Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

arkadaşlar merhaba ;

hayırlı gunler incir kürü nü deneyen varmı yumurtlamaya destekmış faydalıymış diye duydum bir de bal polen arı sütü karışımı aldım dün eşimde bende kullanalım dedım bır arkadaşım önermişti kendısı bır bucuk ay ıcınde hamıle kaldı canlar belkı bızede faydası olur başta dua sonrası rabbımın bıleceğı iş bız elımızden gelenı yapalım bende bu ay hasta olucak gıbıyım bu ayda tutmadı herhalde hayırlısı bakalım adet gununu beklemeye devam ...

arkadaşlar adete 2 gün var sol kasıkta ara ara bayma ve hafif bel agrısı dısında bi belirtim yok gecen ayda 4 gün geçikti ama negatifti benzer seyler yaşayıp hamile kalan varmıııı

arkadaşlar adete 2 gün var sol kasıkta ara ara bayma ve hafif bel agrısı dısında bi belirtim yok gecen ayda 4 gün geçikti ama negatifti benzer seyler yaşayıp hamile kalan varmıııı
Bende öyle olmuştum ama benim iki hafta önce başlamıştı belirtiler malesef düştü meleğim hayırlısı inşallah

Bende öyle olmuştum ama benim iki hafta önce başlamıştı belirtiler malesef düştü meleğim hayırlısı inşallah

canım cok gecmiş olsun..seni çok iyi anlıyorum benimde 2,5 aylık bebegimin kalbi durmuştu kaybettim neden oldugu konusunda aratırma yaptılarmı ? mesela bende kanda pıhtılaşma cıktı Umarım yeniden hamile kalırız..

Kizlar merhaba bi sorum olucakti 1 aylik hamileyim ve bebegin kesesini gorduk fakat doktor bebek cok asagida dusuk riski var dedi progestan verdi onu kullaniyorum fakat dun idrarimla beraber hafif kanamam oldu sizce yerlesme kanamasi mi ? Daha da gelmedi bide vajinamda akinti nedeniyle cok yanma ve tahris oluyo krem kullanmaya korkuyorum bunun icin ne yapmaliyim

Canım ben yaptım test böyle çıktı üstteki orginal hali, alttaki fotoğrafın rengiyle oynanmış hali. Adet günüm gelmedi ama benim umutlanmamam gerekiyor galiba Sen naptin?
canm benmkide düne göre çok çok çok silik çıktı yok gbi. şimdi başka test aldım onu ypıcam canım bende yok. senin adet günün gelmemiş daha bekle 2 gün falan geçsin öyle yap canım. hayırlı haberlerini bekliyorum mutlaka

Sağol Can'ım sanada geçmiş olsun ilk düşükte yapmıyorlarmış bende 1 adet dönemi geçirdim şimdi yani bu ay 10 günüm var bekliyorum gelsin diye tekrar meleğim o yüzden aklımda çözümsüz sorular Rabbim hayırlısını versin cümlemize inşallah

benimde ilk gebelikti kalp atısı durunca dr şüphelenmişti ki ni tekimde cıktı Allah baska acı keder göstermesin..

benimde ilk gebelikti kalp atısı durunca dr şüphelenmişti ki ni tekimde cıktı Allah baska acı keder göstermesin..
Âmin Can'ım inşallah herşey yine Rabbimden o yüzden isyan etmeye Hakkı'm yok ama korkularım tabiki var Rabbim yaşatmasın kimseye o duyguyu

Aynen öyle oldu bence geçtiyse kan ver Can'ım var ya da yok kafan rahatlasın
haklısın canm ama bu sabahki çok çok silikti düne göre o kadar zor gördümki yani bence yok o yuzden bekleme kararı aldım. canım günümü bilmiyorum malesef gecen ay 15 nisanda rahim içi temzleme yapıldı ilk adet 45 güne kadar uzayabildiği için tam bilemiyorum batı :)

Beta hcg 25-30-40-50 den yukarı değildir değişiyor bulunduğun yere göre fiyatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…