Lütfen başka markayla gün içinde sıvı tüketmeden 3 saat bekleyip test yaparmısın.Sanmam canım bugün sabah idrarıyla çıkması lazımdı olsaydı,
Sana da çok geçmiş olsun ben de yaşadım durumu hem de kalp atışını duydukları sonra,
Tekrar olur sağlıcakla bi bebeğin
Kendini çok üzme ki hemen toparlanabil
papatyaozu sweetwitch01 . Kızlar adet oldum. Gün gelmeden önce test yapmamak gerekiyor cidden ve de bekledikten sonra çıkan silik çizgi hiçbir anlam ifade etmiyor.
Aynen öyle canım hayırlısı inşallah her şeyin bi zamanı var bize de sabırla beklemek düşüyor.hayırlısı olsun canım.. bende aynı şeyi düşünüyorum... bundan sonra günüm geçer kan testine giderim.. uğraşmam gerek yok... takıntı kuruntu yapmaktan başka bir işe yaramadığı gibi kendimize zarar veriyoruz.. evet ben aman aman takmıyorum ama şimdii hiiiç umrumda değil belirtiymiş bilmem neymiş... öyle yani
Can'ım inşallah Hakkı'nda hayırlısı olur beraber çıkmıştık bu yola bak üzülme tamam mı çok yıpratıcı bişey ama .. Devlette farklı yöntemlerle yapıyolarmış kürtaj diye duydum keşke özele gitseydin benim 350 tl tutmuştu özelde uyuttular hiç bişey görmedim ve rahattı Can'ım Allah yardımcın olsunKizlar devlet hastanesinin aciline geldim kurtaj icin. Sizce su an acillik bir durum mu, acili niye isgal ediyorsun diye kizarlar mi bana? Yarin gel falan derler mi? Gecen kanama icin geldigimde kizmislardi
Of ne yapacagimi bilmiyorum..
günaydın kızlarrr ben hala regl olmayı bekliyorum kara karabişi değil eşimi çok ihmal ettim akşamları ağrım çok oluyor tam olucam derken olmuyorum
yaaa canım bende şimdi girdim tam kontrast yapacaktım ki mesajını gördümyaa sen günün gelsin yeniden yap testi...her marka aynı değil demek ki üzülme daha kırmızıların gelmedi.. yine de umut var yani
çok geçmiş olsun canıminşallah yaşamazsın böyle bir şeyi bir daha
Lütfen başka markayla gün içinde sıvı tüketmeden 3 saat bekleyip test yaparmısın.
Benim gün içi sendeki gibi çıktığında, sabah ilk idrarda çıkmamıştı.
aa adaçayı getiriyorsa hemen içeyim saolasın canım soğan kürü yaparım eve gidince demiştimcanım kan testin negatif çıkmıştı senin değil mi ? bi adaçayı iç gelir adetin tatlım..
Allah sağlıklı hamilelikler ve bebekler nasip etsin hepimize canim. Bunu veren rabbim bi daha verir. Ne guzel hamile kalabiliyorsunKisa da olsa bu heyecani yasamak cok guzeldi. Anne olanlar kadar olmasa da annelik duygusunu kisacik da olsa yasadim. 1 ay kadar
Kizlar devlet hastanesinin aciline geldim kurtaj icin. Sizce su an acillik bir durum mu, acili niye isgal ediyorsun diye kizarlar mi bana? Yarin gel falan derler mi? Gecen kanama icin geldigimde kizmislardi
Of ne yapacagimi bilmiyorum..
aa adaçayı getiriyorsa hemen içeyim saolasın canım soğan kürü yaparım eve gidince demiştim
aynen canım ikisi de zor Rabbim nasip eder inşallah bebişlerimizi kucağımıza almamızı şimdi biz önemliyiz biz iyi olacaz ki sağlıklı yavrularımız olsunSoğan Kuru de getiriyor ben geçen ay denedim2 gün icince geldi hemen
Ne zor adet olsa dert ,olmasa dert
Bi kaç kere oldu sanki etraf dönüyo gibi bende mide bulantısı vr Can'ım ya yemek yerken bile oluyo acıkınca oluyo kokulardan oluyo napıcam bilmiyorumArkadaşlar merhaba sizdede baş dönmesi varmi
Üzülmedim de kendime kizdim diyeyim
Geçen ay bi daha idrar testi yapmam günü gelmeden demiştim, bu ay da dayanamadim.
Hayırlısı olsun artık önümüzdeki aylara bakicaz
aa adaçayı getiriyorsa hemen içeyim saolasın canım soğan kürü yaparım eve gidince demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?