canım süt yoğurt yumurta bunları malesef bende yiyip içemiyorum midem bulanıyor yumurta zaten hiç bi zaman sevmedim kokusundan dolayı. ama sütü soğuk içmeye çalışyıroum içerisine biraz bal koyup içmeye çalış. bende zorluyorum ama mecburYa hiç süt içip yumurta yiyemiyorum kokuyo bak şimd süt yaptım kendime ne güzel tam içicem yok bardakta kokuyo ne yapıcam ben böyle
Evet ısıtıyorum Can'ım soğuk içicem o Zaman böyle içmeyince korkuyorum kendini bekleyemez gelişemez diye yarın gidicem bakalım doktora sorucam gidinceısıtıyor musun sütü ısıtırsan kokar buzdolabından çıkar dışarda dursun hafif ısınsın öyle iç
Soğuk kokmuyosa öyle içicem mecburcanım süt yoğurt yumurta bunları malesef bende yiyip içemiyorum midem bulanıyor yumurta zaten hiç bi zaman sevmedim kokusundan dolayı. ama sütü soğuk içmeye çalışyıroum içerisine biraz bal koyup içmeye çalış. bende zorluyorum ama mecbur
Valla ne olur ne olmaz dikkat et sen kendine ağır kaldırmaKızlar merhaba size danışmak istediğim bişey var gördüğüm kadarıyla yeni hamile arkadaşlar var bana cevap verirseniz sevinirim. Benim bat 28 Mayıs yani batıma 8 gün var ve 2 günden beri kasığımda bi ağrı var ağır bişey kaldırırken sanki geriliyo ve sağ kasığımda çok olmak üzere sağ ve solda batmalarda oluyor bi hastalık olabilir mi çok tedirginim
Hamilelik olabilir diyorsun yani hiç böyle olmamıştım ama artık bilmiyorumValla ne olur ne olmaz dikkat et sen kendine ağır kaldırma
Ya hiç süt içip yumurta yiyemiyorum kokuyo bak şimd süt yaptım kendime ne güzel tam içicem yok bardakta kokuyo ne yapıcam ben böyle
Bekle bakalım bata kadar kendine de dikkat etHamilelik olabilir diyorsun yani hiç böyle olmamıştım ama artık bilmiyorum
Tamam canım beklicem teşekkür ederimBekle bakalım bata kadar kendine de dikkat et
bende o yüzden korkuyorum valla canım hergün içemesemde arada içmeye çalışıyorum soğuk kokmuyor. mesela yoğurt yiyemiyorsan ayran içmeye çalış. senin şimdi kaç haftalık canım ?Soğuk kokmuyosa öyle içicem mecburböyle içmeyince gelişip büyümez diye korkuyorum
canım benim bata 1 hafta kala kasık ağrım çok olmuştu dediğin gibi batmalar oluyordu ve hamile olduğumu öğrendim. tabi her batma ağrı hamilelik belirtisi olmayabilir ama sen regl gününü bekle bakalım haber vermeyide unutma :) hayırlısı olur inşallah.Kızlar merhaba size danışmak istediğim bişey var gördüğüm kadarıyla yeni hamile arkadaşlar var bana cevap verirseniz sevinirim. Benim bat 28 Mayıs yani batıma 8 gün var ve 2 günden beri kasığımda bi ağrı var ağır bişey kaldırırken sanki geriliyo ve sağ kasığımda çok olmak üzere sağ ve solda batmalarda oluyor bi hastalık olabilir mi çok tedirginim
Tamam canım inşallah hamileyimdir 4 aydan beri istiyoruz adetimi beklicem ve size haber vericem bebek yoksa bile inşallah kötü bişey de yoktur cevaplarınız için hepinize teşekkür ederimcanım benim bata 1 hafta kala kasık ağrım çok olmuştu dediğin gibi batmalar oluyordu ve hamile olduğumu öğrendim. tabi her batma ağrı hamilelik belirtisi olmayabilir ama sen regl gününü bekle bakalım haber vermeyide unutma :) hayırlısı olur inşallah.
kötü birşey yoktur canım çünkü benim hep kasıklarım ağrırdı batmalar olurdu yumurtlama zamanlarında vs çok ağırırdı. kafana takma hiç bi zaman kötüyü düşünme :) biz 1 sene uğraştık ve sonunda hamile olduğumu öğrendim . çok güzel bir duygu allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :) sende inşallah hamilesindir güzel haberlerini bekliyoruz :)Tamam canım inşallah hamileyimdir 4 aydan beri istiyoruz adetimi beklicem ve size haber vericem bebek yoksa bile inşallah kötü bişey de yoktur cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim
SON IKI GÜN ARKADAŞLAR BATA INŞALLAH HASTA OLMAM DUN FALAN TEST YAPTIM EĞER HAMİŞ OLSAYDIM KESİN ÇIKARDI DEĞİLMİ
Yarın sekiz hafta Can'ımbende o yüzden korkuyorum valla canım hergün içemesemde arada içmeye çalışıyorum soğuk kokmuyor. mesela yoğurt yiyemiyorsan ayran içmeye çalış. senin şimdi kaç haftalık canım ?
anladım en doğru ultrason görüntüsünde çıkan hafta canım benimde 16 haftalık bakalım hala mide bulantıları geçmedi ya inşallah geçer. hamile olan bütün arkadaşlar için mide bulantısı olmasın diye dua ediyorum :):):):):)Yarın sekiz hafta Can'ımaslında on hafta adete göre iki hafta geç döllenmiş
Oh maşallah size cinsiyet belli oldu muanladım en doğru ultrason görüntüsünde çıkan hafta canım benimde 16 haftalık bakalım hala mide bulantıları geçmedi ya inşallah geçer. hamile olan bütün arkadaşlar için mide bulantısı olmasın diye dua ediyorum :):):):):)
canım herkesin battan önce çıkacak diye bir şey yok.. belli olmaz sen batı bekle
ah kuzum ya keşke olsa ama hiç bir belirti yok ağrı sızı yerleşme kanaması falan hiçbirşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?