Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Günaydın arkadaşlar benim bu sefer farklı bir derdim var:) benim dünden beri vajinal bolgemkasiniyor kesin mantar oldum napcam ben bide hamileyimmm hangi ilacı kullansammm acaba of of
Canim çişinde hafif yanma varsa ve sanki tuvaletin var gibi hissediyorsan sistit de olmus olabilirsin. 2-3 bardak suyu zorla dik ic. Tuvalete gitmeyi bekle. Tuvalete gittikten sonra birkac kez daha tekrarla bunu. Sistit icin en etkili yontemdir. Hemsire bir arkadasim soylemisti. 2 litreye kadar dene. Ama bir iciste en az 3 bardagi gotur. Insallah ise yarar.

12 mayis yumurtladiysan belli olmaz daha...
10günde rahme düsüyo diye biliyorum ben..
yani en erken 22 mayis... ama dedigim gibi adetinin gecmesini bekle.

ya bu millet biraz abartıyor o zaman çatlamadan 4-5 gün sonra kanda öğrendim diyenler var..
demekki o şekilde çıkması mümkün değil o kadar kasıyorum ki kendimi tüm işim gücüm yarım kaldı

canım sabah ilk idrarla yapıcam heyecandan uyku falan tutmuyo. ay aynı gibiyiz ama ben daha adet olmadım ve tek korunmasız oldu hatta hmen dusa girdim öyle söyliyim o yuzden umut sıfırdı yanii
hiç belli olmaz. ya nisan ya temmuz annelerinde biri vardı takvim yöntemiyle korunuyolarmış yanlış hesap yaptıklarını farketmişler. ilişkiden sonra hemen kalkmış deli gibi yıkamış üstüne de ertesi gün hapı almış. ama hamileydi. bu işler hiç belli olmaz. sen hayırlısını iste allahtan. hayırlısı için dua et en hayırlısı gelecektir.

ya bu millet biraz abartıyor o zaman çatlamadan 4-5 gün sonra kanda öğrendim diyenler var..
demekki o şekilde çıkması mümkün değil o kadar kasıyorum ki kendimi tüm işim gücüm yarım kaldı
bencede abartmislar ve seni yok yere stresse sokmuslar.
ben adet 23 günü kan verdim progeston degeri icin, dok catlama olmusmu diye bakti misal, yumurtlamadan 7 gün sonra bisey diyemem dedi.. olabilirde olmayabilirde dedi.

verdim canım 2,5 ta alıcam sonucu bakalım hayırlısı artık

kızlar merhaba. biz yaklaşık 10 aydır korunmuyoruz daha önce bi defa kimyasal gebelik geçirdim ama adetim gayet düzenli gelirdi. bundan 6 ay önce 1 defa adetim 5 gün geçti ama test yaptım negatif çıktı sonra adet oldum zaten. sonra hep düzenli geldi yine. şimdi adetim geçti 4. gün. 2 gün önce test yaptım negatif çıktı. ama ben testi yapmadan 10 gün önce muayne için doktora gittiğimde alttan muaynede sağlıklı olduğumu ama şuan gebelik olmadığını söyledi tamda yumurtlama dönemimdeydim. acaba gebelik testlerinde 10 günlük gebeliği yanlış gösterme olabilir mi? ara ara sağ kasığımda ağrı oluyo geçiyo göğüslerimde aşırı hassasiyet yok. arada belimden bacağıma vuran bi ağrı ve aşırı akıntım var. doktora gidip ümitlenmekte istemiyorum ama çok merak ediyorum fikirleriniz nedir sizce hamilemiyim?

selam arkadaşlar ben 28 aralık ta kürtaj olmuştum 2,5 aylıktı bebeğim kalp atısı durdu testler sonucunda bende kanda pıhtılaşma çıktı şimdi bir daha gebe kalırsam ki deli gibi istiyorum mart ayında korunmayı bıraktım :) her gün kan sulandırıcı iğne vurulmam gerekecek..
kürtajdan sonra hamile kalan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir mi benim adetime 2 gün var hiç bir belirtim yok sadece 1 haftadır ara ara sol kasıgıma batmalar oluyor ve biraz bel agrım var kendimi umutlandırmak ta istemiyorum.. 2 gebeliklerde belirtiler değişebiliyormuş..benzer şeyler yaşayanlar varmı

tatlım :)) üzme kendini bende evlendiğimden beri deniyorum yaklasık 7 aydır.bir de polikistik overliyim, bu ay bal tarcıb çörek otu yaptım ama yumurtlama günletinde yorgunluktan birliktelik olamadı. Allah yazdıysa hiç bişi yapmasan da olur. Bak mübarek aylardayız ben yalnızca dua ediyorum eh biraz da aletnatıf tup diyelim çünkü dr lerin hormon yüklemesinden sıkıldım. Suan kpss hazırlandığımdan ne spor ne baska aktivite benden sana tavsiye aklından at. Benim bu ay umudun tok. Olmazsa sa canımız sağ olsun ne diyelim gelecek aya eşimi sık boğaz etmeyeceğim adam bunaldı:)) olcağı varsa sa olmuyor osikolojik. Bıl dua ve inanıl . Streten uzak bol bebiili günler diliyorum. Takma kafana her seyde bir hayır vardır

Arkadaşlar size bişey sormak istiyorum yumurtlama dönemimde adet olacakmış gibi kasık Ağrı'sı ve hassaslaşan ayrı Zaman'da büyüyen göğüsler olur mu ağrı olabilir diyor netten baktığım kadarıyla ama göğüslerdeki değişiklikle ilgili bişey bulamadım cevaplarınız için teşekkür ederim

gögüs değil ama kasık ağrısı bendede oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…