Canım olsun canın sağolsun en iyisi biraz akışına bırakmak olur hayırlısı ileVerdim sonuç yine 0.100 çıktı. Zaten ertesi gün de regl oldum. Of çok sıkıldım valla artık her ay her ay. Sanırım yavaş yavaş vazgeçmeye başlıyorum
Evet 23 Mayıs kanda belli olur ancak geç döllenme ise belli olmayada bilir.23 mayıs sabahı evde test yapsan ilk olarak daha iyi oluren sağdaki testi 12 mayısta yaptım. en koyu çift çizgiye ulaştığım gün o gündü. sanırım o gün yumurtladım,o akşam birlikte olduk zaten. bu durumda muhtemel bir gebeliği kanda görebilmem için 22-23 mayısı bekleceğim değil mi?
Dayanılmayacak kadar bir ağrıysa tabiki doktora git canım.Selam kızlar bugün inanılmaz derecede kasığım ve belim ağrıyo neden olabilir acaba dr.a gitmelimiyim sizce
O kadar değil ama biraz bekliyim geçmezse giderim kuzumDayanılmayacak kadar bir ağrıysa tabiki doktora git canım.
Ben 10. Gün evde yaptığım testte hayalet çizgi gördüm. 11.gün biraz daha netleşti hemen kan verdim.kanda da çıktınormal standart idrar testi dimi.. onlar geç belli ediyor sanki.. neyse aynı gün hem sabah idrar hem gün içinde kan testine baktırırım. umarım tutmuştur..
Kız bu kadar acele neden ediyosun ve birazda aklından çıkarmaya çalış bu kadar takma bak yumurtlamayı değerlendirmilsin sonuçta bu stres yaparsan olmaz kuzumnormal standart idrar testi dimi.. onlar geç belli ediyor sanki.. neyse aynı gün hem sabah idrar hem gün içinde kan testine baktırırım. umarım tutmuştur..
Öyle yap canım.ağrıyla birlikte kanama olursa tehlikeli.. Kendimin deneyimlediği bir şey var.ağrıya ishal eşlik ederse ozamanda hemen doktora git.ikinci hamileliğimde 28. Haftada miğde kasık ve bel ağrım oldu ishalde vardı.bir gittim.nst de sancı çıktı.erken doğum sancısı hemen yatış verip serum ilaç dırdurdularO kadar değil ama biraz bekliyim geçmezse giderim kuzum
Takılma buna ya benimde 11 cm 120 gr ama bu takviimde farklı:)Bu gebelik takvimi bebeme 11-14 m diyor ama pazartesi 2 cm diherkese uymuyor sanırım bu takvim
Adet gecikmesinden 10 gun sonra mı cıktı canımBen 10. Gün evde yaptığım testte hayalet çizgi gördüm. 11.gün biraz daha netleşti hemen kan verdim.kanda da çıktı
yaaa çok merak ediyorummmmm o yüzdenKız bu kadar acele neden ediyosun ve birazda aklından çıkarmaya çalış bu kadar takma bak yumurtlamayı değerlendirmilsin sonuçta bu stres yaparsan olmaz kuzum
Ayy allah korusun şükür isal yok hatta kan ilaçlatından dolayı tam tersi bi durum var belkide genişlemeye çalışıyodur :)Öyle yap canım.ağrıyla birlikte kanama olursa tehlikeli.. Kendimin deneyimlediği bir şey var.ağrıya ishal eşlik ederse ozamanda hemen doktora git.ikinci hamileliğimde 28. Haftada miğde kasık ve bel ağrım oldu ishalde vardı.bir gittim.nst de sancı çıktı.erken doğum sancısı hemen yatış verip serum ilaç dırdurdular
Bilirim beklemeyi sabırsızlığı tam 1 sene 3 ay sonra hamile kaldım bende olmadı hiç ne zaman aklımdan çıkarmayı tam olmasada başarabildim o zaman hamileymişimyaaa çok merak ediyorummmmm o yüzdenbiliyorum ama elimde değil işte
Muhtemelen öyledir canımAyy allah korusun şükür isal yok hatta kan ilaçlatından dolayı tam tersi bi durum var belkide genişlemeye çalışıyodur :)
Yumurtlamadan sonra canımAdet gecikmesinden 10 gun sonra mı cıktı canım
Anladım canım rabbim bebegini sana bagıslasınYumurtlamadan sonra canım
Benim sonucm 0.73 cıktı hala bir umut var snki :) :)Yumurtlamadan sonra canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?