Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Himmm ben sabah kalktigim gibi su icen tiplerdenim yari sabah dikkat edip icmicem bakalim nasil olcak bide alerji ilaci iciyorum etkilermi acaba

bende kaldırdım canım bakalım akşama doğru bakıcam ama bende umut yok ya deneme yapmış olsaydık şuan heyecandan oturamazdım ama malum bu ay sanmıyorum. inşallah senden bekliyorum çok tatlı haberler :)
Canım ne yaptın baktın mi testine dünkü gibi sonradan silik çizgi çıktı mı yine

Canım ovulasyon testinin ilk idrarla yapılması uygun değil özellikle saat 11 den önce yapmayın diyor ben sana söyleyim bak. Saat 11 den sonra kendine bi saat belirle mesela 1 gibi sıvı almayı kes meyve suyu normal su bişey içme 3 saat boyunca ve sıkışık idrarla yap eğer güvenemiyorsan birde akşam 5-6 gibi yap aynı işlemi. Ama sabah ilk idrarla yapılmaz bu seni yanıltır

Hmm ben bi tek laboquick ve certain kullandım canım. Seninki de bunlardansa acaba bekledikce hepsinde sonradan silik bi çizgi çıkıyor mu diye düşündüm de
canm ben daha önce 25 li bir paket almıştım ne kadar beklerse beklesin ikinci çizgi çıkmazdı şimdi ilk adetten sonra ondan alıcam yine yanıltmıyor en azından hemde baya uygundu 25 tanesini 18 liraya falan almıştım. yani sonradan çıkan hayalet çizgiyle onda hiç karşılaşmadım :)

inşallah canım. gelişmelerde etiketle beni mutlaka

Canim cevap icin sagol adet malesef 1 gun suruyor doktorlar tum tahlillerimi yapti hgs haric ben 2 kayip yasadim malesef 9 haftalik kalp atislari olmadigi icin kurtaj digeri dis gebelik ve sag tupum alindi 34 yasindayim dis gebelik ameliyatindan beri 1 gun oluyorum 21 gunde bir oluyor doktorlar tup bebek diyor ama ben eylule kadar beklemek istiyorum onun icin olmazsa tup bebek yapicaz artik....

25 günde bir oluyorum en son adet tarihim 20 nisan yumurtlama gunumu bilemiyorm ki adetim.bittikten sonra esimle gün asıri ilski oluyor :) :) dikkat etmedm yumurtlama gunume

Canım o bekledikce silik çizgi çıkmayan yaniltmayan marka hangisiydi:)

Çok geçmiş olsun canım ama yumurtan olduğu sürece her zaman umut vardır. Bence doktorlara kulak ver canım ve tüp bebeği daha önce dene biyolojik saat hepinizin aleyhine işliyor. Son karar yinede senin tabiki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…