Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Günaydın arkadaşlar benim bu sefer farklı bir derdim var:) benim dünden beri vajinal bolgemkasiniyor kesin mantar oldum napcam ben bide hamileyimmm hangi ilacı kullansammm acaba of of

Günaydın kızlar biliyorum sabah körü ama çalıştığım için erken kalkiyorum bugun daha erkenci oldum ve bi mutsuz uyandım ben bu ay da regl olursam 14 cu kırmızı kart olacak çünkü kasikta bi sancı başladı yine ve aklımda milyon soru var önce 1 yılda olmaması normal bekle dediler vücut kendini hazirlayacakmis millet 1 2 de hemen hazirlanirken neyse tamam dedim bekledim ama 9 cu aydan sonra alternatif tip mücadelesine girdim olmadı klomen çatlama iğnesi olmadı tedaviyi bıraktım çünkü Dr manyak ti 2 aydır bal çörek otu tarçın ve precesed jel deniyorum bu ay da olmazsa onda da birsey çıkmıyor neymiş psikolojiymiş ya son günlerde sebepsiz kalamayanlar için de kalanlar duydum özel e gitmişler hic duymadigim testler yapmışlar değişik basit sorunlar çıkmış 1 2 tedavi hop hamile kalmışlar bizler de de böyle şeyler olabilir mi acaba bizi boşuna mi oyaladilar diye aklımda deli sorular Son aylarda tüm erken gebelik belirtilerini yaşadım ama sonuç ne yok bir de eşim çok çocuk seviyor bunu bana hissettirmeyeye çalışması her ay beni teselli etme çabası beni daha çok uzuyor onuda bu sterse soktum diye artık kendimi geçtim yani bu ay kendimi gerçekten dinlemiyorum gün takibi bel altına yastık falan hiçbirini yapmadım çünkü yoruldum zaten yorgun bi insanım çalışıyorum eve gel bi dünya iş derken kendimi unutuyorum bir de bende uzun zamandır dış ağrısı vardı sebebi yoktu sözde meğerse içerde iltihap oluşmuş ve artık dışa vurmuş suan antibiyotik tedavisi görüyorum cuma çekim var duydum ko vücutta iltihap varsa gebelik sansi dusukmus bundan sonrası için bi umudum oldu yine ama 2 gündür gün içinde ara ara hafif basdonmelri ve mide bulantısı yaşıyorum bunu da antibiyotik e bağlıyor bakalım hayırlısı bat 26 günde regl oluyorum ona göre 24 Mayıs 30 u doldurmamış için 28 Mayıs işte böyle kızlar dertlescek kimsem yok bende burda sizlere acıyorum içimi çünkü annem yurtdışında ne kız kardeş ne de teyze var insana en yakın olan 3 şey yok bende dost var ama o da biyere kadar çünkü ateş düştüğü yeri yakar neyse kızlar ben yavaş yavaş ise gider inşallah hepimiz tez zamanda sağlıkla önce gebe kalır sonra meleklerimizi kucağımiza alırız inşaallah

caniimm en yakin zamanda guzel haberlerini bekliyoruz :)) vala bebisin bugun kontrolu var 2 haftadan sonra cok ozlestik :)) bakalim insallah cinsiyeti netlesir :)) onun disinda istahim cok acildi saat basi birseyler yiyorum :)) tabi dikkat etmeye de calisiyorum henuz 3 kilo aldim simdiye kadar insallah doktorun izin verdigi gibi 12 kiloyla kapatirim :)) daha agirlasmadan eczanemle ilgileniyorum iste baska bir sey yaptigim yok :))

ayy bende yarın sabah yapıcam haberleşiriz artık o zaman mutlaka yaz buraya. bu sefer testin başından ayrılmıcam kaç dakikada cıktıysa ikinci çizgi hemen yazıcam :)
Canım ben yaptım test böyle çıktı üstteki orginal hali, alttaki fotoğrafın rengiyle oynanmış hali. Adet günüm gelmedi ama benim umutlanmamam gerekiyor galiba Sen naptin?

Eklentiler

• PicsArt_05-18-08.56.33.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 75
Günaydın arkadaşlar benim bu sefer farklı bir derdim var:) benim dünden beri vajinal bolgemkasiniyor kesin mantar oldum napcam ben bide hamileyimmm hangi ilacı kullansammm acaba of of
Canım karbonatlı su ile taharetlen. Önce 1 lt duyu kayıt içine 1 tatlı kaşığı karbonat at ve onu kullan tuvalette

Doktor son gittiğimde benimde güneş kremi kullanmamı istedi, çillenme lekelenme olabilir dedi.
İnşallah gönlüne göre olur yaa adına çok sevinirim.

bende de ayni kahverengi akinti var.. adetime 8 gun kaldi ama 2-3 gundur surekli kahverengi akinti geliyor ne oldugunu bilmiyorum. adetim bittikten birkac gun sonra da gelmisti, korkup doktora gittim birsey yok hersey yolunda olabilir bu tarz seyler dedi. adet gunumu bekliyorum simdi, bakalim olacak miyim olmayacak miyim o da bir muamma, goguslerim inanilmaz sis ve agriyor. bilmiyorum niye boyle oldu halbuki ben hic bu tarz seyler yasamam adetim de inanilmaz duzenlidir ama bu ay hep kahverengi akintiyla gecti resmen. tek tesellim doktora gitmis olmam ve herhangi bir sorun olmadigini soylemesi.

Oh maşallah sana allah kolaylık versin canım bebiş cinsiyet belli olunca bizede haber ver yorma kendini iş olacağına varır salla )

Kizlar yattigim yerde tansiyonum dustu. Gozlerim karardi. Aramalari cevapladim ama konusmakta zorlandim. Mutfaga surunerek gitmeyi denedim olmadi geri dondum. Sonra derin nefes alip cesaretimi toplayip mutfaga gittim. Bir kup seker attim agzima. Bol tuzlu bir ayran ictim. Simdi daha iyiyim ama tansiyonumun hala dusuk oldugunu hissediyorum. Ilk kez boyle bir sey yasadim. Kahvaltimi yapip bol peynir de yemistim halbuki.

1-2 olması doğal canım bendede 1 kere oldu, devam ederse sıklşırsa mutlaka doktoruna söylemelisin.

kızlar merhaba. .
en son adet tarihim 25 nisan,bu ay yumurtlama testini kullandım ve eşimle ona göre birlikte olduk,bu arada doktorada gittim vajinal ultrasonla muhtemelen çatlama tarihini söyledi,o günleri değerlendirdim. Geç yumurtlama durumum vardı 12 mayıs gibi yumurtlamış oldum.. bu tarihden sonra yaptığım ne idrar nede kan testinde hiç pozitif sonuç alamadım ama inanılmaz belirtilerim var.. mesela kasıklarımda ağrı,batma,bel ağrısı,aşırı yorgunluk,uyku hali,sabahları bir mide yanması.. bunlar psikolojik belirtiler mi bilmiyorumama daha önce hiçbir zaman adet dönemimden önce kasıklarımın ağrıdığını falan hissetmezdim. şimdi muhtemelen 24-25 mayıs gibi adet olmam gerek.. sizce en erken ne zaman öğrenebilirim? geç yumurtlama olduğu için geç mi belli olur?
Lütfen bana yardım edinnnnn

Canım geçmiş olsun benim tansiyonum genelde 9-5 çıkıyor ve hamilelikte tansiyon düşüklüğünün çok normal olduğunu söyledi doktorum bende tuzlu ayran ve çubuk krakerle dengelemeye çalışıyorum ama beni de çok rahatsız ediyor...gün içerisinde ayakta dururken sıkıntı yaşıyorum...

kimse beni neden yanıtlamıyooooorrrr

12 mayis yumurtladiysan belli olmaz daha...
10günde rahme düsüyo diye biliyorum ben..
yani en erken 22 mayis... ama dedigim gibi adetinin gecmesini bekle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…