- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
Silik de olsa çizgi varsa bebek olma ihtimali çok yüksek. Sen kendine dikkat et yine de ilaç falan alma. Benim doktor kürtajı adet say dedi. Sonraki adet de kendi döngüme göre oldu. Sen 15 nisanda adet olmuş olsan ne zaman tekrar adet olacaktınhaklısın canm ama bu sabahki çok çok silikti düne göre o kadar zor gördümki yani bence yok o yuzden bekleme kararı aldım. canım günümü bilmiyorum malesef gecen ay 15 nisanda rahim içi temzleme yapıldı ilk adet 45 güne kadar uzayabildiği için tam bilemiyorum batı :)
canım ben pkos olduğumdan düzensiz ama ilaç kullanmaya başladığımdan beri 30 gün oluyo bu hesaba göre 3 gün geciyo canm ama normal zamanda 35i bulurduSilik de olsa çizgi varsa bebek olma ihtimali çok yüksek. Sen kendine dikkat et yine de ilaç falan alma. Benim doktor kürtajı adet say dedi. Sonraki adet de kendi döngüme göre oldu. Sen 15 nisanda adet olmuş olsan ne zaman tekrar adet olacaktın
Senin iş baya karışıkmış ya. İstersen biraz koyulaşana kadar birer gün arayla idrar testine devam et , istersen kan tahlili yaptır. Hamile olduğunu düşünüyorum bencanım ben pkos olduğumdan düzensiz ama ilaç kullanmaya başladığımdan beri 30 gün oluyo bu hesaba göre 3 gün geciyo canm ama normal zamanda 35i bulurdu
ay canm olursa çok şaşırırım yani korunuyoduk sadece 1 kere kaçak oldu :) bendede umut sıfır yani ama sen hamişsin inşallah senın hislerin doğrudurSenin iş baya karışıkmış ya. İstersen biraz koyulaşana kadar birer gün arayla idrar testine devam et , istersen kan tahlili yaptır. Hamile olduğunu düşünüyorum ben
canım hastaneye göre değişir benden 240 lira istediler normalde hep gittiğim hastanede muayene girişi yapmak zrunda bazı hastaneler bende organ nakilden giriş yaptırıp 98 liraya vermişti. sen telefonda yada gittiğinde bir sorBeta hcg 25-30-40-50 den yukarı değildir değişiyor bulunduğun yere göre fiyatlar
Ben 20 liraya yaptim ama is cikis saati oldugu icin mecburen ozele gittim. Mesai saatleri icinde devlete git. Ben sadece gebelik testi yaptirmak istiyorum muayene olmayacagim de hemen aliyorlar iceri. Sabah erken verirsen ogleden sonra sonucu bile verirler. Ben defalarca yaptim devlette. Hic para harcamaya gerek yok.Özelde kan testini nekadara yapiyolar bilgisi olan varmi kizlar
Canım sabahki testin şimdiki halicanm benmkide düne göre çok çok çok silik çıktı yok gbi. şimdi başka test aldım onu ypıcam canım bende yok. senin adet günün gelmemiş daha bekle 2 gün falan geçsin öyle yap canım. hayırlı haberlerini bekliyorum mutlaka
valla canım ilk attıklarında görememiştim ama bunda çizgiyi gördüm. insallah vardır ya. bata kaç gün var?Canım sabahki testin şimdiki hali
bu arada birde farklı marka dene istersen bakalım ondada aynı şey olucakmı?Canım sabahki testin şimdiki hali
Canım 29ncu gunumdeyim pko var genelde 30-35 nadiren 40'ları bulan bi adet düzenim varvalla canım ilk attıklarında görememiştim ama bunda çizgiyi gördüm. insallah vardır ya. bata kaç gün var?
Canım şimdi eski yaptiklarimi da gondericem toplu olarak tek fotoğrafta bi bakar mısınbu arada birde farklı marka dene istersen bakalım ondada aynı şey olucakmı?
işte canm bendede pkos var benmde sıkıntım bu döngüm belli değilllCanım 29ncu gunumdeyim pko var genelde 30-35 nadiren 40'ları bulan bi adet düzenim var
Canım şimdi eski yaptiklarimi da gondericem toplu olarak tek fotoğrafta bi bakar mısın
Dun gece acile gittim yapmadilar randevuyla kadin doguma gelin dediler randevuda bir hafta sonraya var anca bende o yuzden dedim ozele gidip yaptiriyim bir an onceBen 20 liraya yaptim ama is cikis saati oldugu icin mecburen ozele gittim. Mesai saatleri icinde devlete git. Ben sadece gebelik testi yaptirmak istiyorum muayene olmayacagim de hemen aliyorlar iceri. Sabah erken verirsen ogleden sonra sonucu bile verirler. Ben defalarca yaptim devlette. Hic para harcamaya gerek yok.
canm burda pek belli olmuyorlar ama hani tek tek attıkların vardı ya onları karşılaştırırsak son testin daha koyu.Kızlar üstteki ilk iki test laboquick, alttaki iki test certain. Farklı günlerde ilk idrarla yaptığım testler. Fotoğrafta tam net çıkmadı ama ben aslında 4ünde de silik çizgi görüyorum fakat en alttaki bugün yaptığım en belirgin olanı aralarında. Yani sizce de gittikçe bi koyulasma var mı hamile olabilir miyim ya. Sat 20 nisan. Genelde 30-35 arası döngüm, nadiren 40
sweetwitch01 . papatyaozu ve diğer arkadaşlar
Aynen canım tek tek cektigimde daha belirgin bugünkü testin tek halini de ekledim üstteki mesaja. Bide bakalım senin de bugünkü testin durdukca silik çizgi verecek mi merak ediyorumcanm burda pek belli olmuyorlar ama hani tek tek attıkların vardı ya onları karşılaştırırsak son testin daha koyu.
bende kaldırdım canım bakalım akşama doğru bakıcam ama bende umut yok ya deneme yapmış olsaydık şuan heyecandan oturamazdım ama malum bu ay sanmıyorum. inşallah senden bekliyorum çok tatlı haberler :)Aynen canım tek tek cektigimde daha belirgin bugünkü testin tek halini de ekledim üstteki mesaja. Bide bakalım senin de bugünkü testin durdukca silik çizgi verecek mi merak ediyorum
Canım inşallah hayırlısıyla o tatlı haberi bi duyayim var yaa:))bende kaldırdım canım bakalım akşama doğru bakıcam ama bende umut yok ya deneme yapmış olsaydık şuan heyecandan oturamazdım ama malum bu ay sanmıyorum. inşallah senden bekliyorum çok tatlı haberler :)
Canım hayırlısı olsun en azından artık öğrendin ve kafan rahat. Bende hayırlısıyla bi ogrenseydim var mı yok mukızlar sonucum çıkmış hastanenin sitesinden baktım 0,100zaten hamile gibi hissetmiyordum bir umut bekliyordum gebe olsaydım mucize olurdu zaten... gidip muayene olcam birde neden 7 gündür adet olmuyorum baksınlar
ayy valla çok heycanlandım ama sen kendine dikkat et bu aralar tedbiri elden bırakmaCanım inşallah hayırlısıyla o tatlı haberi bi duyayim var yaa:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?