Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kizlar merhaba size danismam gereken bor konu var.benim adet duzensizligim var yaklaşık 2 sene dogum kontrol hapı kulalndim evlenince bıraktım 1 senedir. 2 aydir da bebek düşünüyoruz ama ocak ayindan beri yine adtlerim duzensiz 2 hafta once adet oldum 2 gün sürdü ve kahverengi akıntı şeklindeydi 2 gündür de aşırı bel agrim var böyle yanar gibi çok degisik.baxen sol kasigima da vuruyor agri hemen gittim trst yaptım negatif çıktı .neyim var çok merak ediyorum Allah herkese önce sağlık sonrada hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin

papatyaozu sweetwitch01 . Kızlar adet oldum. Gün gelmeden önce test yapmamak gerekiyor cidden ve de bekledikten sonra çıkan silik çizgi hiçbir anlam ifade etmiyor.
olsun canm en azından oldun ben hala beklemedeyim. aynen süresi gecene itibar etmicez üstünde kaç dk yazıyorsa ona göre yorumlucaz. kafamıza taka taka aslında kendimizden uzaklaştırıyoruz bebekleri. ben adetten sonra bir süre buraya girmemeyi planlıyorum. çünkü her ay giriyodum deli gibi belirtiler oluyodu ama hep fos çıkıyodu 1 ay girmedim ve o ay hamile kalmıştım. burda sürekli okumak artık farketmeden geriyo bizi.

Ozeldeyim arkadaslar. Kurtaj icin. Ilac verdiler kanama olsun diye onu bekliyorum. Normalde siril siril gelen kan gelmiyor simdi.

geçmiş olsun canım. Rabbim isteyen herkese yasatsin o duyguyu inşallah

Bende diyorum ki sabah ilk idrarda yaptığım test negatifti.öğlen sıvı tüketmeden tekrar yaptığım test pozitifti.o gün akşama kadar 5 tane test yaptım pozitif.ertesi gün ilk idrar yine negatif.gün içi hep pozitif.
Ve iddia ediyorum beta hcg düşükse sabah ilk idrarla yapılan testler megatif çıkıyor...kan da bile pozitifi görmüşken sabah ilk idrar negatif çıkıyordu ama bak yarın 9. Haftama giriyorum...
Sen beni dinle...
İdrarını yap...3 saat hiç birşey içme ve test yapppp

1 ay da 100 adet gebelik testi yapmış biri olarak söylüyorum bunu..hamile kalmadığım aylarda da en az 7-8 test yapıyordum..
Herkes bilir benim testlerle olan ilişkimi

Aaaaaahhh
Ben sen sabah ilk idrar negatif sonra pozitif deyince yanlış anladım sonraki sabah ta negatif olduğunu anlayamadım
Çok ilginç ben de önce yaptığım silik çizgi
Sonra yaptığım bos cıkınca bi terslik var diye dusundum.
Yapmicam test falan yine de zaten benim 3 saat şu içmeyip tuvalete gitmediğim an yoktur
Yine de umudum yok hiç hissetmiyorum
Hepimizin hakkında hayırlısı
Beklerim artık usandım test yapmaktan

canimmmm ben senden çok ümitliydim. hala neden olmadın acaba doktora gidebildin mi. ben de pazar günü regl oldum
açıkcası bende bu ay ümitlenmiştim hala gelmedi gebelik yok hormonlarım normal doktor stres kaynaklı olabilir dedi bakalım sökülmesi için bazı şeyler denicem sweetwitch01 tavsiyesiyle adaçayı içtim ve içtikten sonra tuvalete çıktım afedersin tuvalet kağıdıyla silindiğimde akıntıyla karışık siyah bişi geldi ama kanama lekelenme siyahlığı değil acayip upuzun bir şeydi eve gidince soğan kürüne başlıyayım hem poliplerim içinde iyi ne zamandır yapmak istiyordum inşallah bir an önce hastalanırım

Kizlar nolur bi akil verin benim gibi butun belirtilerini kaybeden yok mu korkuyorum bisi oldu diye yarin gitsem mi hastaneye ilk bebegim cok endiseliyim

Kizlar nolur bi akil verin benim gibi butun belirtilerini kaybeden yok mu korkuyorum bisi oldu diye yarin gitsem mi hastaneye ilk bebegim cok endiseliyim
nıye bu kadar telas yaptın anlamadımkı daha guzel degıl mı mıgde bulantıların vs olmaması kanaman yoksa sorun yok

Arkadaşlar iyi akşamlar çok afedersiniz ama size bişey danisacamm benim kullandığım ilaçlar vitamin kan ve protestan ben lavaboya büyüğüm için gittiğimde renk olarak bildiğiniz siyah niye acaba böyle ilaclardanmiki

nıye bu kadar telas yaptın anlamadımkı daha guzel degıl mı mıgde bulantıların vs olmaması kanaman yoksa sorun yok
Cok sukur kanamam yok ama gogus sisligim agrim gecti karin bel agrisida gecti 2 gun onceye kadar uyuyamiyordum agrisindan birden telas yaptim iste taaa haftaya cuma gidicem hastaneye gunler gecmek bilmiyor

Cok sukur kanamam yok ama gogus sisligim agrim gecti karin bel agrisida gecti 2 gun onceye kadar uyuyamiyordum agrisindan birden telas yaptim iste taaa haftaya cuma gidicem hastaneye gunler gecmek bilmiyor
Canım gün geçtikçe bugunleriniii ararsin boşver olmasın bir belirti ben su an bildiğin kusmakkk için hazır vaziyette bekliyorum sabah hap içerken oturma odasında haliya kustummm hiç yapmicagim bişey oyuzdrn tadını cikqrt bugunlerin

Hayırlı akşamlar incir kürünü yapan varmı arkadaşlar ben şimdi On tane kadar inciri bölüm küçük bir tencere de On beş dakika kaynattım ılıyınca içiçem fakat tam olarak ne zaman başlamalıyım bilen varmı

Aynen canim ablamda oyle soyluyor daha dur dedi hatta 2 3 hafta sonra gorcem ben seni dedi cok sagol canim moralim yerine geldi biraz. Benim diskimda oyle kullandigimiz vitaminlerden doktor bana yazarken soylemisti korkup endiselenmiyim diye

Aynen canim ablamda oyle soyluyor daha dur dedi hatta 2 3 hafta sonra gorcem ben seni dedi cok sagol canim moralim yerine geldi biraz. Benim diskimda oyle kullandigimiz vitaminlerden doktor bana yazarken soylemisti korkup endiselenmiyim diye
Aynen canım bugünlerin tadını cikartt su üç ay hayırlısıyla bir bitrydi bildiğin gün sayiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…