- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
Senin yumurtlama 29-30 Nisan gibi olmuş bence gün aşırı ilişki varsa zaten yakalamışsındır25 günde bir oluyorum en son adet tarihim 20 nisan yumurtlama gunumu bilemiyorm ki adetim.bittikten sonra esimle gün asıri ilski oluyor :) :) dikkat etmedm yumurtlama gunume
tamamdır canım etiketlerim :)inşallah canım. gelişmelerde etiketle beni mutlaka
canm biomic kullanmıştım yani evde bol bol olduğu için yapıp yapıp dolaba atıyodum ama hiç ikinci çizgi görmedim inşallah alırsan senide doğru yönlendirir :)Canım o bekledikce silik çizgi çıkmayan yaniltmayan marka hangisiydi:)
Sağol kuzum haklısın herkeste haklı ama sende biliyorsun takmamak mümkün değil ama bu ay gerçekten Relax takıldım hayırlısı ben sabahları hep hüzünlü uyanirim onun da etkisi vartatlım :)) üzme kendini bende evlendiğimden beri deniyorum yaklasık 7 aydır.bir de polikistik overliyim, bu ay bal tarcıb çörek otu yaptım ama yumurtlama günletinde yorgunluktan birliktelik olamadı. Allah yazdıysa hiç bişi yapmasan da olur. Bak mübarek aylardayız ben yalnızca dua ediyorum eh biraz da aletnatıf tup diyelim çünkü dr lerin hormon yüklemesinden sıkıldım. Suan kpss hazırlandığımdan ne spor ne baska aktivite benden sana tavsiye aklından at. Benim bu ay umudun tok. Olmazsa sa canımız sağ olsun ne diyelim gelecek aya eşimi sık boğaz etmeyeceğim adam bunaldı:)) olcağı varsa sa olmuyor osikolojik. Bıl dua ve inanıl . Streten uzak bol bebiili günler diliyorum. Takma kafana her seyde bir hayır vardır
Bakalım adet olmayı bekliyorum olmazsam evde test yaparm bir kere dahaSenin yumurtlama 29-30 Nisan gibi olmuş bence gün aşırı ilişki varsa zaten yakalamışsındıro zaman seninki geç yumurtlama olsa bile 5-6 Mayıs gibi olsun diyelim yani yumurtlamanın üstünden 12 gün geçmiş idrarda sa kandada varsa büyük ihtimalle çıkar canım
Canım şimdi bende peçeteye pembemsi bi akıntı geldi adet mi başlayacak acaba bilemedimcanm biomic kullanmıştım yani evde bol bol olduğu için yapıp yapıp dolaba atıyodum ama hiç ikinci çizgi görmedim inşallah alırsan senide doğru yönlendirir :)
Evet canım hayırlısı olsun inşallah bebişin seninledirBakalım adet olmayı bekliyorum olmazsam evde test yaparm bir kere daha
hadi ya ara kanamadır belki canım çok telaş yapma. gerçi yok sa da bir an önce olman daha iyi aslında. ama sonuç ne olursa olsun sakın üzülme tamammı sen yinede kendine dikkat etCanım şimdi bende peçeteye pembemsi bi akıntı geldi adet mi başlayacak acaba bilemedim
İnsallah insallah umudumuzu kaybetmiyoruz :)Evet canım hayırlısı olsun inşallah bebişin seninledir
Sagol canim dr yumurta ve yumurtlama var diyor bakalim asiri dercede bahar elarjim oluyor o zorluyor beni bakalim olmadi temmuz agustos hafifliyo alerjim ozaman baslarim istanbulda nereyi tabsiye edersiniz tup bebek icin kizlarÇok geçmiş olsun canım ama yumurtan olduğu sürece her zaman umut vardır. Bence doktorlara kulak ver canım ve tüp bebeği daha önce dene biyolojik saat hepinizin aleyhine işliyor. Son karar yinede senin tabiki :)
Hayırlısı canım bakalım devamı gelecek mihadi ya ara kanamadır belki canım çok telaş yapma. gerçi yok sa da bir an önce olman daha iyi aslında. ama sonuç ne olursa olsun sakın üzülme tamammı sen yinede kendine dikkat et
tamam canm haber ver bana mutlakaHayırlısı canım bakalım devamı gelecek mi
Kan sonucu 0.100 çıktı canım
0,100 çıktı canım sonucum
Pazar gününe kadar adet olmazsan test yap canım.varsa çıkacaktır3 mayısta catlatma ignesi oldm canm 5 maysta esimle beraber oldk
olur olur dert etme sen :) bak buradaki herkes bir şekilde hamile kaldı inş bizde yazacağız buraya haftalarımızı :)) ekleyeceğiz gebelik testlerimizi boşver. :)Sağol kuzum haklısın herkeste haklı ama sende biliyorsun takmamak mümkün değil ama bu ay gerçekten Relax takıldım hayırlısı ben sabahları hep hüzünlü uyanirim onun da etkisi var
Bende öyle düsünüyorm canım ben kesin olurm adet esim cok üzüldü ya
Ovu gününü yakalamakla kesin tutacak diye birşey yok canım.kaliteli yumurta kaliteli sperm buluşmasıda gerek.bu her ay mümkün olmayabilir.kesin diye kendini kaptırma.rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah.belki de tutar allah bilirayyy gerçekten mi o zaman benimde tutumama ihtimali var...
İnsallah hamileyimdir hala umutlanıyorum :)Pazar gününe kadar adet olmazsan test yap canım.varsa çıkacaktır
İnsallah vaktimiz zamanımız varhayırlısı olsun canım yaaa.. üzülmesin eşin.. inşallah olur hazirana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?