- 2 Mart 2015
- 1.703
- 721
- 63
- 37
Aynen öyle oldu bence geçtiyse kan ver Can'ım var ya da yok kafan rahatlasınayy gerçektenmi :) başta negatifmiydi sonradan mı belirdi?
caniimm en yakin zamanda guzel haberlerini bekliyoruz :)) vala bebisin bugun kontrolu var 2 haftadan sonra cok ozlestik :)) bakalim insallah cinsiyeti netlesir :)) onun disinda istahim cok acildi saat basi birseyler yiyorum :)) tabi dikkat etmeye de calisiyorum henuz 3 kilo aldim simdiye kadar insallah doktorun izin verdigi gibi 12 kiloyla kapatirim :)) daha agirlasmadan eczanemle ilgileniyorum iste baska bir sey yaptigim yok :))sağol canım allah razı olsun burası insanın ailesi gibi oluyo bi süre girmesen bile yinede merak ediyorsun :)) benim iki gündür sağ kasığım sancıyordu hafifledi galiba kas ağrısıydı canım başka bi belirtim olmadı bugüne kadar şimdilik test falan herşey yasak bana beklemedeyimeğer bi farklılık olursa ilk sizle paylaşacağım tabbbkiii sen nasılsın şikayetlerin azaldı mı bebiş napıyo ??
İnşallah hamilesindir. Senin adına sevindim cnm.Günaydin kızlarr cok heyecanliym saat 11 de sonucu ögrencz esimde bende cok heyecanliyz insallah pozitif sonuc alirz batv14 mayisti hala adet olmadm
Canım ben yaptım test böyle çıktı üstteki orginal hali, alttaki fotoğrafın rengiyle oynanmış hali. Adet günüm gelmedi ama benim umutlanmamam gerekiyor galibaayy bende yarın sabah yapıcam haberleşiriz artık o zaman mutlaka yaz buraya. bu sefer testin başından ayrılmıcam kaç dakikada cıktıysa ikinci çizgi hemen yazıcam :)
Canım karbonatlı su ile taharetlen. Önce 1 lt duyu kayıt içine 1 tatlı kaşığı karbonat at ve onu kullan tuvaletteGünaydın arkadaşlar benim bu sefer farklı bir derdim var:) benim dünden beri vajinal bolgemkasiniyor kesin mantar oldum napcam ben bide hamileyimmm hangi ilacı kullansammm acaba of of
Hayirli haberler alalim insallah canim ben de daha giremedim :))) 25inde gidicem insallah
İlk bebeminkini hatırlamıyorum ama ikincinin dk da 110-120 arası değiliyordubir de doktorum aynen şöyle söyledi "güneş kremi kullan yüzünde lekeler olabilir" öncekilerde hiç bir doktor bana bunu söylemedi.yüzümde lekede olmadı zaten.kız bebek annelerinde lekelenme olur diye biliyorum  acaba diyorum acaba doktorum bişeyler mi hissetti
Eşime dedim kalp atımı olayından bahsettim dur dur heycanlandırma diyo.şimdi ikili teste gün sayıyo
Merhaba pazartesi doktora gittim ustrasonla bakti hamile degilim ama kistte yok bana bi dahaki ay adetin ucuncu gunu gelmemi soyledi hormon testi yapilicakmis bu arada 11 gun once adet olmustum yine bugun kagverengi akinti gelmeye basladi sinirlerim bozuluyo acaba mevsimsel olabilir mi yada stresten falan
Oh maşallah sana allah kolaylık versin canım bebiş cinsiyet belli olunca bizede haber ver yorma kendini iş olacağına varır sallacaniimm en yakin zamanda guzel haberlerini bekliyoruz :)) vala bebisin bugun kontrolu var 2 haftadan sonra cok ozlestik :)) bakalim insallah cinsiyeti netlesir :)) onun disinda istahim cok acildi saat basi birseyler yiyorum :)) tabi dikkat etmeye de calisiyorum henuz 3 kilo aldim simdiye kadar insallah doktorun izin verdigi gibi 12 kiloyla kapatirim :)) daha agirlasmadan eczanemle ilgileniyorum iste baska bir sey yaptigim yok :))
Kizlar yattigim yerde tansiyonum dustu. Gozlerim karardi. Aramalari cevapladim ama konusmakta zorlandim. Mutfaga surunerek gitmeyi denedim olmadi geri dondum. Sonra derin nefes alip cesaretimi toplayip mutfaga gittim. Bir kup seker attim agzima. Bol tuzlu bir ayran ictim. Simdi daha iyiyim ama tansiyonumun hala dusuk oldugunu hissediyorum. Ilk kez boyle bir sey yasadim. Kahvaltimi yapip bol peynir de yemistim halbuki.
Kizlar yattigim yerde tansiyonum dustu. Gozlerim karardi. Aramalari cevapladim ama konusmakta zorlandim. Mutfaga surunerek gitmeyi denedim olmadi geri dondum. Sonra derin nefes alip cesaretimi toplayip mutfaga gittim. Bir kup seker attim agzima. Bol tuzlu bir ayran ictim. Simdi daha iyiyim ama tansiyonumun hala dusuk oldugunu hissediyorum. Ilk kez boyle bir sey yasadim. Kahvaltimi yapip bol peynir de yemistim halbuki.
İnsallah canm ya gidelim bakalm negatif mi pozitif miİnşallah hamilesindir. Senin adına sevindim cnm.
kızlar merhaba. .
en son adet tarihim 25 nisan,bu ay yumurtlama testini kullandım ve eşimle ona göre birlikte olduk,bu arada doktorada gittim vajinal ultrasonla muhtemelen çatlama tarihini söyledi,o günleri değerlendirdim. Geç yumurtlama durumum vardı 12 mayıs gibi yumurtlamış oldum.. bu tarihden sonra yaptığım ne idrar nede kan testinde hiç pozitif sonuç alamadımama inanılmaz belirtilerim var.. mesela kasıklarımda ağrı,batma,bel ağrısı,aşırı yorgunluk,uyku hali,sabahları bir mide yanması.. bunlar psikolojik belirtiler mi bilmiyorum ama daha önce hiçbir zaman adet dönemimden önce kasıklarımın ağrıdığını falan hissetmezdim. şimdi muhtemelen 24-25 mayıs gibi adet olmam gerek.. sizce en erken ne zaman öğrenebilirim? geç yumurtlama olduğu için geç mi belli olur?
Lütfen bana yardım edinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?