Ben gördüm inşallah hamilesindirBir de bu azcık parlamis ama bi bakin nolur
Kanamam vardi devlet hastanesine gidiyordum. Kanamayi cok dikkate almiyorlardi. Bebek de normal seyrinde buyuyordu. Bugun dayanamayip ozel hastaneye gittim direk kurtaj dedi kadin. Bebegin kalp atisi duyulamadi. 7+4 te. Progestan kullaniyorum kanamam devam ediyor. Kasik ve bel agrim var. Bu sekilde. Simdi universite hastanesine tahlil verdim. Sonuclari alip muayene olcam.
Rabbim hayırlısını versin insallah :),Daha çok gencsin
Ben 25 te evlendim
28 de hamile kaldım, şimdi haziran da 34 olucam .Hiç umutsuz olma Yasin çok uygun çift çift gelsin insallah
Yok yada öyle zor olur tek tek ama pes peşe gelsin insallah
Iyi akşamlar kizlar
Nolur birileri olsun ve bana bişey desin.
Dün gece çok güzel bi rüya gördüm, Ikiz ogullarim olmuskundakta sariliymis ismini duru koymus um birinin.Rüya bu ya kiz ismi Sonra birini aldım Emzirdim, gerçek gibi gogsumun ucu ıslak islakti
Neyse sabah oğlumun okul kaydı falan işlerim vardı onları hallettik.Bi tane gebelik testi aldım sabah yapacaktim, şeytan durttu az önce yaptım şimdi resmini atıcam bi bakin bi golge var gibi,Amma markası bebetimeÇok fazla yanlış sonuç çıkarmış yanıldım mi bilemedim bi el atın nolur
Bir de bu azcık parlamis ama bi bakin nolur
Bir de bu azcık parlamis ama bi bakin nolur
Sak'ın üzülme Can'ım bak benim iki hafta kalbi durmuş olarak kalmış içimde aynı senin gibi kanamam vardı daha dursa beni zehirlermiş sende gereken neyse yaptırmalısın Allah gene verir bu sağlıklı değildir Can'ım vücut ondan atmaya çalışmıştır bana öyle dedilerKanamam vardi devlet hastanesine gidiyordum. Kanamayi cok dikkate almiyorlardi. Bebek de normal seyrinde buyuyordu. Bugun dayanamayip ozel hastaneye gittim direk kurtaj dedi kadin. Bebegin kalp atisi duyulamadi. 7+4 te. Progestan kullaniyorum kanamam devam ediyor. Kasik ve bel agrim var. Bu sekilde. Simdi universite hastanesine tahlil verdim. Sonuclari alip muayene olcam.
Canım ben hamileliğimi bebetime ile öğrendim yanlış sonuç vermiyorAnaPatron de bu konuda beni destekleyecektir
Hayırlısı canım ya
Bebetime dan ziyade ben bi yanlislik olduğunu düşünüp sonuca inanmıyorum.
Insan umutlanmaz mi?umutlanmayi rum, hissetmiyorum
Yine de hayırlısı
Allah her isteyene nasip etsin sağlıcakla insallah
Sen yine evlat sahibisin benim inanmak için böyle bi dalım bile yoktu hayali bile garip geliyordu ama oldu oluyormuş benimde USG ye kadar inanmadım
Benimki bos gebelikmis. Bebek yokmus icinde. Yarin kurtaj olcam.Sak'ın üzülme Can'ım bak benim iki hafta kalbi durmuş olarak kalmış içimde aynı senin gibi kanamam vardı daha dursa beni zehirlermiş sende gereken neyse yaptırmalısın Allah gene verir bu sağlıklı değildir Can'ım vücut ondan atmaya çalışmıştır bana öyle dediler
Belki de bugunkunde sikinti vardi. Gunu gecsin tekrar yaparsiniz. Insallah gelir bebis.Günaydın kizlar
Bir gününden önce test yapma macerası daha burda sına erdi
Eşime dün akşamki testten bahsetmeden,
Sabah işe giderken bi test al dedim heryerim agriyo eğer bişey yoksa kas gevşetici içerim diye
Aslında çok agrimiyo ama dünkunden bahsedip boşa umutlansin istemedim.
Iyi ki de öyle oldu eşim sabah ise gidince bi yaptım ki tek cizgi
HaklıymışIm testte bi sıkıntı varmış ve yanlış pozitif vermiş dün
Bugün sabah ilk idrarla koca bi negatif
Resmini koyup tatil uykuma devam edicem ben ettim siz etmeyin gününden önce test yapmayin
Belki de bugunkunde sikinti vardi. Gunu gecsin tekrar yaparsiniz. Insallah gelir bebis.
Tesekkurler. Benimki bos gebelikmis. Bebek yok yani icinde. Kese buyuyor ama ici bos. Kalp atisi hic duyulmadi o yuzden. Kalp atisini durdu sandigim zaman cok aglamistim cok uzulmustum. Simdi sadece bosu bosuna heveslenmis oldugum icin uzuluyorum. Ama kurtajdan sonra hamile kalma olasiligi fazlaymis sanirim. Allaha cok sukur dis gebelik gibi riskli bir sey degil. Beterin beteri var. Her seye sukretmek lazim.Sanmam canım bugün sabah idrarıyla çıkması lazımdı olsaydı,
Sana da çok geçmiş olsun ben de yaşadım durumu hem de kalp atışını duydukları sonra,
Tekrar olur sağlıcakla bi bebeğin
Kendini çok üzme ki hemen toparlanabil
sweetwitch01 buna gerek kalmadan görüyorum ama neden inanmıyorum?
Sen flash li cektigimi kontrast lamissin rica etsem diğer fotoları da dener misin?
Aslında ben buna gerek kalmadan görüyorum ama niye inanmıyorum,
Bebetime çok yanlış pozitif sonuç vermiş ondan sanırım
Dün de dedim ya ben hissetmiyorum hic
Çok hissizim, saf gibiyim
Keşke yapmasaydim da bekleseydim
Günaydın kizlar
Bir gününden önce test yapma macerası daha burda sına erdi
Eşime dün akşamki testten bahsetmeden,
Sabah işe giderken bi test al dedim heryerim agriyo eğer bişey yoksa kas gevşetici içerim diye
Aslında çok agrimiyo ama dünkunden bahsedip boşa umutlansin istemedim.
Iyi ki de öyle oldu eşim sabah ise gidince bi yaptım ki tek cizgi
HaklıymışIm testte bi sıkıntı varmış ve yanlış pozitif vermiş dün
Bugün sabah ilk idrarla koca bi negatif
Resmini koyup tatil uykuma devam edicem ben ettim siz etmeyin gününden önce test yapmayin
Tesekkurler. Benimki bos gebelikmis. Bebek yok yani icinde. Kese buyuyor ama ici bos. Kalp atisi hic duyulmadi o yuzden. Kalp atisini durdu sandigim zaman cok aglamistim cok uzulmustum. Simdi sadece bosu bosuna heveslenmis oldugum icin uzuluyorum. Ama kurtajdan sonra hamile kalma olasiligi fazlaymis sanirim. Allaha cok sukur dis gebelik gibi riskli bir sey degil. Beterin beteri var. Her seye sukretmek lazim.
Bakalim bugun 19 mayis nerde kurtaj yaptircam bilmiyorum. Sular da akmiyor dus da alamiyorum. Boyle aksilikler yasiyorum iste
Hemen başka markayla yapmalısın canım.Iyi akşamlar kizlar
Nolur birileri olsun ve bana bişey desin.
Dün gece çok güzel bi rüya gördüm, Ikiz ogullarim olmuskundakta sariliymis ismini duru koymus um birinin.Rüya bu ya kiz ismi Sonra birini aldım Emzirdim, gerçek gibi gogsumun ucu ıslak islakti
Neyse sabah oğlumun okul kaydı falan işlerim vardı onları hallettik.Bi tane gebelik testi aldım sabah yapacaktim, şeytan durttu az önce yaptım şimdi resmini atıcam bi bakin bi golge var gibi,Amma markası bebetimeÇok fazla yanlış sonuç çıkarmış yanıldım mi bilemedim bi el atın nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?