- 14 Eylül 2015
- 1.342
- 1.349
- 133
Suni sanci ilaciymis. O beni cok kotu yapti. Ölmek istedim o an. Dogum sancisi oyle mi oluyor bilmiyorum ama eger oyleyse normal sartlarda zor bir agri. Ama su an kucagimda bebegim olsaydi hic gozumde bile olmaz. Yine cekerim o sanciyi.Nasıl ilaç verdiler
Hayirlisiyla kucagimizada aliriz insallah. Kalp atislari ve kese ne zaman gorundu canim seninAynen canım bugünlerin tadını cikartt su üç ay hayırlısıyla bir bitrydi bildiğin gün sayiyorum
Suni sanci ilaciymis. O beni cok kotu yapti. Ölmek istedim o an. Dogum sancisi oyle mi oluyor bilmiyorum ama eger oyleyse normal sartlarda zor bir agri. Ama su an kucagimda bebegim olsaydi hic gozumde bile olmaz. Yine cekerim o sanciyi.
Kendin mi düşürdün nasılsın iyi misinSuni sanci ilaciymis. O beni cok kotu yapti. Ölmek istedim o an. Dogum sancisi oyle mi oluyor bilmiyorum ama eger oyleyse normal sartlarda zor bir agri. Ama su an kucagimda bebegim olsaydi hic gozumde bile olmaz. Yine cekerim o sanciyi.
Ben ilaç içmedim hiç daha tek ilacım tuzlu çubuk krekerBen de aynı durumdayım ilaç bile fayda etmiyor sanki
Ben ilaç içmedim hiç daha tek ilacım tuzlu çubuk kreker
Bundan iki haftaya kadar önce burda okuyup neden benim midem bulanmıyor ters bi durum mu var derken şimdi tam tersiSade sodayida tavsiye ederim
Su an iyiyim. Kanama olsun rahim acilsin diye verdiler ama kendim mi dusurdum bilmiyorum. Anestezi verdiler sonra uyandigimda islem bitmistiKendin mi düşürdün nasılsın iyi misin
Bana da öyle yapılmıştı ondan sordum vajina yoluna bi hap koydular o Oray'ı gevşetecek daha rahat giricez dediler üç dört saat sonra aldılarSu an iyiyim. Kanama olsun rahim acilsin diye verdiler ama kendim mi dusurdum bilmiyorum. Anestezi verdiler sonra uyandigimda islem bitmisti
kesem besıncı haftamda kalpde altı haftalık 4 gunlukken duydukHayirlisiyla kucagimizada aliriz insallah. Kalp atislari ve kese ne zaman gorundu canim senin
açıkcası bende bu ay ümitlenmiştim hala gelmedi gebelik yok hormonlarım normal doktor stres kaynaklı olabilir dedi bakalım sökülmesi için bazı şeyler denicemsweetwitch01 tavsiyesiyle adaçayı içtim ve içtikten sonra tuvalete çıktım afedersin tuvalet kağıdıyla silindiğimde akıntıyla karışık siyah bişi geldi ama kanama lekelenme siyahlığı değil acayip upuzun bir şeydi eve gidince soğan kürüne başlıyayım hem poliplerim içinde iyi ne zamandır yapmak istiyordum inşallah bir an önce hastalanırım
Arkadaşlar iyi akşamlar çok afedersiniz ama size bişey danisacamm benim kullandığım ilaçlar vitamin kan ve protestan ben lavaboya büyüğüm için gittiğimde renk olarak bildiğiniz siyah niye acaba böyle ilaclardanmiki
hala bekliyorum canım gelen bir şey yokne durumdasın peki şimdi canım ? geciktiği için öyle saçma sapan geliyorbenimde hala bitmedi.. normalde 4. gün tertemiz olurdum ama hala bitemedi.. gecikince böyle saçmalıklar olabiliyor .. inşallah bir an önce regl olup rahatlarsın canım
gerçi sen sonradan yazmışsın ama demir ilacı böyle yapıyor :) oğlum içmişti ondan biliyorum. korkulacak bir durum yok için rahat olsun :)
ya sen bi daha mı kan testi yaptıran acabahala bekliyorum canım gelen bir şey yok
Evet aynisi. Agizdan da hap verdiler. Cok fenaydi öldum oldum bittim. En son elim ayagim uyusmustu titriyordum. Kusuyordum. Sonra uyuttularBana da öyle yapılmıştı ondan sordum vajina yoluna bi hap koydular o Oray'ı gevşetecek daha rahat giricez dediler üç dört saat sonra aldılar
tatlım keşke öyle bir şey olsa ama ilkinin hatalı olacağını sanmıyorumya sen bi daha mı kan testi yaptıran acaba
Oo senin baya fena olmuş Can'ım bende öyl bişey yoktu bellide zehirledi srni ya da ağızdan olan hap öyle yaptı neyse atlattın ya buna şükür şuan iyisin kendini üzme sakın ve dinlen adetini bekle doktor yönlendirir srni zatenEvet aynisi. Agizdan da hap verdiler. Cok fenaydi öldum oldum bittim. En son elim ayagim uyusmustu titriyordum. Kusuyordum. Sonra uyuttular
Bundan iki haftaya kadar önce burda okuyup neden benim midem bulanmıyor ters bi durum mu var derken şimdi tam tersiyemek yemeye bayılan biriyim artık yemek yemek bile işkence gibi Allah'a şükür daha istifra etmedim sadece öğürtü ve bulantı
Ya hiç süt içip yumurta yiyemiyorum kokuyo bak şimd süt yaptım kendime ne güzel tam içicem yok bardakta kokuyo ne yapıcam ben böyleKaşınmışsın canım brz, benimde bulanmadı hiç çok şükür :)
ısıtıyor musun sütü ısıtırsan kokar buzdolabından çıkar dışarda dursun hafif ısınsın öyle içYa hiç süt içip yumurta yiyemiyorum kokuyo bak şimd süt yaptım kendime ne güzel tam içicem yok bardakta kokuyo ne yapıcam ben böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?