Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canim ben du. Kan verdim beta sonucu 56.81 cikti doktor 2 3 gun sonra gel ddi ama benim daha adetime 3 gun vardi yaptgm zmn testleri yarin adet gunum ama yukselirmi bilmyrm senin bir bilgin varmi acaba yukselirmi

Eğer sağlıklı bir embriyo ise zaten 56.81 değeri katlayarak artacaktır. Biraz sabretmen lazım, erken öğrenmişsin sanırım baya.. Benim ilk öğrendiğimde 50 idi sonra 80 e kadar yükseliğ düşüşe geçmişti. İnşallah seninki sağlıklı gider, değerlerin düşerse de hiç üzülme (ben çok etkilenmiştim kendimden biliyorum) kanaman olursa zaten sağlıklı bir gelişim olmadığını gösterir ve vücut onu atmaya çalışıyordur. Herşeyde vardır bir hikmet.. Ama İnşallah güzel haberler alırız senden, haber et bizede

Ben 3 mayısta catlatma ignesi oldm 5 maysta esimle beraber oldk acaba gec döllenmemi olmustur
Canım geç döllenme yumurtlama günü ile ilgili bi durum mesela ben adetimin 13. Günü yumurtlarım hep yani siklusun ortasında ama bazıları 28 günlük siklusun 18 veya 19. Gününde yumurtlar ona geç döllenme denir. Sen bana adetin kaç günde bir olur, en son adet tarihini ve yumurtlama günlerini söyle ben sana tahminde bulunayım

10 mayis 21 gunde bir adet oluyorum...
5.gunden sonra basliyorum canim gecen ayda en fazla bu kadar koyulasmisti bu ayda bu kadar acaba ben su icme olayindan olabilirmi diyorum siz nasil kullaniyorsunuz ben sabah 10 gibi yapiyorum ama en fazla 1 saat su icmemis oluyorum ben mi beceremiyorum acaba

ben şöyle kullanıyorum,sabah uyanıyorum ilk idrarımı yapıyorum saat 8 gibi,sonra saat 9 da işe geldiğimde ki o 1 saatlik arada hiç bişey yiyip içmemiş oluyorum,saat 9 da yumurtlama testini yapıyorum,cok sıvı almaman gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…