- 10 Mayıs 2014
- 3.082
- 3.141
- 333
- 34
Anca bu kadar belli oluyo burda canmBi k arkadaşda da öyle oldu burda inşallah vardır canımtestini at bakalım
Evet canım aynı o resimdeki gibi duruyor. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Hamilelere de kolay hamilelikler kolay doğumlar olsunSizin bebek resimdeki gibi döndü mu. Cok heyecanli. O gunleri insallah biz de goruruz. Rabbim kolay dogumlar versin insallah.
Aminn canım inşallahMasallah kiz :))) hayirlisi olsun insallah kalbine gore verir rabbim
Burasi serin ya hatta hırka falan aliyoruz üstümüze bende biliyorsun işte ameliyat oldum film icin beklemedeyim bu kizlar dağıldı iyiceCanım benim ya evet koptuk malesefben napıyım işte bebişi büyütüyorum az kaldı sıcaklar da bastırdı tam anlamıyla yuvarlanıp gidiyorum sen nasılsın neler yapıyosun
Canım bildiğin çıkmış hamişsin inşallah hemen git bence kan ver GözünaydınAnca bu kadar belli oluyo burda canm
ama ama kaç saat sonra çıktı bilmiyorum ki işte bundan korkuyorum 3 saat sonra bakabildim yaCanım bildiğin çıkmış hamişsin inşallah hemen git bence kan ver Gözünaydın))))
Bende de öyle oldu sonra dan belirdi çizgi ve hamileyim bence hamilesin sende yarın kar ver :)ama ama kaç saat sonra çıktı bilmiyorum ki işte bundan korkuyorum 3 saat sonra bakabildim yayarın sabah ilk idrarla bir daha yapıcam çıkarsa kana giderim o zaman canım
yaa ne kadar sonra çıkmıştı canım senin? inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağınaBende de öyle oldu sonra dan belirdi çizgi ve hamileyim bence hamilesin sende yarın kar ver :)
Canım hamile olabilirsin. Ben negatifi gördüm testi bi yere sakladım. Ertesi gün atmak için elime aldım pozitifti ve hamileydim. Ben de kürtaj olmuştum önceki ay. Üstüne bi kere adet oldum ve hamile kaldım. Fotoğrafını da gördüm ama çizgi çok gölgede kalmış çizgiyi göremedim yarın tekrar yapacak mısınkızlar yokmu 2-3 saat snra testine bakıp (arada işi olup testi unutup) pozitif görüp gerçekten hamile olan?
Hamile kalan hamile topiklerine gitti canım darısı başına inşallah.Burasi serin ya hatta hırka falan aliyoruz üstümüze bende biliyorsun işte ameliyat oldum film icin beklemedeyim bu kizlar dağıldı iyice
canım sabah ilk idrarla yapıcam heyecandan uyku falan tutmuyo. ay aynı gibiyiz ama ben daha adet olmadım ve tek korunmasız oldu hatta hmen dusa girdim öyle söyliyim o yuzden umut sıfırdı yaniiCanım hamile olabilirsin. Ben negatifi gördüm testi bi yere sakladım. Ertesi gün atmak için elime aldım pozitifti ve hamileydim. Ben de kürtaj olmuştum önceki ay. Üstüne bi kere adet oldum ve hamile kaldım. Fotoğrafını da gördüm ama çizgi çok gölgede kalmış çizgiyi göremedim yarın tekrar yapacak mısın
Evet Can'ım benim önceki gebeliğimde bu şekilde geç döllenmeydi evde testler çok silik çıktı dört gün geçince de kan verdim 19 çıktı bi hafta sonra tekrar yaptırdım 794 olmuş2 hafta gec dollenme oluyor muymus peki evde test yaptin mi hic negatif falan mi cikiyordu benim 7 gun gecti birgun ve 4 gun gectikten sonra test yaptim negatifti acaba gec dollenme olabilir mi senin yazini okuyunca umutlandim valla yarin doktora gidicem kan falan vercen bakalim insallah hamileyimdir
Ben varımkızlar yokmu 2-3 saat snra testine bakıp (arada işi olup testi unutup) pozitif görüp gerçekten hamile olan?
ayy gerçektenmi :) başta negatifmiydi sonradan mı belirdi?Ben varım
Canım testi başta negatif çıkıp sonra silik çizgi çıkan ben de varım. Ama ben henüz sonucu bilmiyorum günüm geçmedi 29ncu gunume girdim,30-35te adet oluyorum. sabah yine idrar testi yapicam bakalım inşallah hayırlı bir sonuç çıkar.ayy gerçektenmi :) başta negatifmiydi sonradan mı belirdi?
ayy bende yarın sabah yapıcam haberleşiriz artık o zaman mutlaka yaz buraya. bu sefer testin başından ayrılmıcam kaç dakikada cıktıysa ikinci çizgi hemen yazıcam :)Canım testi başta negatif çıkıp sonra silik çizgi çıkan ben de varım. Ama ben henüz sonucu bilmiyorum günüm geçmedi 29ncu gunume girdim,30-35te adet oluyorum. sabah yine idrar testi yapicam bakalım inşallah hayırlı bir sonuç çıkar.
Tamam canım haberleselim:))ayy bende yarın sabah yapıcam haberleşiriz artık o zaman mutlaka yaz buraya. bu sefer testin başından ayrılmıcam kaç dakikada cıktıysa ikinci çizgi hemen yazıcam :)
inşallah herşey güzel olur canm hakkımızda hayırlısı :)Tamam canım haberleselim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?