- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
Kızlar üstteki ilk iki test laboquick, alttaki iki test certain. Farklı günlerde ilk idrarla yaptığım testler. Fotoğrafta tam net çıkmadı ama ben aslında 4ünde de silik çizgi görüyorum fakat en alttaki bugün yaptığım en belirgin olanı aralarında. Tabi hepsinin üzerinden saatler geçti. Yani sizce de gittikçe bi koyulasma var mı hamile olabilir miyim ya. Sat 20 nisan. Genelde 30-35 arası döngüm, nadiren 40
@sweetwitch01.papatyaozu ve diğer arkadaşlar
Canım bence silik çizgi var git mutlaka kan ver
Hafi inşallah Can'ımverdim canım 2,5 ta alıcam sonucu bakalım hayırlısı artık
canım kan ver bence.. geç döllenme olabilir
mantar falan olmasın canım.. kaşıntı mantarla alakalı... adeti o da geciktirir.. bence gecikmeden git doktora sen..
0,100 çıktı canım sonucumHafi inşallah Can'ım
Ayy inşallah canım ya Allahım bizim de yüzümüzü güldürsün inşallah hayırlısıyla:)ayy valla çok heycanlandım ama sen kendine dikkat et bu aralar tedbiri elden bırakma
Ay canım inşallah ya:) böyle bir şeyi duymaya ne kadar ihtiyacım olduğunu anlıyorum inan ki. Çizgi hemen anında belirip de beni sevindirmiyor, birkaç saat sonra beliriyor işteCanım bence hamilesin, hepsinde de 2. çizgi belli gibi.
evet ama regl olmadan daha rahatlıyamıcam başka bir şey çıkmaz inşallah bakalım muayeneye gidicem baksın adam akıllıCanım hayırlısı olsun en azından artık öğrendin ve kafan rahat. Bende hayırlısıyla bi ogrenseydim var mı yok mu
Rahmi temizleme ne oluyo canımhaklısın canm ama bu sabahki çok çok silikti düne göre o kadar zor gördümki yani bence yok o yuzden bekleme kararı aldım. canım günümü bilmiyorum malesef gecen ay 15 nisanda rahim içi temzleme yapıldı ilk adet 45 güne kadar uzayabildiği için tam bilemiyorum batı :)
Hadi ya olsun üzülmek yok şimdi kırmızıları bekleyip önüne bakma Zaman'ı0,100 çıktı canım sonucum
canım hamileydim ama bebek gelişmiyordu hcg değerlerim çok yavaş ilerliyordu probe küretaj ile alındı rahim içi komple temizlendi yani doktorum bu şekilde adlandırdığı için öyle söyledimRahmi temizleme ne oluyo canım
Ayy inşallah canım ya Allahım bizim de yüzümüzü güldürsün inşallah hayırlısıyla:)
Ay canım inşallah ya:) böyle bir şeyi duymaya ne kadar ihtiyacım olduğunu anlıyorum inan ki. Çizgi hemen anında belirip de beni sevindirmiyor, birkaç saat sonra beliriyor işte
Diğer aylarda saatler sonra silik de olsa çıkmazdı canım bu sefer çıkıyor o yüzden umutlandim biraz. Ama bi yanım hep temkinli. İnşallah sonucu paylasicam bakalımBirkaç saat sonra oluyorsa geçersiz olabilir.
İnşallah hamilesindir canım.
Anladım Can'ım bak içinde temizlenmiş daha çabuk tutar inşallahcanım hamileydim ama bebek gelişmiyordu hcg değerlerim çok yavaş ilerliyordu probe küretaj ile alındı rahim içi komple temizlendi yani doktorum bu şekilde adlandırdığı için öyle söyledim
Ben hep randevusuz yaptirdim.Dun gece acile gittim yapmadilar randevuyla kadin doguma gelin dediler randevuda bir hafta sonraya var anca bende o yuzden dedim ozele gidip yaptiriyim bir an once
İnşallah canım hakkımda hayırlısı olsunDoktor son gittiğimde benimde güneş kremi kullanmamı istedi, çillenme lekelenme olabilir dedi.
İnşallah gönlüne göre olur yaa adına çok sevinirim.
10-11 gün sonrayumurtlamadan ne kadar süre sonra kan tahlilinde görebiliriz... birde bu sorum varrr...
işte bu ay korunun dedisonrasına bakalım dedi. bizimde bir kere kaçak oldu :)Anladım Can'ım bak içinde temizlenmiş daha çabuk tutar inşallah
10-11 gün sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?