Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Lütfen başka markayla gün içinde sıvı tüketmeden 3 saat bekleyip test yaparmısın.
Benim gün içi sendeki gibi çıktığında, sabah ilk idrarda çıkmamıştı.

papatyaozu sweetwitch01 . Kızlar adet oldum. Gün gelmeden önce test yapmamak gerekiyor cidden ve de bekledikten sonra çıkan silik çizgi hiçbir anlam ifade etmiyor.

hayırlısı olsun canım.. bende aynı şeyi düşünüyorum... bundan sonra günüm geçer kan testine giderim.. uğraşmam gerek yok... takıntı kuruntu yapmaktan başka bir işe yaramadığı gibi kendimize zarar veriyoruz.. evet ben aman aman takmıyorum ama şimdii hiiiç umrumda değil belirtiymiş bilmem neymiş... öyle yani

Aynen öyle canım hayırlısı inşallah her şeyin bi zamanı var bize de sabırla beklemek düşüyor.

günaydın kızlarrr ben hala regl olmayı bekliyorum kara kara bişi değil eşimi çok ihmal ettim akşamları ağrım çok oluyor tam olucam derken olmuyorum

arkadaslar ben regle 1 gun kala kan testi yaptirdim 0.18 cikti 4 gun geciktim suanda 3 gundur leke leke oluyorum yani hic bole olmazdim sadece 1 gun leke olur sonra ad3t olurdum.kafam cok karisik heveslensem mi yoksa napsam bilmiyorum

Kizlar devlet hastanesinin aciline geldim kurtaj icin. Sizce su an acillik bir durum mu, acili niye isgal ediyorsun diye kizarlar mi bana? Yarin gel falan derler mi? Gecen kanama icin geldigimde kizmislardi
Of ne yapacagimi bilmiyorum..

Kizlar devlet hastanesinin aciline geldim kurtaj icin. Sizce su an acillik bir durum mu, acili niye isgal ediyorsun diye kizarlar mi bana? Yarin gel falan derler mi? Gecen kanama icin geldigimde kizmislardi
Can'ım inşallah Hakkı'nda hayırlısı olur beraber çıkmıştık bu yola bak üzülme tamam mı çok yıpratıcı bişey ama .. Devlette farklı yöntemlerle yapıyolarmış kürtaj diye duydum keşke özele gitseydin benim 350 tl tutmuştu özelde uyuttular hiç bişey görmedim ve rahattı Can'ım Allah yardımcın olsun

günaydın kızlarrr ben hala regl olmayı bekliyorum kara kara bişi değil eşimi çok ihmal ettim akşamları ağrım çok oluyor tam olucam derken olmuyorum

canım kan testin negatif çıkmıştı senin değil mi ? bi adaçayı iç gelir adetin tatlım..

Üzülmedim de kendime kizdim diyeyim
Geçen ay bi daha idrar testi yapmam günü gelmeden demiştim, bu ay da dayanamadim.
Hayırlısı olsun artık önümüzdeki aylara bakicaz

Lütfen başka markayla gün içinde sıvı tüketmeden 3 saat bekleyip test yaparmısın.
Benim gün içi sendeki gibi çıktığında, sabah ilk idrarda çıkmamıştı.

Canım dün akşamki yaptığım test öyle golge parlama falan değildi.
Bildiğin silik çizgiydi resimde belirgin değil o kadar çok açık pembe ydi
Eger o test doğru olmuş olsaydı bu sabahki de iyi kötü bi parlaklık bi renk olurdu
Çok bariz negatif ,resim de yüklemeye ugrastim ama olmadı
Ben umudumu kestim zaten testim de yok :)
Hayırlısı artik ama ben hamile olmadığımı düşünüyorum

Kisa da olsa bu heyecani yasamak cok guzeldi. Anne olanlar kadar olmasa da annelik duygusunu kisacik da olsa yasadim. 1 ay kadar
Allah sağlıklı hamilelikler ve bebekler nasip etsin hepimize canim. Bunu veren rabbim bi daha verir. Ne guzel hamile kalabiliyorsun

Özel bi yere git canım, ne hakla kiziyorlar keyfinden mi gittin sanki
Ama sen kürtaj olacaksan ozele git anestezi alarak ol kurtajini imkanın varsa hem sonrası kontrolünü falan da aynı doktor takip eder
Allah sana tez vakitte sağlıklı gebelik nasip etsin insallah,yine olacak diye dusun
Allah yardımcın olsun canim

Üzülmedim de kendime kizdim diyeyim
Geçen ay bi daha idrar testi yapmam günü gelmeden demiştim, bu ay da dayanamadim.
Hayırlısı olsun artık önümüzdeki aylara bakicaz

aynen canım o yüzden bu ay ovulasyon testi de almadım gebelik testi de... evde de kalmadı ama sipariş vermiyorum .. olursa onlar olmadan da olur yani

aa adaçayı getiriyorsa hemen içeyim saolasın canım soğan kürü yaparım eve gidince demiştim

valla canım bana çok iyi geliyor.. gayet güzel söküyor. inşallah sana da faydası olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…