Himmm ben sabah kalktigim gibi su icen tiplerdenim yari sabah dikkat edip icmicem bakalim nasil olcak bide alerji ilaci iciyorum etkilermi acababen şöyle kullanıyorum,sabah uyanıyorum ilk idrarımı yapıyorum saat 8 gibi,sonra saat 9 da işe geldiğimde ki o 1 saatlik arada hiç bişey yiyip içmemiş oluyorum,saat 9 da yumurtlama testini yapıyorum,cok sıvı almaman gerek
ya cok etkiliceni sanmıyorum cünkü bende sistit olmuştum o hafta,bende ilaç içtim ama bişi olmadıHimmm ben sabah kalktigim gibi su icen tiplerdenim yari sabah dikkat edip icmicem bakalim nasil olcak bide alerji ilaci iciyorum etkilermi acaba
Tamam canim cok sagol cevap verdigin icin allahrazi olsunya cok etkiliceni sanmıyorum cünkü bende sistit olmuştum o hafta,bende ilaç içtim ama bişi olmadı
Daha yumurtlama olmamış canım normalde yumurtlama olsa t çizgisi c den bile koyu oluyo dur varsa ben yükkeyim bak biEki Görüntüle 1834587 kizlar ovulasyon testi bundan koyu olmuyor sizce neden
Daha yumurtlama olmamış canım normalde yumurtlama olsa t çizgisi c den bile koyu oluyo dur varsa ben yükkeyim bak bi
Hımm adetin kaç gün sürüyo10 mayis 21 gunde bir adet oluyorum...
Canım ne yaptın baktın mi testine dünkü gibi sonradan silik çizgi çıktı mı yinebende kaldırdım canım bakalım akşama doğru bakıcam ama bende umut yok ya deneme yapmış olsaydık şuan heyecandan oturamazdım ama malum bu ay sanmıyorum. inşallah senden bekliyorum çok tatlı haberler :)
canm farklı marka aldım ya bgn ondada çok hafif bulanık bir çizgi var cok zor da olsa gördüm :)Canım ne yaptın baktın mi testine dünkü gibi sonradan silik çizgi çıktı mı yine
Canım ovulasyon testinin ilk idrarla yapılması uygun değil özellikle saat 11 den önce yapmayın diyor ben sana söyleyim bak. Saat 11 den sonra kendine bi saat belirle mesela 1 gibi sıvı almayı kes meyve suyu normal su bişey içme 3 saat boyunca ve sıkışık idrarla yap eğer güvenemiyorsan birde akşam 5-6 gibi yap aynı işlemi. Ama sabah ilk idrarla yapılmaz bu seni yanıltır5.gunden sonra basliyorum canim gecen ayda en fazla bu kadar koyulasmisti bu ayda bu kadar acaba ben su icme olayindan olabilirmi diyorum siz nasil kullaniyorsunuz ben sabah 10 gibi yapiyorum ama en fazla 1 saat su icmemis oluyorum ben mi beceremiyorum acaba
Fotoğrafını gondersene canım:)canm farklı marka aldım ya bgn ondada çok hafif bulanık bir çizgi var cok zor da olsa gördüm :)
canm deniyorum ama çektikçe hiçbelli olmuyor kiFotoğrafını gondersene canım:)
Doğru canım biliyorum normalde daha çok görünüyor. Senin gebelik testin hangi marka?canm deniyorum ama çektikçe hiçbelli olmuyor ki
canm dünkü freely bugun ki FG diy bir marka canımDoğru canım biliyorum normalde daha çok görünüyor. Senin gebelik testin hangi marka?
Hmm ben bi tek laboquick ve certain kullandım canım. Seninki de bunlardansa acaba bekledikce hepsinde sonradan silik bi çizgi çıkıyor mu diye düşündüm decanm dünkü freely bugun ki FG diy bir marka canım
canm ben daha önce 25 li bir paket almıştım ne kadar beklerse beklesin ikinci çizgi çıkmazdı şimdi ilk adetten sonra ondan alıcam yine yanıltmıyor en azından hemde baya uygundu 25 tanesini 18 liraya falan almıştım. yani sonradan çıkan hayalet çizgiyle onda hiç karşılaşmadım :)Hmm ben bi tek laboquick ve certain kullandım canım. Seninki de bunlardansa acaba bekledikce hepsinde sonradan silik bi çizgi çıkıyor mu diye düşündüm de
inşallah canım. gelişmelerde etiketle beni mutlakaay canm olursa çok şaşırırım yani korunuyoduk sadece 1 kere kaçak oldu :) bendede umut sıfır yani ama sen hamişsin inşallah senın hislerin doğrudurinşallah sende sağlıkla alırsın kucagına bebeğini
Canim cevap icin sagol adet malesef 1 gun suruyor doktorlar tum tahlillerimi yapti hgs haric ben 2 kayip yasadim malesef 9 haftalik kalp atislari olmadigi icin kurtaj digeri dis gebelik ve sag tupum alindi 34 yasindayim dis gebelik ameliyatindan beri 1 gun oluyorum 21 gunde bir oluyor doktorlar tup bebek diyor ama ben eylule kadar beklemek istiyorum onun icin olmazsa tup bebek yapicaz artik....Canım ovulasyon testinin ilk idrarla yapılması uygun değil özellikle saat 11 den önce yapmayın diyor ben sana söyleyim bak. Saat 11 den sonra kendine bi saat belirle mesela 1 gibi sıvı almayı kes meyve suyu normal su bişey içme 3 saat boyunca ve sıkışık idrarla yap eğer güvenemiyorsan birde akşam 5-6 gibi yap aynı işlemi. Ama sabah ilk idrarla yapılmaz bu seni yanıltır
25 günde bir oluyorum en son adet tarihim 20 nisan yumurtlama gunumu bilemiyorm ki adetim.bittikten sonra esimle gün asıri ilski oluyor :) :) dikkat etmedm yumurtlama gunumeCanım geç döllenme yumurtlama günü ile ilgili bi durum mesela ben adetimin 13. Günü yumurtlarım hep yani siklusun ortasında ama bazıları 28 günlük siklusun 18 veya 19. Gününde yumurtlar ona geç döllenme denir. Sen bana adetin kaç günde bir olur, en son adet tarihini ve yumurtlama günlerini söyle ben sana tahminde bulunayım
Canım o bekledikce silik çizgi çıkmayan yaniltmayan marka hangisiydi:)canm ben daha önce 25 li bir paket almıştım ne kadar beklerse beklesin ikinci çizgi çıkmazdı şimdi ilk adetten sonra ondan alıcam yine yanıltmıyor en azından hemde baya uygundu 25 tanesini 18 liraya falan almıştım. yani sonradan çıkan hayalet çizgiyle onda hiç karşılaşmadım :)
Çok geçmiş olsun canım ama yumurtan olduğu sürece her zaman umut vardır. Bence doktorlara kulak ver canım ve tüp bebeği daha önce dene biyolojik saat hepinizin aleyhine işliyor. Son karar yinede senin tabiki :)Canim cevap icin sagol adet malesef 1 gun suruyor doktorlar tum tahlillerimi yapti hgs haric ben 2 kayip yasadim malesef 9 haftalik kalp atislari olmadigi icin kurtaj digeri dis gebelik ve sag tupum alindi 34 yasindayim dis gebelik ameliyatindan beri 1 gun oluyorum 21 gunde bir oluyor doktorlar tup bebek diyor ama ben eylule kadar beklemek istiyorum onun icin olmazsa tup bebek yapicaz artik....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?