- 14 Eylül 2015
- 1.342
- 1.349
- 133
Canim çişinde hafif yanma varsa ve sanki tuvaletin var gibi hissediyorsan sistit de olmus olabilirsin. 2-3 bardak suyu zorla dik ic. Tuvalete gitmeyi bekle. Tuvalete gittikten sonra birkac kez daha tekrarla bunu. Sistit icin en etkili yontemdir. Hemsire bir arkadasim soylemisti. 2 litreye kadar dene. Ama bir iciste en az 3 bardagi gotur. Insallah ise yarar.Günaydın arkadaşlar benim bu sefer farklı bir derdim var:) benim dünden beri vajinal bolgemkasiniyor kesin mantar oldum napcam ben bide hamileyimmm hangi ilacı kullansammm acaba of of
12 mayis yumurtladiysan belli olmaz daha...
10günde rahme düsüyo diye biliyorum ben..
yani en erken 22 mayis... ama dedigim gibi adetinin gecmesini bekle.
hiç belli olmaz. ya nisan ya temmuz annelerinde biri vardı takvim yöntemiyle korunuyolarmış yanlış hesap yaptıklarını farketmişler. ilişkiden sonra hemen kalkmış deli gibi yıkamış üstüne de ertesi gün hapı almış. ama hamileydi. bu işler hiç belli olmaz. sen hayırlısını iste allahtan. hayırlısı için dua et en hayırlısı gelecektir.canım sabah ilk idrarla yapıcam heyecandan uyku falan tutmuyo. ay aynı gibiyiz ama ben daha adet olmadım ve tek korunmasız oldu hatta hmen dusa girdim öyle söyliyim o yuzden umut sıfırdı yanii
bencede abartmislar ve seni yok yere stresse sokmuslar.ya bu millet biraz abartıyor o zaman çatlamadan 4-5 gün sonra kanda öğrendim diyenler var..
demekki o şekilde çıkması mümkün değil o kadar kasıyorum ki kendimi tüm işim gücüm yarım kaldı
verdim canım 2,5 ta alıcam sonucu bakalım hayırlısı artıkEvet Can'ım benim önceki gebeliğimde bu şekilde geç döllenmeydi evde testler çok silik çıktı dört gün geçince de kan verdim 19 çıktı bi hafta sonra tekrar yaptırdım 794 olmuşdoktora gittik kalp atışlarını duyduk çok şükür inşallah kucağımıza aldığımız günleri de götürürüz . Madem o kadar gecikti kan versene hemen çıkar kanda
tatlım :)) üzme kendini bende evlendiğimden beri deniyorum yaklasık 7 aydır.bir de polikistik overliyim, bu ay bal tarcıb çörek otu yaptım ama yumurtlama günletinde yorgunluktan birliktelik olamadı. Allah yazdıysa hiç bişi yapmasan da olur. Bak mübarek aylardayız ben yalnızca dua ediyorum eh biraz da aletnatıf tup diyelim çünkü dr lerin hormon yüklemesinden sıkıldım. Suan kpss hazırlandığımdan ne spor ne baska aktivite benden sana tavsiye aklından at. Benim bu ay umudun tok. Olmazsa sa canımız sağ olsun ne diyelim gelecek aya eşimi sık boğaz etmeyeceğim adam bunaldı:)) olcağı varsa sa olmuyor osikolojik. Bıl dua ve inanıl . Streten uzak bol bebiili günler diliyorum. Takma kafana her seyde bir hayır vardırGünaydın kızlar biliyorum sabah körü ama çalıştığım için erken kalkiyorum bugun daha erkenci oldum ve bi mutsuz uyandım ben bu ay da regl olursam 14 cu kırmızı kart olacak çünkü kasikta bi sancı başladı yine ve aklımda milyon soru var önce 1 yılda olmaması normal bekle dediler vücut kendini hazirlayacakmis millet 1 2 de hemen hazirlanirken neyse tamam dedim bekledim ama 9 cu aydan sonra alternatif tip mücadelesine girdim olmadı klomen çatlama iğnesi olmadı tedaviyi bıraktım çünkü Dr manyak ti 2 aydır bal çörek otu tarçın ve precesed jel deniyorum bu ay da olmazsa onda da birsey çıkmıyor neymiş psikolojiymiş ya son günlerde sebepsiz kalamayanlar için de kalanlar duydum özel e gitmişler hic duymadigim testler yapmışlar değişik basit sorunlar çıkmış 1 2 tedavi hop hamile kalmışlar bizler de de böyle şeyler olabilir mi acaba bizi boşuna mi oyaladilar diye aklımda deli sorular Son aylarda tüm erken gebelik belirtilerini yaşadım ama sonuç ne yok bir de eşim çok çocuk seviyor bunu bana hissettirmeyeye çalışması her ay beni teselli etme çabası beni daha çok uzuyor onuda bu sterse soktum diye artık kendimi geçtim yani bu ay kendimi gerçekten dinlemiyorum gün takibi bel altına yastık falan hiçbirini yapmadım çünkü yoruldum zaten yorgun bi insanım çalışıyorum eve gel bi dünya iş derken kendimi unutuyorum bir de bende uzun zamandır dış ağrısı vardı sebebi yoktu sözde meğerse içerde iltihap oluşmuş ve artık dışa vurmuş suan antibiyotik tedavisi görüyorum cuma çekim var duydum ko vücutta iltihap varsa gebelik sansi dusukmus bundan sonrası için bi umudum oldu yine ama 2 gündür gün içinde ara ara hafif basdonmelri ve mide bulantısı yaşıyorum bunu da antibiyotik e bağlıyor bakalım hayırlısı bat 26 günde regl oluyorum ona göre 24 Mayıs 30 u doldurmamış için 28 Mayıs işte böyle kızlar dertlescek kimsem yok bende burda sizlere acıyorum içimi çünkü annem yurtdışında ne kız kardeş ne de teyze var insana en yakın olan 3 şey yok bende dost var ama o da biyere kadar çünkü ateş düştüğü yeri yakar neyse kızlar ben yavaş yavaş ise gider inşallah hepimiz tez zamanda sağlıkla önce gebe kalır sonra meleklerimizi kucağımiza alırız inşaallah
4 gün gecikme ve hayal kırıklıgı 0.73 ngatif erken mi acaba dahaha
3 mayısta catlatma ignesi oldum canım 5 mayista esimle beraber olduk bilmiyorm kivalla canım eğer yumurtlaman geç olduysa gözükmeyebilir daha,
13 gün geçmiş aradan belki daha gözükmeyebilir.3 mayısta catlatma ignesi oldum canım 5 mayista esimle beraber olduk bilmiyorm ki
Kızlar test sonucum 0.73 negatif dedi doktor
Bende öyle düsünüyorm canım ben kesin olurm adet esim cok üzüldü yacanım olsa kanda çıkardı diye biliyorum. benim de çıkmadı gecikmenin 5. günü adet oldum.. hayırlısı olsun diyorum
Keske dedigin gibi olsa canm13 gün geçmiş aradan belki daha gözükmeyebilir.
adetin üzerinden 10 gün geçmesini bekle
gögüs değil ama kasık ağrısı bendede olduArkadaşlar size bişey sormak istiyorum yumurtlama dönemimde adet olacakmış gibi kasık Ağrı'sı ve hassaslaşan ayrı Zaman'da büyüyen göğüsler olur mu ağrı olabilir diyor netten baktığım kadarıyla ama göğüslerdeki değişiklikle ilgili bişey bulamadım cevaplarınız için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?