Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Suni sanci ilaciymis. O beni cok kotu yapti. Ölmek istedim o an. Dogum sancisi oyle mi oluyor bilmiyorum ama eger oyleyse normal sartlarda zor bir agri. Ama su an kucagimda bebegim olsaydi hic gozumde bile olmaz. Yine cekerim o sanciyi.

Suni sanci çok berbat bişey, normal doğum sancısı daha hafifmis ondan
Tez zamanda sağlıcakla kucaklarsin bebeğini insallah canım
Kafanı dagit başka şeylerle meşgul et,
Yaz bitmeden gelsin bebişin insallah

Suni sanci ilaciymis. O beni cok kotu yapti. Ölmek istedim o an. Dogum sancisi oyle mi oluyor bilmiyorum ama eger oyleyse normal sartlarda zor bir agri. Ama su an kucagimda bebegim olsaydi hic gozumde bile olmaz. Yine cekerim o sanciyi.
Kendin mi düşürdün nasılsın iyi misin

Sade sodayida tavsiye ederim
Bundan iki haftaya kadar önce burda okuyup neden benim midem bulanmıyor ters bi durum mu var derken şimdi tam tersi yemek yemeye bayılan biriyim artık yemek yemek bile işkence gibi Allah'a şükür daha istifra etmedim sadece öğürtü ve bulantı

Su an iyiyim. Kanama olsun rahim acilsin diye verdiler ama kendim mi dusurdum bilmiyorum. Anestezi verdiler sonra uyandigimda islem bitmisti
Bana da öyle yapılmıştı ondan sordum vajina yoluna bi hap koydular o Oray'ı gevşetecek daha rahat giricez dediler üç dört saat sonra aldılar

ne durumdasın peki şimdi canım ? geciktiği için öyle saçma sapan geliyor benimde hala bitmedi.. normalde 4. gün tertemiz olurdum ama hala bitemedi.. gecikince böyle saçmalıklar olabiliyor .. inşallah bir an önce regl olup rahatlarsın canım

gerçi sen sonradan yazmışsın ama demir ilacı böyle yapıyor :) oğlum içmişti ondan biliyorum. korkulacak bir durum yok için rahat olsun :)

hala bekliyorum canım gelen bir şey yok

Evet aynisi. Agizdan da hap verdiler. Cok fenaydi öldum oldum bittim. En son elim ayagim uyusmustu titriyordum. Kusuyordum. Sonra uyuttular
Oo senin baya fena olmuş Can'ım bende öyl bişey yoktu bellide zehirledi srni ya da ağızdan olan hap öyle yaptı neyse atlattın ya buna şükür şuan iyisin kendini üzme sakın ve dinlen adetini bekle doktor yönlendirir srni zaten

Kaşınmışsın canım brz, benimde bulanmadı hiç çok şükür :)

kızlarr merhaba nasılsınızz ? uzun zamandır giremiyordum . nasıl gidiyor durumlar hamileliklerrr .. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…