canım 3 mayısta catlatma ıgnesı olduysan. daha adet zamanın gelmemıskı. ben catlatma ıgnesının 16. gunu adet olmustum 2 kez.3 mayısta catlatma ignesi oldum canım 5 mayista esimle beraber olduk bilmiyorm ki
İlk defa oldum canm igne olunca öyle.gec mi oluyor adetcanım 3 mayısta catlatma ıgnesı olduysan. daha adet zamanın gelmemıskı. ben catlatma ıgnesının 16. gunu adet olmustum 2 kez.
testınde uzgunum ama negatıf. bence olsaydı cıkardı.
enteresan arkadaşım yagögüs değil ama kasık ağrısı bendede oldu
4 gün gecikme ve hayal kırıklıgı 0.73 ngatif erken mi acaba dahaha
Evet canım bu ay da olmadı rabbim ne zaman nasip ederse ne zaman ol derse demek daha vaktimiz vargecen ay bende de aynı sey oldu ne olursa olsun kanda cıkıyor..
gecen ay bende de aynı sey oldu ne olursa olsun kanda cıkıyor..
Bende öyle olmuştum ama benim iki hafta önce başlamıştı belirtiler malesef düştü meleğim hayırlısı inşallaharkadaşlar adete 2 gün var sol kasıkta ara ara bayma ve hafif bel agrısı dısında bi belirtim yokgecen ayda 4 gün geçikti ama negatifti benzer seyler yaşayıp hamile kalan varmıııı
kaçıncı gun ıgne oldun ? ben 12. gun olmustum bıde 10. gun olmustum.İlk defa oldum canm igne olunca öyle.gec mi oluyor adet
Evet canim bende hesapladm simdi degilkaçıncı gun ıgne oldun ? ben 12. gun olmustum bıde 10. gun olmustum.
ama ıgneden sonra zaten 36 saat gecınce catladıgını dusunursek, yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunuyor ortalama.
normal yanı zamanı gec degılkı ?
Bende öyle olmuştum ama benim iki hafta önce başlamıştı belirtiler malesef düştü meleğim hayırlısı inşallah
canm benmkide düne göre çok çok çok silik çıktı yok gbi. şimdi başka test aldım onu ypıcam canım bende yok. senin adet günün gelmemiş daha bekle 2 gün falan geçsin öyle yap canım. hayırlı haberlerini bekliyorum mutlakaCanım ben yaptım test böyle çıktı üstteki orginal hali, alttaki fotoğrafın rengiyle oynanmış hali. Adet günüm gelmedi ama benim umutlanmamam gerekiyor galibaSen naptin?
Sağol Can'ım sanada geçmiş olsun ilk düşükte yapmıyorlarmış bende 1 adet dönemi geçirdim şimdi yani bu ay 10 günüm var bekliyorum gelsin diye tekrar meleğim o yüzden aklımda çözümsüz sorular Rabbim hayırlısını versin cümlemize inşallahcanım cok gecmiş olsun..seni çok iyi anlıyorum benimde 2,5 aylık bebegimin kalbi durmuştu kaybettimneden oldugu konusunda aratırma yatırlarmı ? mesela bende kanda pıhtılaşma cıktı Umarım yeniden hamile kalırız..
Sağol Can'ım sanada geçmiş olsun ilk düşükte yapmıyorlarmış bende 1 adet dönemi geçirdim şimdi yani bu ay 10 günüm var bekliyorum gelsin diye tekrar meleğim o yüzden aklımda çözümsüz sorular Rabbim hayırlısını versin cümlemize inşallah
Âmin Can'ım inşallah herşey yine Rabbimden o yüzden isyan etmeye Hakkı'm yok ama korkularım tabiki var Rabbim yaşatmasın kimseye o duyguyubenimde ilk gebeliktikalp atısı durunca dr şüphelenmişti ki ni tekimde cıktı Allah baska acı keder göstermesin..
haklısın canm ama bu sabahki çok çok silikti düne göre o kadar zor gördümki yani bence yok o yuzden bekleme kararı aldım. canım günümü bilmiyorum malesef gecen ay 15 nisanda rahim içi temzleme yapıldı ilk adet 45 güne kadar uzayabildiği için tam bilemiyorum batı :)Aynen öyle oldu bence geçtiyse kan ver Can'ım var ya da yok kafan rahatlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?