olsun canm en azından oldun ben hala beklemedeyim. aynen süresi gecene itibar etmicez üstünde kaç dk yazıyorsa ona göre yorumlucaz. kafamıza taka taka aslında kendimizden uzaklaştırıyoruz bebekleri. ben adetten sonra bir süre buraya girmemeyi planlıyorum. çünkü her ay giriyodum deli gibi belirtiler oluyodu ama hep fos çıkıyodu 1 ay girmedim ve o ay hamile kalmıştım. burda sürekli okumak artık farketmeden geriyo bizi.papatyaozu sweetwitch01 . Kızlar adet oldum. Gün gelmeden önce test yapmamak gerekiyor cidden ve de bekledikten sonra çıkan silik çizgi hiçbir anlam ifade etmiyor.
Nasıl ilaç verdilerOzeldeyim arkadaslar. Kurtaj icin. Ilac verdiler kanama olsun diye onu bekliyorum. Normalde siril siril gelen kan gelmiyor simdi.
geçmiş olsun canım. Rabbim isteyen herkese yasatsin o duyguyu inşallahTesekkurler. Benimki bos gebelikmis. Bebek yok yani icinde. Kese buyuyor ama ici bos. Kalp atisi hic duyulmadi o yuzden. Kalp atisini durdu sandigim zaman cok aglamistim cok uzulmustum. Simdi sadece bosu bosuna heveslenmis oldugum icin uzuluyorum. Ama kurtajdan sonra hamile kalma olasiligi fazlaymis sanirim. Allaha cok sukur dis gebelik gibi riskli bir sey degil. Beterin beteri var. Her seye sukretmek lazim.
Bakalim bugun 19 mayis nerde kurtaj yaptircam bilmiyorum. Sular da akmiyor dus da alamiyorum. Boyle aksilikler yasiyorum iste
canimmmm ben senden çok ümitliydim. hala neden olmadın acaba doktora gidebildin mi. ben de pazar günü regl oldumgünaydın kızlarrr ben hala regl olmayı bekliyorum kara karabişi değil eşimi çok ihmal ettim akşamları ağrım çok oluyor tam olucam derken olmuyorum
Bende diyorum ki sabah ilk idrarda yaptığım test negatifti.öğlen sıvı tüketmeden tekrar yaptığım test pozitifti.o gün akşama kadar 5 tane test yaptım pozitif.ertesi gün ilk idrar yine negatif.gün içi hep pozitif.Canım dün akşamki yaptığım test öyle golge parlama falan değildi.
Bildiğin silik çizgiydi resimde belirgin değil o kadar çok açık pembe ydi
Eger o test doğru olmuş olsaydı bu sabahki de iyi kötü bi parlaklık bi renk olurdu
Çok bariz negatif ,resim de yüklemeye ugrastim ama olmadı
Ben umudumu kestim zaten testim de yok :)
Hayırlısı artik ama ben hamile olmadığımı düşünüyorum
1 ay da 100 adet gebelik testi yapmış biri olarak söylüyorum bunu..hamile kalmadığım aylarda da en az 7-8 test yapıyordum..Canım dün akşamki yaptığım test öyle golge parlama falan değildi.
Bildiğin silik çizgiydi resimde belirgin değil o kadar çok açık pembe ydi
Eger o test doğru olmuş olsaydı bu sabahki de iyi kötü bi parlaklık bi renk olurdu
Çok bariz negatif ,resim de yüklemeye ugrastim ama olmadı
Ben umudumu kestim zaten testim de yok :)
Hayırlısı artik ama ben hamile olmadığımı düşünüyorum
Bende diyorum ki sabah ilk idrarda yaptığım test negatifti.öğlen sıvı tüketmeden tekrar yaptığım test pozitifti.o gün akşama kadar 5 tane test yaptım pozitif.ertesi gün ilk idrar yine negatif.gün içi hep pozitif.
Ve iddia ediyorum beta hcg düşükse sabah ilk idrarla yapılan testler megatif çıkıyor...kan da bile pozitifi görmüşken sabah ilk idrar negatif çıkıyorduama bak yarın 9. Haftama giriyorum...
Sen beni dinle...
İdrarını yap...3 saat hiç birşey içme ve test yapppp
açıkcası bende bu ay ümitlenmiştim hala gelmedi gebelik yok hormonlarım normal doktor stres kaynaklı olabilir dedi bakalım sökülmesi için bazı şeyler denicemcanimmmm ben senden çok ümitliydim. hala neden olmadın acaba doktora gidebildin mi. ben de pazar günü regl oldum
Ben de aynı durumdayım ilaç bile fayda etmiyor sankiBi kaç kere oldu sanki etraf dönüyo gibi bende mide bulantısı vr Can'ım ya yemek yerken bile oluyo acıkınca oluyo kokulardan oluyo napıcam bilmiyorum
nıye bu kadar telas yaptın anlamadımkı daha guzel degıl mı mıgde bulantıların vs olmaması kanaman yoksa sorun yokKizlar nolur bi akil verin benim gibi butun belirtilerini kaybeden yok mu korkuyorum bisi oldu diye yarin gitsem mi hastaneye ilk bebegim cok endiseliyim
Cok sukur kanamam yok ama gogus sisligim agrim gecti karin bel agrisida gecti 2 gun onceye kadar uyuyamiyordum agrisindan birden telas yaptim iste taaa haftaya cuma gidicem hastaneye gunler gecmek bilmiyornıye bu kadar telas yaptın anlamadımkı daha guzel degıl mı mıgde bulantıların vs olmaması kanaman yoksa sorun yok
Canım gün geçtikçe bugunleriniii ararsin boşver olmasın bir belirti ben su an bildiğin kusmakkk için hazır vaziyette bekliyorum sabah hap içerken oturma odasında haliya kustummm hiç yapmicagim bişey oyuzdrn tadını cikqrt bugunlerinCok sukur kanamam yok ama gogus sisligim agrim gecti karin bel agrisida gecti 2 gun onceye kadar uyuyamiyordum agrisindan birden telas yaptim iste taaa haftaya cuma gidicem hastaneye gunler gecmek bilmiyor
Aynen canim ablamda oyle soyluyor daha dur dedi hatta 2 3 hafta sonra gorcem ben seni dedi cok sagol canim moralim yerine geldi biraz. Benim diskimda oyle kullandigimiz vitaminlerden doktor bana yazarken soylemisti korkup endiselenmiyim diyeCanım gün geçtikçe bugunleriniii ararsin boşver olmasın bir belirti ben su an bildiğin kusmakkk için hazır vaziyette bekliyorum sabah hap içerken oturma odasında haliya kustummm hiç yapmicagim bişey oyuzdrn tadını cikqrt bugunlerin
Aynen canım bugünlerin tadını cikartt su üç ay hayırlısıyla bir bitrydi bildiğin gün sayiyorumAynen canim ablamda oyle soyluyor daha dur dedi hatta 2 3 hafta sonra gorcem ben seni dedi cok sagol canim moralim yerine geldi biraz. Benim diskimda oyle kullandigimiz vitaminlerden doktor bana yazarken soylemisti korkup endiselenmiyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?