ama saskinim bosa umitlenmesemmi diye sordum burda. Hani bi kac saat snra kendlgnden cikiyomu acaba ikinci cizgi diye :)Canım noldu istemiyor musun ki gebeliği?? Eğer 2.çizgi varsa bence gebelikte olabilir. Testini atsana veya yarın git kan ver garanti olsun
Deme deme ,bildiğin adet öncesi zamanlar:)inşallah hislerinde yanılırsın diyeceğim ama insan yanılmıyorda ... bende hamile gibi hissetmedim kırmızı kartı yedim.. aman oldum ona şükür :)) hayırlısı olsun canım ..
Bi k arkadaşda da öyle oldu burda inşallah vardır canımIstiyorum tabi hemde cokk. Ama saskinim bosa umitlenmesemmi diye sordum burda. Hani bi kac saat snra kendlgnden cikiyomu acaba ikinci cizgi diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?