Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Iyi akşamlar kizlar
Nolur birileri olsun ve bana bişey desin.
Dün gece çok güzel bi rüya gördüm, Ikiz ogullarim olmuskundakta sariliymis ismini duru koymus um birinin.Rüya bu ya kiz ismi Sonra birini aldım Emzirdim, gerçek gibi gogsumun ucu ıslak islakti
Neyse sabah oğlumun okul kaydı falan işlerim vardı onları hallettik.Bi tane gebelik testi aldım sabah yapacaktim, şeytan durttu az önce yaptım şimdi resmini atıcam bi bakin bi golge var gibi,Amma markası bebetime Çok fazla yanlış sonuç çıkarmış yanıldım mi bilemedim bi el atın nolur

Eklentiler

• 20160518_202813.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 115
Bi bakin nolur gerçekte resimden biraz daha belirgin,eşime soyleyemedim çünkü bunun yanılma olduğunu düşündüm, hala da öyle düşünüyorum. Yarın ilk idrarla yap falan demeyin testim yok.Eşime de diyemedim boşa umut gibi düşündüm sweetwitch01 bak bi bişeyler yap :)Boşa umutlanma de

Evet gôrdüm insallah hamilesindir

Şimdi baktım biraz daha belli uçuk pembe gibi olmuş iki resim daha ekliyim flash li ve flashsiz cekim

Eklentiler

• 20160518_205553.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 82
Evet gôrdüm insallah hamilesindir

Sağol canım inşallah diyelim,Peki ben niye böyle inancsizim hissizim. Test bebetime olunca kalakaldim eşime bile diyemedim boşa umutlaniyorum gibi bi duygu var sanki bu yanlış ben buna sevinir sem ,hayal kırıklığı yaşayacak gibiyim.Çok garip bi his

Ben bugun yasadım hayal kırıklıgı canım 4 gün gecikmem var kullandigm.ilaclardan sanirm diye dsunuyrm

Baya belli canm bence bir test daha aldir esine sabah ilk idrarla yap

Diyemedim ki eşime Bu test yanlis boşuna heyecan yapıp üzülürüz diye korktum.silik te olsa bu çizgiyi görüp böyle düşünmek ne kotu .Bebetime diye bi aratinca tonla insan bu test te yanlış pozitif görmüş bu da onlardan biri sanıyorum. Allak bullak kafam.Hayal kırıklığı olumsuz sonuçtan daha kötü diye düşünüyorum. Aptal kafam test yapmaya Tövbe li ydim, geçen aydan .Bari test aldın bebetime alma,bari aldın 2 tane al. Ağlamak istiyorum

Sakin ol canım.acele etme bekle biraz daha

Ben bugun yasadım hayal kırıklıgı canım 4 gün gecikmem var kullandigm.ilaclardan sanirm diye dsunuyrm

Allah sonunu güzel etsin ben oglumdan önce bi düşük yaptım. Oğluma ondan 7 ay sonra hamile kaldım. Hergunum her ayim o hayal kirikligiyla geçti, Allah sağ salim nasip etti bin sukur.o günleri düşününce içim acır hala
Allah önce hiç olmayanlara nasip etsin sonra bizim gibi 2.bekleyenlere nasip etsin saglicakla insallah,
Sonra olunca insan diyo niye üzüldüm yıprandım o zaman vakti saati varmış diye
Allah çok bekletmeden sağlıcakla nasip etsin canım insallah

Aminn aminn insallah bizlere cok dua edin

Vallahi canım gölge var gibi hadi Gözünaydın canım hemen kan ver bence birde kısaca afete kaç gün var ve belirtilerin neler söyler misin

Vallahi canım gölge var gibi hadi Gözünaydın canım hemen kan ver bence birde kısaca afete kaç gün var ve belirtilerin neler söyler misin

Hiç bir belirti yok göğüs ağrısı var o da her adetten once olur,hafta sonu cam sildim hamlamisim bi tık fazla sanki ama kesinlikle belirti sayılmaz bence

Son adet 24 nisan her ay 27_28 günde olurdu geçen ay gecikme yaşadım 31 günde oldum.
Hafta sonu gelir adet diye tahmin ediyorum 3_4 gun var diyelim.
Resimde az belli oluyo gerçekte baya baya silik çizgi ama test bebetime olunca inanamıyorum, öyle şok falan değil bildiğin bu yanlış test gebelik yok diye düşünüyorum
Hayırlısı artik kimselere diyemedim mecbur cuma sabahını bekleyecegim

Noldu canım geçmiş olsun kap atışında mi sıkıntı var,Allah hayırlısı ni versin
Kanamam vardi devlet hastanesine gidiyordum. Kanamayi cok dikkate almiyorlardi. Bebek de normal seyrinde buyuyordu. Bugun dayanamayip ozel hastaneye gittim direk kurtaj dedi kadin. Bebegin kalp atisi duyulamadi. 7+4 te. Progestan kullaniyorum kanamam devam ediyor. Kasik ve bel agrim var. Bu sekilde. Simdi universite hastanesine tahlil verdim. Sonuclari alip muayene olcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…