Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Silik de olsa çizgi varsa bebek olma ihtimali çok yüksek. Sen kendine dikkat et yine de ilaç falan alma. Benim doktor kürtajı adet say dedi. Sonraki adet de kendi döngüme göre oldu. Sen 15 nisanda adet olmuş olsan ne zaman tekrar adet olacaktın

canım ben pkos olduğumdan düzensiz ama ilaç kullanmaya başladığımdan beri 30 gün oluyo bu hesaba göre 3 gün geciyo canm ama normal zamanda 35i bulurdu

canım ben pkos olduğumdan düzensiz ama ilaç kullanmaya başladığımdan beri 30 gün oluyo bu hesaba göre 3 gün geciyo canm ama normal zamanda 35i bulurdu
Senin iş baya karışıkmış ya. İstersen biraz koyulaşana kadar birer gün arayla idrar testine devam et , istersen kan tahlili yaptır. Hamile olduğunu düşünüyorum ben

Senin iş baya karışıkmış ya. İstersen biraz koyulaşana kadar birer gün arayla idrar testine devam et , istersen kan tahlili yaptır. Hamile olduğunu düşünüyorum ben
ay canm olursa çok şaşırırım yani korunuyoduk sadece 1 kere kaçak oldu :) bendede umut sıfır yani ama sen hamişsin inşallah senın hislerin doğrudur inşallah sende sağlıkla alırsın kucagına bebeğini

Beta hcg 25-30-40-50 den yukarı değildir değişiyor bulunduğun yere göre fiyatlar
canım hastaneye göre değişir benden 240 lira istediler normalde hep gittiğim hastanede muayene girişi yapmak zrunda bazı hastaneler bende organ nakilden giriş yaptırıp 98 liraya vermişti. sen telefonda yada gittiğinde bir sor

Özelde kan testini nekadara yapiyolar bilgisi olan varmi kizlar
Ben 20 liraya yaptim ama is cikis saati oldugu icin mecburen ozele gittim. Mesai saatleri icinde devlete git. Ben sadece gebelik testi yaptirmak istiyorum muayene olmayacagim de hemen aliyorlar iceri. Sabah erken verirsen ogleden sonra sonucu bile verirler. Ben defalarca yaptim devlette. Hic para harcamaya gerek yok.

Canım sabahki testin şimdiki hali

Eklentiler

• 20160518_123538-1.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 63
valla canım ilk attıklarında görememiştim ama bunda çizgiyi gördüm. insallah vardır ya. bata kaç gün var?
Canım 29ncu gunumdeyim pko var genelde 30-35 nadiren 40'ları bulan bi adet düzenim var

bu arada birde farklı marka dene istersen bakalım ondada aynı şey olucakmı?
Canım şimdi eski yaptiklarimi da gondericem toplu olarak tek fotoğrafta bi bakar mısın

Kızlar üstteki ilk iki test laboquick, alttaki iki test certain. Farklı günlerde ilk idrarla yaptığım testler. Fotoğrafta tam net çıkmadı ama ben aslında 4ünde de silik çizgi görüyorum fakat en alttaki bugün yaptığım en belirgin olanı aralarında. Tabi hepsinin üzerinden saatler geçti. Yani sizce de gittikçe bi koyulasma var mı hamile olabilir miyim ya. Sat 20 nisan. Genelde 30-35 arası döngüm, nadiren 40
sweetwitch01 . papatyaozu ve diğer arkadaşlar

Eklentiler

• 20160518_124730-1.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 65
  • 20160518_130334-1.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 63
Dun gece acile gittim yapmadilar randevuyla kadin doguma gelin dediler randevuda bir hafta sonraya var anca bende o yuzden dedim ozele gidip yaptiriyim bir an once

canm burda pek belli olmuyorlar ama hani tek tek attıkların vardı ya onları karşılaştırırsak son testin daha koyu.

canm burda pek belli olmuyorlar ama hani tek tek attıkların vardı ya onları karşılaştırırsak son testin daha koyu.
Aynen canım tek tek cektigimde daha belirgin bugünkü testin tek halini de ekledim üstteki mesaja. Bide bakalım senin de bugünkü testin durdukca silik çizgi verecek mi merak ediyorum

Aynen canım tek tek cektigimde daha belirgin bugünkü testin tek halini de ekledim üstteki mesaja. Bide bakalım senin de bugünkü testin durdukca silik çizgi verecek mi merak ediyorum
bende kaldırdım canım bakalım akşama doğru bakıcam ama bende umut yok ya deneme yapmış olsaydık şuan heyecandan oturamazdım ama malum bu ay sanmıyorum. inşallah senden bekliyorum çok tatlı haberler :)

kızlar sonucum çıkmış hastanenin sitesinden baktım 0,100 zaten hamile gibi hissetmiyordum bir umut bekliyordum gebe olsaydım mucize olurdu zaten... gidip muayene olcam birde neden 7 gündür adet olmuyorum baksınlar

bende kaldırdım canım bakalım akşama doğru bakıcam ama bende umut yok ya deneme yapmış olsaydık şuan heyecandan oturamazdım ama malum bu ay sanmıyorum. inşallah senden bekliyorum çok tatlı haberler :)
Canım inşallah hayırlısıyla o tatlı haberi bi duyayim var yaa:))

kızlar sonucum çıkmış hastanenin sitesinden baktım 0,100 zaten hamile gibi hissetmiyordum bir umut bekliyordum gebe olsaydım mucize olurdu zaten... gidip muayene olcam birde neden 7 gündür adet olmuyorum baksınlar
Canım hayırlısı olsun en azından artık öğrendin ve kafan rahat. Bende hayırlısıyla bi ogrenseydim var mı yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…