- 25 Ağustos 2015
- 1.467
- 992
- 323
- 31
Hadi bakalım ama beslenmene dikkat et kürtaj dan sonra için yara Zaten Bebek varsa tutunabilsin Can'ımişte bu ay korunun dedisonrasına bakalım dedi. bizimde bir kere kaçak oldu :)
Ben 10. Gün evde yaptığım testte hayalet çizgi gördüm. 11.gün biraz daha netleşti hemen kan verdim.kanda da çıktı
En az 1. Hafta tabi geç döllenme olmadıysa.yumurtlamadan ne kadar süre sonra kan tahlilinde görebiliriz... birde bu sorum varrr...
Ben 3 mayısta catlatma ignesi oldm 5 maysta esimle beraber oldk acaba gec döllenmemi olmusturEn az 1. Hafta tabi geç döllenme olmadıysa.
Yumurtlamadan sonra kaçıncı gündesinBenim sonucm 0.73 cıktı hala bir umut var snki :) :)
Evet var canım hamile kalmadan önceki ay yapmıştım ovu testi ama tutmadı.hamile kaldığım ay hiç birşey yapmadım.yaa acaba yumurtlama testinde denk getirip hamile kalınamama ihtimali varmıdır....
3 mayısta catlatma ignesi oldm canm 5 maysta esimle beraber oldkYumurtlamadan sonra kaçıncı gündesin
Canim ben du. Kan verdim beta sonucu 56.81 cikti doktor 2 3 gun sonra gel ddi ama benim daha adetime 3 gun vardi yaptgm zmn testleri yarin adet gunum ama yukselirmi bilmyrm senin bir bilgin varmi acaba yukselirmi
ayyy gerçekten mi o zaman benimde tutumama ihtimali var...Evet var canım hamile kalmadan önceki ay yapmıştım ovu testi ama tutmadı.hamile kaldığım ay hiç birşey yapmadım.
Canım geç döllenme yumurtlama günü ile ilgili bi durum mesela ben adetimin 13. Günü yumurtlarım hep yani siklusun ortasında ama bazıları 28 günlük siklusun 18 veya 19. Gününde yumurtlar ona geç döllenme denir. Sen bana adetin kaç günde bir olur, en son adet tarihini ve yumurtlama günlerini söyle ben sana tahminde bulunayımBen 3 mayısta catlatma ignesi oldm 5 maysta esimle beraber oldk acaba gec döllenmemi olmustur
inşallah canm sağolasınHadi bakalım ama beslenmene dikkat et kürtaj dan sonra için yara Zaten Bebek varsa tutunabilsin Can'ım
testi görsem daha net konuşurum canım ama, belki bu ay yumurtlamamışsındırKizlar yumurtlama testim bundan koyu olmuyor sizce neden..ama foto gonderemiyorum
ne zaman en son adet tarihinEki Görüntüle 1834587 kizlar ovulasyon testi bundan koyu olmuyor sizce neden
Canim gecen ayda boyleydi kan tahlillerinde yumurtlamissin dedi doktor ama bu ay gitmedim doktoratesti görsem daha net konuşurum canım ama, belki bu ay yumurtlamamışsındır
10 mayis 21 gunde bir adet oluyorum...ne zaman en son adet tarihin
10 mayis 21 gunde bir adet oluyorum...
5.gunden sonra basliyorum canim gecen ayda en fazla bu kadar koyulasmisti bu ayda bu kadar acaba ben su icme olayindan olabilirmi diyorum siz nasil kullaniyorsunuz ben sabah 10 gibi yapiyorum ama en fazla 1 saat su icmemis oluyorum ben mi beceremiyorum acaba10 mayis 21 gunde bir adet oluyorum...
5.gunden sonra basliyorum canim gecen ayda en fazla bu kadar koyulasmisti bu ayda bu kadar acaba ben su icme olayindan olabilirmi diyorum siz nasil kullaniyorsunuz ben sabah 10 gibi yapiyorum ama en fazla 1 saat su icmemis oluyorum ben mi beceremiyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?